טוב

X Ripper

New member
טוב

קטע שלי להורדה בשבילכם הסגנון-פולאון ערבי של מחזיקי מפתחות,מלודיות של מישחקי חלל,שירה של זמרת ביפיאם רנג'-158 תוכנת יצירה-קיובייס,ריאקטור *אין עדיין מיקסינג,קומפרסייה,מאסטרינג,,FX,מילוי רווחים ובלה בלה בלה של טכנאי סאונד *הקטע מלא בלי פיידאין/אאוט ליעני דמו חחחחח תנו בתגובות,פירגונים,קטילות...הכל מיתקבל בברכה :) תהנו בהאזנה הקטע מוקדש כמובן ל"טארה ריד" .....היא יודעת מי היא :) להמתין שנייה עד שהדף עולה,להמתין כמה שניות ואז להוריד

psychopsy

New member
אבי כנס........./images/Emo188.gif

הייתי קורא לזה קצת יותר פרוגרסיב.... ולמרות שזה לא ממש התחום שלי אני חייב להגיד לך שזה מצויןןןן... הסאונד מצוין, עבודה מעולה תמשיך ככה!! כיף לרקוד לצליליו אני מצפה לשמוע ממך עוד הרבה בעתיד!

B o o o o M

New member
אווו אביי יא מתוקקק !!

אני מניחה שזה גם מה ששלחת לי אז סליחה שלא עניתי היה לי אלף סידורים עם הלימודים והכל !! בכל אופן אחלה טראק שיפור משמעותי מווות אהבתי נורא !! אחלה מלודיה בסוף אתה משתפר בהלחנה אינסוףףףף
בהצלחה מותק בהמשךךך לאב יו

The Wonderboy

New member
מה שיפור ??? אחותי לא שמעת את הקטע

האחרון שלו, משהו מהסרטים, לא דומה לזה בכלל הוא הלך שם על ליין לני, פילטרייה, גואה 2006, מה אתה גם מעלה את הדרעק הזה לעומת ההוא .?? טראק טוב אבל התקדמת הרבה מעבר תן לנו בראש ..

B o o o o M

New member
לא יודעת מה הוא העלה

אני יודעת מה שהוא שלח לי אתמול ואני שמעתי וזה שיפור... ואולי זה האחרון שלו לך תדע מה אתה ישר קופץ

The Wonderboy

New member
אחי המלצה לגבי הקטע הנוכחי ..

לדעתי אתה צריך להוריד את הקלאפינג לאורכו, זה סתם מפריע באוזן, זה נשמע הרבה יותר מרשים לדעתי בלי זה, יותר נקי ויותר מחובר .

ReiKo

New member
וואלה אחי שיחקת אותה

זה הקטע הראשון שלך שאני שומע וסתם רציתי להגיד שעשית אחלה עבודה חזק וברוך! :)

TRANCE ADDICT

New member
בואנה אבי...../images/Emo47.gif

פעם ראשונה שאני שומע קטע שלך...ואני חייב לציין שאהבתי את זה מאוד... הסמפל בהתחלה בא בטוב הניגונים הקצב המגניב..לפעמים הקטע מאבד את עצמו ומתחיל לחזור באופן מונוטוני חסר בו קצת יותר ''חיים'' אבל בכללי סבבה לגמריי אהבתי ..!! תמשיך ככה עוד תגיע רחוק...!!

Mike A

New member
תגיד לי אתה מיסתלבט?

0:35 - פה הנקודה שהטראק מפסיק להיות טוב! הקיק + באס שלך גרועים למדי, קיק חזק מדי ובאס נשמע כמו 1999. היהאטים חסרי דינמיות כלשהי ועניין, מה גם שהם חזקים מדי ונשמעים יבשים לגמרי. 1:10 מה זה הקלאפים האלה? מה זה אתה עושה לי טראנס של בר מצווה?!? 2:30, כבר 2 דקות וחצי ושום דבר לא קרה בטראק, יענו מה... אתה בודק את הסבלנות שלנו עד מתי נשתעמם? להכניס איזה ארפ ברקע לא נחשב.. 4:00 סוף סוף נכנס איזה ליד! אחרי 4 דקות שלמות! תגיד לי? מה נסגר איתך? בטראקים נורמליים 4 דקות זה כבר אחרי שעברו כמה וכמה מוטיבים מרכזיים ומתקרבים לקראת השיא. הליד דווקא נחמד, למרות שהוא יכול להיות יותר בחוץ, כי זה בהחלט נשמע כמו משהו של רקע במקום משהו של קדמה. 5:00 ההיהאטים פה חופרים לי בשכל חושרמוטה זה לא יאומן.. 6:50 הופה יש פה סאונד של 303 עם מלא דיסטורשן, זה הדבר השני שאני אוהב בטראק, אחרי הבערך 20 שניות הראשונות. כמובן שגם אותו הצלחת לעשות לא כמו שצריך, כי גם הוא נשמע ברקע ודי משעמם אחרי כמה זמן. זה אותו תו או משהו כל הזמן? יש משחק עם הקאטאוף? אוטומציות? שמעת על זה משהו? קיצר אבי, לך תלמד לעשות מוזיקה. באמת. אין טעם לבזבז 10 דקות על משהו שצריך לקחת בדיוק דקה וחצי. אתה מושך הכל יותר מדי, אין שום שינוי בין דקה אחת לאחריה, ולפעמים גם הדקה אחריה. סאונד גם לא משהו בכלל, אבל סאונד זה לא משהו שיעזור פה בכלל. הטראק פשוט משעמם טוטאלית כי לא קורה בו כלום והוא מייאש מהר מאוד. אני מתפלא איך בעצמי בכלל הצלחתי לשמוע אותו ברציפות מבלי להעביר קדימה, למרות שהיה את הפיתוי העצום. בהצלחה בהמשך.

Mike A

New member
ועוד משהו

לכל אלה שהגיבו פה שזה טראק ממש נחמד (כי זה לא, אנשים קטלו פה טראקים הרבה יותר טובים מזה של אנשים שלא חברים קבועים בפורום), מעניין מה הייתם אומרים אם זה לא היה אבי. סתם בגלל הסקרנות.

TRANCE ADDICT

New member
לא יודע מה איתך מייק ...

אני אמרתי את האמת לגבי מה שאני חושב על הקטע....

למעלה