סוגדת ועונה../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif
איך את כזאת אנשה נסגדת? כי אני מכירה אותך
מתי היום הולדת שלך?17.3 אם היית יכולה לקבל מה שאת רוצה ליום הולדת שלך מזה יהיה?את קונסי|מאוהב!!! או אם את מתעקשת על משהו ולא מישהו... הממ...בוא נגיד מכונית או IPOD או גיטרה
מה היית מוכנה לעשות בשביל שיחזרו את קונס לאמריקן איידול? למה שיחזירו אותו מה הוא צריך את המניאקים האלה עם החוזה הדפוק שלהם
אבל התכנית אכן משעממת בלעדיו (רק בו טוב שם). מה היית מוכנה לעשות בשביל לילה עם קונס? ה-כ-ל
או יותר נכון: E-v-e-r-y-t-h-i-n-g
אם החבר שלך יספר לך בפתיע שהוא הומו מה תגידי? Been there, done that... אם אח שלך יספר לך שהוא הומו מה תגידי?(בשאלה זאת אין רמיזה לכלום היא נועדה רק כדי לספק את הסקרנות החולנית שלי לגבי תגובות של עדי להומואים) אני אקבל אותו בברכה
...אבל לשם הבהרה אחי בפורום והוא לא הומו (הוא יהרוג אותי אם אני לא אגיד את זה) ולאחי השני יש חברה... האם תצאי אם משתמש בתפוז שהכרת דרך פורום?רוב הסיכויים שלו כי 99% הם קטינים... האם תלכי למפגש פורום?תלוי של איזה פורום, איפה, מתי ומי בא. מי המשתמש האהוב עלייך בתפוז?(לא כולל אח שלך)חחח אני לא עונה על זה מי שאני אוהבת אותו יודע את זה...(בוא נגיד שהרבה מהם נמצאים בפורום הזה...) מה הפורום האהוב עלייך? אני נמצאת בהרבה פורומים אבל האהובים עליי זה תשוקות, איידול, חברים, קווין, מכושפות (בדירוג הזה- כאילו תשוקות הכי הרבה). האם היית פעם באמצע פוגו?כן
האם את רוצה להיות באמצע פוגו?לקחת חלק בפוגו האמת לא ממש אלא אם כן זה איתך ועם דץ ודצה וכת השפן
אם היית יכולה להפגש אם מישהו שמת מי זה היה?קורט קוביין או פרדי מרקיורי
אם היית יכולה לחזור בזמן לאיזה תקופה זה היה? שנות ה-70 נראה לי היה הכי מגניב שם... היית רוצה להיות בוודסטוק 2?HELL YEAH