טוב,

טוב,

היום, בשביל רובנו המסכן, זה היום האחרון של החופש הגדול. לכן, החלטתי לפתוח שרשור מושי מהמם במיוחד בשבילכם!!!1!!11!11 אז-
החופש שהיה:
מה עשיתם בו?
אילו פעילויות היה קשורות לסוסים?
מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא?
האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? וכמובן-
השנה הבאה:
מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר?
מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה?
מה אתם מקווים שיקרה?
כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים?
אתם מוזמנים להוסיף סעיפים!
בברכת שנה לימודים פורייה, מוצלחת ומהנה, נעה
.

Ontario R Z Y H

New member
אני ראשונה!! נראליחחח

החופש שהיה: מה עשיתם בו? רכבתי, הייתי בחו"ל, חזרתי, רכבתי עוד, הייתי בבצפר עשיתי מבחן, רכבתי עוד, ונגמר מיאו אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? כשהייתי בחו"ל וכשרכבתי חח מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? להיות עוד קצת (הרבה יותר מדי) אצל ירון האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? כאפ וכמובן- השנה הבאה: תיהיה מוצלחת אמן (וגם אחרונה בבצפר הזה יאיי) מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? שנצליח ושנראה לבצפר הזה מה זה! מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? שנהנה ! מה אתם מקווים שיקרה? שאני יעבור בצפר אמן כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? כמו שאני יוכל בין יום לימודים עד 4 לבין הכנה לבגרויות... איףף

מורי5

New member
../images/Emo142.gif

החופש שהיה: מה עשיתם בו? הייתי בחו"ל רכבתי הרבה הייתי בסופרלנד נפגשתי הרבה עם חברות הייתי בסרטים בים.... אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? הייתי בהולנד!! מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? נראלי הספקתי הכל האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? קצת וכמובן-
השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? שאני יצליח מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? להשתפר מה אתם מקווים שיקרה? שיקנו לי סוס כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? 4 פעמים בשבוע בערך

ווינגז

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif../images/Emo3.gif

החופש שהיה: מה עשיתם בו? הרבה יותר מידי. הכי חשוב - הייתי בחווה, בשפיים עם שחף (ואלינור
) ובאילת עם חברות. אילו פעילויות היו קשורות לסוסים? חווה.
מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? להיות יותר בחווה. האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? לא.
השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? להשקיע יותר.
מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? בסוסים... שיהיה בסדר כבר.
מה אתם מקווים שיקרה? נס.
כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? כמה שיותר.

בא לי../images/Emo107.gif

אז- החופש שהיה: מה עשיתם בו? חיפשתי עבודה ולא מצאתי. הלכתי לחווה פעם בשבוע. נפגשתי עם חברות. אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? הייתי בחווה פעם בשבוע. מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? למצוא עבודה (ולהרוויח קצת כסף), לקחת שיעורי נהיגה. האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? לצערי, המצב הוא הפוך. אני מרגישה הדרדרות קשה לאחרונה...
וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? (אממ.. נחשיב את אנקורי להשלמת בגרויות כבי"ס שלי לשנה הבאה
) שאני אצליח בלימודים, שואפת לציונים מעל 90. מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? להתקדם!!! ולבוא חווה יותר. מה אתם מקווים שיקרה? שיהיה לי טוב בצבא?..
כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? מינימום פעם בשבוע. בשאיפה ליותר כמובן.
בהצלחה לכל מי שממשיך ללמוד בביה"ס!!! ולמי שלא-בהצלחה בצבא או איפה שתהיו!

מחר זה היום הרשון של השנה האחרונה..

אמאאאאאאאאאאאא החופש שהיה: מה עשיתם בו?עבדתי, צבעתי קורות[ועדיין למען האמת] ועכישו הן יפות, הייתי הרבה בחווה...חברים והכל
אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? הקורות
ובכלל הייתי שעות על גבי שועת בחווה מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? תאוריה, לבקר את האנשים בכנות..לא חסר האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? כן ולא וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? לסיים כבר!
מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? להתגבר על המחסומים שיש לי מה אתם מקווים שיקרה? לרכב טוב בתחרויות לשם שינוי
כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? המון, במיוחד כשיהיה לי את האופנוע.

לודמיר

New member
אני :)

אז- החופש שהיה: ממש ממש כיף! מה עשיתם בו?וואי... הכל!!! רכבתתי המון הייתי בים עם חברים... הכל חוץ מלטוס (ואני לא מצטערת על זה בכלל!) אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? רכבתי עם המאמנת הפינית שבאה לקורס... מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? לקחת עוד שיעורים עם אנו (הפינית) ועם יקי האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? וואי מאוווד!!! פשוט מהפך בסוס! והההההכל בזכות גגיא! וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? שלא יהיה לחץ מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? עונת תחרויות מוצלחת... מה אתם מקווים שיקרה? השתפרות ברכיבה, תוצאות מעודדות לבדיקות ברכיים =\ כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים?כמה שרק יהיה אפשר

שירלי317

New member
../images/Emo9.gifבלהבלהבלה

החופש שהיה: מה עשיתם בו?
הרבה הרבה חווה, וקים קרענו את התחת אחת לשניה
יומולדת וגרמניה WEG
הכל!!! מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא?
כלום, הכל תוכנן והכל הוגשם, ככה זה כשהיפראקטיבים.. האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה?
המוןןןןןןןןן השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר?
הכי כיף שאפשר, ולא להתקע עם מחנכת מפגרת ומלווה טיפשה מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה?
שיסתדר הכל בתחרויות, במיוחד שהתחרות הראשונה=משימת התאבדות תעבור בשלום, וללמוד לא להיות עקומה כפי שאני! מה אתם מקווים שיקרה?
שאני אפסיק להיות עקומה, כמה מקומות ראשונים או שניים לא יזיקו ושיסתדרו העניינים עם פנסיון ועבודה. ושהיום בערב יוביל למשהו שיחזיק זמן
כמה שיותר!!!

שירלי317

New member
חחחחח את סתם כזאת דבשה!

אבל אני אוהבת אותך ככה, אמאלה איזה הפרשי גובה בינך לקיבוצניקLOL כשהוא לא נוסע כמו משוגע הוא נתקע בפקקים..

ש נ י ס

New member
למרות שלי אין בצפר..חעחעחע../images/Emo123.gif

החופש שהיה:
מה עשיתם בו?
עבדתי, רכבתי, הייתי עם גלעד, הייתי עם חברות, עיכלתי לאט לאט את העובדה שאני ס-י-מ-ת-י בצפר
עבדתי בקייטנה, רכבתי דיי הרבה, חזרתי לצח, התחלתי לעבוד על גולה
מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא?
לבקר עוד חברות מהסוסים, לשפר את הישיבה החרא שלי,להתחיל פנסיון
האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה?
בעבודת קרקע/דרסג'-כה, בקפיצות-ניראה לי שרק ירדתי
השנה הבאה:
מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר?
מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה?
לשפר את הישיבה, להתחיל פנסיון, להתחרות, לנצח לשם שינוי, ולעבור את ה-90
מה אתם מקווים שיקרה?
כל מה שרשמתי למעלה, ושאני אמצא מקום עבודה טוב, שמשלם הרבה!
ה-ר-ב-ה
אני, אפולו ואוכף קפיצות- לא הוכלים טוב ביחד
אבל הוא עדיין חתיך

יפים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

דיי זה היה היום הראשון של כיתה י"ב...מוזר

d o l c e

New member
תגידו תודההה!!

אני התחלתי ללמוד כבר ביום שלישי!!
אוקי..... החופש שהיה:
מה עשיתם בו? אמממממ בעיקר עבדתי המוןןןן המוןןןן והייתי בטטה.....
אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? חוץ משיעורים לא הרבה...=\
מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? ללמוד צרפתית חחחחח....
האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? כןןן המון המון המון השנה הבאה:
מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? שהמורות לא יהיו זונות ושירחמו עלינו...
ולהינות ברור....
מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? אממ להתקדם עוד....... לאדעת
מה אתם מקווים שיקרה? לא יודעת שיהיה כיףףףף
כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? לא הרבה כי לא יהיה לי זמן לכלוםםם...=\

Ride Or Die

New member
אני!

אז- החופש שהיה: מה עשיתם בו?כנות ונסעתי לחו"ל וישנתי כמו תמיד.. אילו פעילויות היה קשורות לסוסים?כנות מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא?אילת האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה?כה וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר?שייסתיים כבר לעזאזל מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה?להתחיל להתחרות באמת מה אתם מקווים שיקרה?שום דבר מיוחד אני חושב כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים?את רוב הזמן מן הסתם

Vintage Queen

New member
בגלל שאין לי ביתספר ומשעמם לי

אז- החופש שהיה: מה עשיתם בו? עבדתי אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? שומכלום, רכבתי קצת על מיסי מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? אין כזה דבר האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? לא התקדמתי וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? X מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? שאני אחזור לעצמי אחרי איזה חצי שנה שלא רכבתי כמו שצריך... שאני יהנה אצל ירון מה אתם מקווים שיקרה? שאני יעשה חיים בארה"ב עוד 23 יום כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? חודשיים וחצי של סוסים נטו =]

lereran

New member
...

החופש שהיה: פאק מה עשיתם בו? הרבה אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? קורס מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? הרבה האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? כע וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? להתקדם... מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? גם מה אתם מקווים שיקרה?טוב.. כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? כמה שאני יכולה.

עונה -תשובות משעממות../images/Emo3.gif

החופש שהיה: מה עשיתם בו?הרבה:חו"ל אילת,חווה,בריכה,חברות,סרטטים מלא דברים.... אילו פעילויות היה קשורות לסוסים?החוג
מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא?לקנות כל מיני דברים האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה?כן אבל זה לא קשור לחופש וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר?להצליח מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה?להתקדם ולקפוץ מה אתם מקווים שיקרה?שאני יעבור חווה כמה שיותר מהר כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים?לפחות פעם בשבוע

../images/Emo191.gif

החופש שהיה: מה עשיתם בו? הכול הייתי בתאילנד במחנה קיץ ביםםםם במסיבות ברכיבה אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? הרכיבה... מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? אילת.. החברות שלי נסעו כשהייתי בתאילנד האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? כה וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? שתהיה שנה טובה מלפניה מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? שאני אתקדם ושבעזרת השם אני ... אמן טפו טפו טפו מה אתם מקווים שיקרה? הרבה דברים כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? חצי.. אין מה לעשות זה לוקח זמן

S H I L G I

New member
דיס איי לייק

אז- החופש שהיה: מה עשיתם בו? בהתחלה עבדתי, רכבתי קצת בקריות, למדתי לבגרויות..לא משהו מיוחד. אחרי זה התחילה המלחמה, ואז: הייתי בממ"ד
, אח"כ נסעתי למשפחה ברעננה ובכפר מונאש. ואז התחלתי לרכב אצל ריקי [אה וגם במרכז היו לי מלא חברים אז כמעט כל הזמן הייתי עם חברים כשהייתי ברעננה] בשיעורים..ואז סתם ככה לבוא..ואז התחלתי לרכב על פרודו כמעט כל יום ואז באמת כל יום...בקיצור רכבתי די הרבה...וגם עשיתי הרבה ספורט-הליכות, והתחלתי להתאמן לריצות שדה 3 פעמים בשבוע..ואז היה הכנות לפולין אז רכבתי פחות..ואז היה פולין [חזרתי אתמול] שהיה מדהים מדהים מדהים ואין מילים לתאר..כל כך עצוב וכל כך מרגש אבל גם כל כך כיף...קשה לחזור למציאות ולשגרה. אילו פעילויות היה קשורות לסוסים? הייתי הרבה באורווה..עזרתי ורכבתי והכל.. מה רציתם להספיק לעשות ולא יצא? לסיים לעבוד [העבודה נקטעה באמצע, וככה גם הפסדתי כסף], להפגש יותר עם חברים האם הרגשתם שהתקדמתם ברכיבה? כן=) וכמובן- השנה הבאה: מה אתם מאחלים לעצמכם בבית הספר? שלא יהיה קשה מדי, שאני באמת אצליח איכשהו להוציא מעצמי השקעה עם כל מה שאני מתכננת לעצמי, ושיהיה כיף בכיתה החדשה..אה ולהצליח בנבחרת ריצות שדה=) מה אתם מאחלים לעצמכם ברכיבה? להצליח בהחלטה שלקחתי על עצמי-מינימום 3-4 פעמים בשבוע ללכת לאורווה [זתומרת לנסוע..כל נסיעה זה שעה ומשו כל כיוון..] ובאמת להשקיע..ואולי אפילו להתחרות ולהצליח בזה ולא רק תחרות אחת אלא ממש לעשות כמה וללכת לאליפויות..שיהיה כיף=) מה אתם מקווים שיקרה? שכל מה שאני מאחלת לעצמי יתגשם! כמה מזמנכם אתם חושבים שתקדישו לסוסים? אני מתכננת די הרבה, אבל נראה כבר כי זה ממש קשה עכשיו עם המערכת וכל הדברים שאני אצטרך לעשות...מקווה להצליח להשקיע כמו שצריך

למעלה