טוב..

גבוהית1

New member
טוב..

אנלא חדשה כאן.. קוראת כאן אחת לכמה זמן.. ושמנה מאז ומתמיד ככה שתחניות עונות צ קרייזי, איקס מיקס , ג'אמפ, מתאים לי.. וכו' אני כבר מכירה. יש לי 2 חתונות האחת בעוד חודש השניה בעוד חודשיים וחצי את זו של עוד חודשיים וחצי נניח כרגע בצד זו חתונה של בנ דוד והם דתיים.. ואני צריכה להיות צנועה והכי יפה בעולם. בקיצור אני אשמח לרשימת חנויות של בגדים יפים שאני לא מכירה. (רק לרקורד.. אין לי עיניין להוציא 2000 שקל על בגד לחתונה.. גג 1000 אני לא אחות החתן ולא אחות הכלה סה"כ הבת דודה היפה
אה ובעיקר יש לי בעיה עם חצאיות קודם כי כל כי אני צריכה אורך אני 1.84 ס"מ וכי אני כמובן צריכה רוחב אני חושבת שאני מידה 52 משהו כזה. ז"א שאני אשמח לקבל גם מספרי טלפון וכתובות של תופרות טובות ולא יקרות במיוחד באזור המרכז אני עצמי גרה בסביבת ראשון לציון.

DREAM111

New member
תופרת מעצבת שאני הייתי ממליצה

עליה זו אטי יעקובסון בראשון. את יכולה להציץ בגלריה על חלק מהדגמים שלה. מה שכייף אצל אטי זה שאם את באה עם רעיון היא זורמת איתך ויוצאת איתך את מה שבאמת מתאים לך.

yasminosh1

New member
תנסי את גלרית המעצבים של מנגו

עיצובים - יש להם דברים יפים וגם במידות גדולות. הם יושבים ביפת. אם את רוצה לתפור אני יכולה להמליץ לך על סקסס בקניון הזהב בראשון. תפרתי שם מחוך וחצאית לחתונה של אחותי ב-1100 ש"ח ואני רחוקה מלהיות רזה.. הם תופרים גם לפי עיצובים אישיים והם ממש בסדר.. יסמינו'ש

רחוב ראשי ביפו העתיקה

מתחיל בשעון ליד שוק הפשפשים ועולה דרומה .אוטובוסים 42,44,46, מנגו עיצובים רח' יפת 16 , נמצאת במעלה הרחוב. הרחוב מפורסם במאפיית אבולעפייה וביצרני נעלים רבים במחירי מפעל . הטיול ליפו העתיקה שווה כל רגע .להיות בת"א ולהרגיש בחו"ל . תקנו אותי אם אני טועה .

גבוהית1

New member
חח אני מכירה תאזור

השעון סי סרנו, קאיה. זה הבית השני שלי רק שמעולם לא ידעתי שזה נקרא רחוב יפת

למעלה