טוב.

° w a v e °

New member
טוב.

תקשיבו ותקשיבו טוב. אני פותחת -עוד- משחק [כבוד לי, כבוד] שבו אתם שואלים את מי שאני אבחר עכשיו, מה שאתם רוצים [בגבול הטעם הטוב,כן?
] ואחרי שאני בוחרת מישהו, הוא בוחר מישהו שיתראיין אחריו. ואני מזהירה אותכם - אוי (!) למי שיהרוס לי ת'משחק! יעל תיכנס בו
. תיזהרו. ועכשיו בנימה שמחה זו, אומרים שאדום זה סקסי, אז שוטו, יש לכם ת'רשות ממני לשאול את עדי כל מה שבא לכם!
ואל תהרסו לי באמאשלכם ;[ לא לשרשר לפה כלום, רק שאלות שלכם ותשובות שלה. נכון שאני כיפית? |חיוך חושף שיניים ענקי|

dar dar5

New member
עדינושקה!.. חעחעח-שאלון רצחני../images/Emo182.gif

מה הכי רחוק שהלכת עם בן?
יש לך מישהו?..
הפנטזיה שלך היא...
בת כמה? [סתם לידע כללי
]
כיף לך להיות אדמדמה?
אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו [יכול להיות מישהו שכבר מת].. עם מי היית מתחלפת ובאיזה שנה של חייו?
מה החיה האהובה עליך?
את אלרגית ל....
השלימי את המשפט הדבר הראשון שעולה לך לראש בלי לחשוב!!!... עדי היא_______
השלימי: אני רוצה _______
תשוקות זאת סידרה _____ ^בלי לרמות! לא לשנות תשובות שעולות בראש
מהו השיר האהוב עליך?
איזה להקה את אוהבת?
אם היית יכולה להביא מישהו לארץ, מי זה היה? טוב דיי עזבו אותי, 12 בלילה, באמא שלכם

darklighter

New member
עונה לdar dar5../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מה הכי רחוק שהלכת עם בן?לחיצת יד
חחח מה זה השאלות האלה
יש לך מישהו?..כן...רוברט... הפנטזיה שלך היא...
בת כמה? [סתם לידע כללי]22 (זקנה
) כיף לך להיות אדמדמה? כן
אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו [יכול להיות מישהו שכבר מת].. עם מי היית מתחלפת ובאיזה שנה של חייו? עם לינדזי קורמן (תרזה) בלילה שהיא עשתה את התינוקת עם ג'סטין הארטלי (פוקס)
סתם זה מה שעלה לי לראש... מה החיה האהובה עליך? המממ כלב... את אלרגית ל....אחי צ'יפס. השלימי את המשפט הדבר הראשון שעולה לך לראש בלי לחשוב!!!... עדי היא
בנאדם משעמם שאין לו תשובות מקוריות.. השלימי: אני רוצה את קונסי
תשוקות זאת סידרה מטומטמת אך ממכרת בעליל... ^בלי לרמות! לא לשנות תשובות שעולות בראש מהו השיר האהוב עליך? יש הרבה... איזה להקה את אוהבת? קבלו רשימה: ACDC Aerosmith Aha Alanis Morissette Alice Cooper Alter Bridge Amon Amarth Apocalyptica Ash Black Dream Black Sabbath Blind Guardian Blink182 Busted Chevelle Children of Bodom Coal Chamber Cradle of Filth Cransberries Creed Demons&Wizards Depeche Mode Drowning pool Edguy Evanscence Everlast Fantomas Franz Ferdidant Good Charlote Green Day Guano Apes Guns N' Roses Helloween HIM Iron Maiden Korn K's Choice Lacuna Coil Limp Bizkit Linkin Park-רק איזה 3 שירים שלהם LostProphets Metalica Megadeth Nickelback Nightwish Nirvana NOFX Opeth Pantera Paradise Lost Pink Floyd POD Pray for the soul of Betty (קונסטנטין שולט
) Puddle of mudd QUEEN Queens of the stonage REM Red Hot Chilli Peppers Rob Zombie Rolling Stones Simple Plan Stratovarious Sum41 The Hives The Killers The Offsprings The Sex Pistols Type O Negative Useless ID Within Temptation Yellow Cards מקווה שלא שכחתי משהו
אם היית יכולה להביא מישהו לארץ, מי זה היה? רשימה ארוכה...אממ... או רוברט או קונסי או השחקנים של מכושפות אוהשחקנים של חברים או את ג'ולייט מילס (טאביתה) או וואלאס או מישהו אחר מתשוקות...קשה לבחור

יפה...

לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב... רק שאם הייתי יכולה להביא מישהו זה בטוח קונסטנטין מרוליס ההורס! אני גם רוצה את קונסי! השיר האהוב עליי:bohimiean rephsodey החידוש שקונס עשה.. עכשיו לשאלה המתבקשת חוץ מעדי יש פה עוד מישהו שאוהב את קונסטנטין? אהה וכמעט שכחתי שמעתי שמיגל:"גסי מטקלף" נמצא בקליפ של טרי דורס דוואן? זה נכון?

darklighter

New member
כן זה נכון../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כן והביצוע שלו לBohemian Raphsody שולט
(דרך אגב מנהלת הפורום היא גם מנהלת פורום קווין) קונסי
לא ידוע לי אם יש עוד פה שאוהבים את קונסטנטין או מכירים אותו... אולי LauraLF שהפסיקה לראות אחרי שהוא עזב... אנחנו צריכות לעשות להן היכרות איתו...

darklighter

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אל תדאגי הם עוד יתייחסו אלייך יפה מאוד
*מנגינה של הסנדק*

Charmed Or

New member
עדי!../images/Emo112.gif

קבלי שאלות: ממתי את בתפוזהב? ממתי את רואה תשוקות? ממתי את מאוהבת קשות בקונסי? ממתי את חברה של רוברט? זה נכון שיש לך תשוקה עזה לבריטים חננות? אורוויל או טיסי? טאבי או הקיובה? חוליו או לואיס?
חברים או תשוקות? תשוקות או מכושפות? מכושפות או חברים? איתן או אופיר? הבפ"ה או אוסנת? קונסי או דרו
? אני או צ'יפס
?(את ממש לא חייבת לענות
) קניון הזהב או הפקציון? מה יותר גרוע: צ'יפס על המחשב או קצף של יומעצמאות? זהו

darklighter

New member
עונה לאור../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ממתי את בתפוזהב? מפברואר 2004 ממתי את רואה תשוקות? מההתחלה בערך מפרק 14 ואז השלמתי בש"ח... ממתי את מאוהבת קשות בקונסי? ממבט ראשון
ממתי את חברה של רוברט?עוד פחות מחודש יהיה שנה... זה נכון שיש לך תשוקה עזה לבריטים חננות? בהחלט
אורוויל או טיסי? אורוויל כמובן... טאבי או הקיובה? טאבי...למרות שגם את הק אני אוהבת...אבל טאבי יותר.. חוליו או לואיס? חוליו
חברים או תשוקות? חברים
תשוקות או מכושפות?מכושפות
מכושפות או חברים? בחירה קשה
בוא נלך על חברים כי במכושפות היו עונה וחצי חלשות... איתן או אופיר? איתן הבפ"ה או אוסנת? אף אחת מהן
קונסי או דרו? את מאלצת אותי לבחור??????????רעה
אני או צ'יפס?(את ממש לא חייבת לענות)את
קניון הזהב או הפקציון? הזהב... מה יותר גרוע: צ'יפס על המחשב או קצף של יומעצמאות? צ'יפס הולך לקרוא את זה אז בוא נגיד קצף

Gays On Cock

New member
גרר נאו אני!

איך את כזאת אנשה נסגדת? מתי היום הולדת שלך? אם היית יכולה לקבל מה שאת רוצה ליום הולדת שלך מזה יהיה? מה היית מוכנה לעשות בשביל שיחזרו את קונס לאמריקן איידול? מה היית מוכנה לעשות בשביל לילה עם קונס? אם החבר שלך יספר לך בפתיע שהוא הומו מה תגידי? אם אח שלך יספר לך שהוא הומו מה תגידי?(בשאלה זאת אין רמיזה לכלום היא נועדה רק כדי לספק את הסקרנות החולנית שלי לגבי תגובות של עדי להומואים) האם תצאי אם משתמש בתפוז שהכרת דרך פורום? האם תלכי למפגש פורום? מי המשתמש האהוב עלייך בתפוז?(לא כולל אח שלך) מה הפורום האהוב עלייך? האם היית פעם באמצע פוגו? האם את רוצה להיות באמצע פוגו? אם היית יכולה להפגש אם מישהו שמת מי זה היה? אם היית יכולה לחזור בזמן לאיזה תקופה זה היה? היית רוצה להיות בוודסטוק 2? גרררר זהו אני לא מקורית ואין לי השראה עכשיו.

Gays On Cock

New member
אוי לא ניסחתי נכון!

התכוונתי אם היא הייתה רוצה לקחת חלק בפוגו והי! אני הייתי רוצה להיות באמצע פוגו(שמכיל אותי,דשה,נסטיה ודצ ודצה)

° w a v e °

New member
וואי...זה קרה לי פעם...

וזה לא ממש חמוד ;[ זה ראשי ענק נוגחים בך, עם ניטים יש לציין [לא שמפריע לי, גמלי יש] קוצניים בטירוף... לא כיף. אבל היי, מדינה חופשית. :)

נצל"ש

הרבה זמן לא הייתי פה ולא ראיתי תשוקות. ותאמינו או לא אפילו לא התגעגעתי
נראה לי נגמלתי ובכלל לא רציתי...
טוב, תמיד נחמד לחזור לפורום...

למעלה