טוב

• פותח הנושא xflil
  • פורסם בתאריך

xflil

New member
טוב

אני נעול כרגע על לס פול סטנדרט התאהבתי בגיטרה... אבל יש לי בעיה גדולה ופשוטה המחיר... הלכתי לכלי זמר, כן הגנבים, 11,000 שקל!!! ומרום אין! איפה יש מחירים יותר זולים? ומישהו היה בפריז ויודע מחירים ואם זול שם?! כי אני נוסע עוד חמישה ימים! (14)

RHCP

New member
בהחלט בעיה

גם אני ואני מאמין שעוד הרבה אחרים מתים ללס פול ועד כמה שראיתי (גם באינטרנט) חדשה לא תמצא בפחות מ-8000 לעומת זאת יד שניה כבר ראיתי ב 3000 שווה לחפש.... אוהד

wiz

New member
אני ראיתי בארה"ב לס-פול קלאסיק

(שלדעתי היא הרבה יותר טובה) ב-6000 שקל בערך. אבל זה כנראה לא יעזור לך...

xflil

New member
איך היא נשמעת?

יש לה קול כמו של הסטנדרט? (שוב ראה "הזמן שלך"-"מציאות נפרדת"-"היהודים") צליל חד?

wiz

New member
אני מעדיף אותה...

צליל יותר נעים ורך, סאונד קלאסי כזה... גיטרה פ33ה.

new_rider

New member
כמה שאלות...

זאת הגיטרה הראשונה שלך?(אם נגנת מקודם בקלאסית זה לא נחשב...) כמה זמן אתה מנגן??? איזה סגנון אתה מנגן??? והכי חשוב - למה דווקא לס פול???גיטרה שעולה הרבה בעיקר בגלל השם שלה ולא בגלל שהיא כלכך טובה...(כלומר היא מעולה!,אבל היא לא מצדיקה בשום פנים ואופן 11,000!!!!) אם תענה לי על השאלות שלי אני אדע על מה להמליץ לך במקום הלס פול...

xflil

New member
תראה

יש לי קלאסית, אניחושש שלא הוונת אותי נכון אגב, אני לא מתכונן לקנות אותה בארץ הקטע הוא שאני לא מנגן הרבה זמן, ובגלל זה כשאני נוסע לפריס עוד כמה ימים אולי יהיה שם דיל שיהיה שווה לי בכל מקרה אפילו אם אני מנגן שבוע, זה ממש לא משנה... ואני לא מתכוון לפרוש מלנגן על גיטרה, תאמין לי... רוק ישראלי... (יותר בכיוון של היהודים לא מוניקה סקס, למרות שאני אוהב אותם...) ולמה לס פול? כי שמעתי את הלס פול סטנדרט, ופשוט מתתי על הצליל של הגיטרה הזאת...

^hunter^

New member
מוניקה סקס

מופיעים ביום שלישי הקרוב אצלנו בבית ספר... אבל הם עושים את זה במלא מקומות בארץ עד כמה שהבנתי.. מין פרמושין לדיסק שלהם או משהו. אבל הם חרא של להקה כשזה נוגע לאלבומים שלהם. הם טובים רק בהופעות. כל ביצוע בהופעה של שיר מהדיסקים שלהם יוצא יותר טוב על ההופעה.. יותר מהר ורוקיסטי כזה.. בדיסקים הם סתם זבל! אבל אני אוהב אותם...

xflil

New member
אתה צודק

בהופעות הם הרבה יותר טובים, הרבה יותר רוקיסטים כמו שאמרת, אבל לא הגזמנו ? חחחח בדיסק הראשון הם טובים דווקא.... הדיסק השני לא אהבתי במיוחד... אבל דיברתי על הצליל של הגיטרה, למשל אני לא אוהב את הצליל של הטלקסטר...הוא לא חד מספיק, הוא לא מה שאני רוצה

xflil

New member
ברצינות נו ../images/Emo13.gif

ללס פול קלאסיק יש צליל חד?

new_rider

New member
אני מצטער אבל...

אני לא מומחה גדול כלכך בגיבסון... גם יותר תפרט למה אתה קורא חד....?

כמה טעויות כדולות שאתה עושה

1. לקנות בכלי זמר 2. לקנות בכלי זמר 3. לקנות בכלי זמר אם אתה טס לפאריז אז אני מכיר מקום אם הוא עוד קיים זה ליד שער הניצחון, לא בעיה למצוא את החנות. (בעיה למצוא את השער)

xflil

New member
אני לא קונה בכלי זמרררררררררר

הצהרתי קודם אם אני לא טועה, לא משנה... חנות של גיטרות ליד שער הנצחון? טובה? זולה? קנית שם משהו? יש שם מחבר גדול? ואיפה ליד שער הנצחון.....בערך...אם אתה יודע רחוב זה בכלל יעזור (אתה יודע, יש שם מיליון רחובות נכנסים פנימה)

טוב מאוד שאתה לא קונה שם

זולה יחסית. מחירים גבוהים ב15 מהמחיר בארה"ב (לפחות לדגמים שראיתי) יש שם הרבה דברים וזאת חנות לא כל כך קטנה. ואני לא זוכר בדיוק איפה הוא אבל היא קרובה לשער עצמו לא צריך להסתובב בכל הרחוב בשביל למצואץ

xflil

New member
פי 15 איפה? בכלי זמר או שם?!

תענה לי מהר כי אמא שלי צריכה ת´מחשב
תודה.....ויש שם הרבה דגמים?

למעלה