טוב

MULAN30

New member
ממש לא . לא ראיתי שום תגובה

ליצירות שהיא לא רלוונטית ועיניינית למעט התקופה של "תקיפת השימעונים" שחלפה לאחר החגים. ובתור מנהל .. אתה לא צריך לכתוב תגובה כזאת שיכולה לפגוע באחד הגולשים שלך. וגם אם אתה באמת חושב ככה.. נידמה לי שעדיף להשאיר את זה אצלך. תחשוב על זה.

Mike A

New member
אמממ

אז מה אני אמור לכתוב? שהטראק שלו ממש יפה ונחמד ושימשיך ככה?

MULAN30

New member
לא

שוב.. ופעם האחרונה.. דיברתי רק על התגובה שלך .. זה הכל.. טוב חבל לכולנו על החפירות. עזוב..

X Ripper

New member
תגובה שלי

אני שלם עם הביקורת של מייק קוטלת כמה שתהיי(תתפלאו אבל זה נותן מוטיבצייה להמשיך).אני לא חושב שהאישיות שלי משפיעה פה על הטראק.זה שני דברים שונים.יש את אבי היוצר ויש את אבי שכולכם מכירים.שני צדדים שונים אין לשלב בינהם-מבינתי היה מיותר שפתחת עוד הודעה כזאתי. תודה לכל המגיבים לכאן וכאן-קיבלתי ברוח טובה את הביקורות-משני אופני הביקור לומדים הערה למייק-היה עדיף שתסתפק בביקורת עיניינית ומיקצועית כלפי הטראק ולא בתפל.

Mike A

New member
צודק

אבי יש לך קטע מדהים!! עכשיו באמת. מישהו קרא את הביקורת שלי והשווה את זה לטראק, חוץ מסתם לקרוא ולראות "ויי זמיר!!"?

צרות עין..

התגובה שמייק נתן כאן לא היתה לעניין בכלל ויכולהיות שהיא נובעת מקנאות.. היתי מבקש ממך אדון מייק אם תוכל בבקשה להעלות לכאן איזשהו קטע שלך שנוכל להשוות כדי להתרשם מהאופן המקצועי שבדבר..הכל הרוח טובה כמובן.שבת שלום.!

MULAN30

New member
טוב תורי להגיב..

קודם הקדמה: אבי בין האנשים הראשונים שקידמו את פניי בפורום. ואני כבר דיי ותיקה אפשר להגיד. אבי מעבר לידע האישי הנירחב ואבסולוטי שלו, גם יוצר. לא פעם ולא פעמיים שמעתי קטעים של אבי שנתן לי. לרוב נהנתי .. איפה שהיו לי הערות בתור אדם עם אוזן מאזינה אמרתי לו. כי אני באופן מיקצועי לא יודעת. אבל דבר אחד ברור. הבחור הזה .. יודע להעריך ולשכתב טראנס על האוזניים .. והוא מיקצועי מאד. למדתי להקשיב לקטעים של יוצרים גם אם הסיגנון הוא לא בדיוק איך שאבי אומר "כוס התי שלי".. לגביי הקטע באופן ספציפי: משמיעה ראשונית.. הקטע קולח וזורם.. אכן עושה רושם של נגיעות פרוגרסיב.. ובתור אחת שלא מתה על פרוגרסיב.. איך לומר.. הקטע זורם וזורם יפה.. תישלובת הצלילים עם המיקצב באה טוב בהחלט. הקטע קליט בהחלט. אהבתי! ולסיום: כאחת שתמיד תמיד.. מעודדת בקרב אנשים אחרים לדעת לפרגן.. נעים לקרא פירגון של אנשים אחרים.. כי פירגון .. ובעיקר אמיתי זאת אומרת.. פירגון בונה וכנה.. שואבים אנרגיות חיוביות. שיהיה ערב טוב לכולם.

Mike A

New member
תראי

בגלל שההערה בסוף היתה מיועדת אלי, אני אגיב. פרגון זה טוב, כשהוא אמיתי. אני אישית חושב את מה שרשמתי ואין לי שום סיבה לפרגן. ואתם מכירים אותי, אני יודע לפרגן כשצריך. אז זה סגנון הביקורות שלי, מה לעשות. ואבי יודע את זה ואין לו שום בעיה עם זה (אני מקווה). ואיך בדיוק ההערה השנייה שלי לא קשורה, כשיותר מחצי ההודעה שלך היא בקשר לאבי בתור בן אדם ולא לטראק שהוא עשה? סתם מעניין לדעת...

MULAN30

New member
מייק

אל תבוא בהפוכות.. לא מתאים. והערה לא הייתה מכוונת אלייך.. אל תיכנס לספקולציות.. אלא באה לשבח את הפירגון והביקורת הבונה. הביקורת שכתבת היא זכותך ומיתקבלת. רק שוב.. הערה שלך הייתה לא במקום.

jozepe11

New member
לדעתי...

קודם כל כל הכבוד נשמע טוב ונחמד, עד ה-1.10 נשמע נהדר ומתחיל טוב, אח"כ(אני לפחות) הרגשתי שצריך להכנס איזשהו שינוי בערך בדקה-1.40 שינוי שמגיע רק בדקה הרביעית(3.58 אם נדייק)כל הקטע שבין לבין הוא קצת נמשך לדעתי ומתחיל להיות מונוטוני בשלב כלשהו. הדקה שבאה אח"כ כמעט ולא משתנה(אפשר לדעתי לקצר את החלק הזה קצת). מדקה-4.56 עד-5.30 עוד קטע מעולה שאחריו שוב בא קטע שנמשך כמעט ללא שינוי עד ל-9.32 ושם בא חלק שמסיים את הטרק. בסך הכל היה יותר כיף לשמוע אם הקטעים הארוכים והמונוטונים היו מתקצרים מעט אבל בכל זאת כל הכבוד ותמשיך לנסות ולעשות דברים טובים אני בטוח שתצליח יש לך פה קהל טוב ותומך שיעזור לך ככל שצריך.

dmt4me

New member
אבי היקר

שמעתי את הקטע שלך,בוא נגיד שלא אמרתי וואו אבל אני גם לא מתכוון לבוא בבקורת גרועה שנובעת אולי מקנאות כמו שציינו כאן לפניי.. יש פוטנציאל לקטע הזה מאוד אפילו-שומעים את נגיעות הגואה שם וזה יפה מאוד,המנוע והקיק מסיביים וזה מעולה -אולי לתת לסאונד טיפה ליטוש אבל לא יותר מידיי כי הם בסדר+ לדעתי. בתחילת הקטע ועד ל 2 דקות הקטע רץ ערום רק עם בייס ליין ,אני מאמין שאתה מתכנן לזרוק שם משו.. בגדול אין לי עוד מה להגיד כי שמעתי את הקטע אתמול ולא יכולתי להגיב אבל ממה שאני זוכר הוא ממש לא גרוע כמו שציינו פה-אז אבי ישר כוח ואל תקשיב לתגובות תעשה מה שאתה חושב לנכון,שבת שלום ידידי!

y o b b o

New member
ככה...

אכן אני מבכים עם מה שכתבו ליפניי שיש חלקים שהייתי מצמצם כי אנשים מחכים לשינוי אחרי 8 או 16 בתים ופה יש מקומות שזה לא קורה.. קצת יותר שבירות של הקצב כניסות יציאות וכדומה.. חוץ מזה הבאס לא משהו הייתי מחליף או מעבה אותו טיפה.. חוץ מזה אחלה עבודה נשמע סבבה++ רק יש שינויים שהייתי מכניס חלק נכבד ממה שמייק אמר הייתי ממליץ לך לבדוק.. שבת שלום וסופ"ש נעים! ואל תפסיק ליצור!

Misha345

New member
אחלה התחלה

אהבתי, אבל אחריה הכל באמת מתחיל להיהרס הבאס שלך לא מספיק חזק מבחינת הEQ שלו. אחרי שנכנסים קצת צלילים הוא ממש נבלע ולא שומעים אותו כמעט. תעבוד על זה, הבאס כמעט הדבר הכי חשוב בטראנס. חבל שאתה סתם זורק את ההיהאטים בלי לחשוב קצת ולעשות איזשהו משחק בינהם, אפשר לעשות את זה טוב יותר. חבל שאתה לא עושה הפסקה ואז המשך של הטראק אם אתה מבין למה אני מתכוון. פשוט לעשות איזשהי עלייה ואז להכניס צליל. זה נשמע מונוטוני מידי כשאתה מכניס כל פעם את הצליל שאיבה הזה ואחריו קראש וממשיך את הטראק כאילו ששום דבר לא קרה. אוטומציה. משמעות המילה היא הזזת כפתורים מסוימים בכלים הוירטואליים בעזרת טבלה. לדוגמא - להכניס צליל לאט לאט ולהעלות לו את הקאטאוף בהדרגה. זה תורם המון וזה ממש חסר בקטע הזה. זה גם מכניס יותר עניין. תשמע לדוגמא את Psysex & Duvdev - Dirty 80's, שים לב איך הבאס ליין משתנה בעזרת קצת משחק עם הקאטוף וכמה זה מוסיף. זה ממש ממש חשוב. אני בעצמי לא חזק בזה, אבל אם תכניס מידי פעם פאדים (לא של בנות) או סטרינג ברקע זה יכול להוסיף המון! אבל ממש ממש המון! יכול להיות אחלה קטע אם תשפר את הדברים שיש לשפר. יש מקום לשיפור! בהצלחה! אחלה קטע בסך הכל

למעלה