טוב!!

DiVineTouch

New member
טוב!!

מכיוון שהשעה מאוחרת, ואני עייף, וגם לא קשור.. אני רוצה לפתוח שירשור חדש. שירשור שעם קצת עבודה מיצידי ומצד משתתפים רציניים אחרים בפורום, יוכל לשפר קצת יותר את ההבנה שלנו בנוגע לעצמנו ובנוגע למקצוע שלנו. אז נא לשתף פעולה, וניראה עם איזה חומר יש לנו כאן לעבוד.. הכי חשוב כמובן זה פשטות, תזכרו את זה כשאתם עונים על השאלות הפשוטות(לכאורה) הללו. *האם אתם יכולים להבדיל בין מה שנכון, לבין מה שלא נכון? *מהי המהות המאגית שלכם? מהו הייעוד המאגי שלכם? ואיך אתם שומרים על הטוהר שלו? *האם אתם מודעים למנגנונים והאמיתות הבסיסיות ביותר שמהם נובעים הכוח והסמכות המאגית שלכם? אם כן, פרטו. *כתור הרחבה לשאלה הקודמת, מהי הטכניקה הבסיסית ביותר שעליה מבוססת כל העבודה המאגית שלכם? לבסוף *עד כמה אתם מרגישים מחוברים ליקום שסביבכם? איך אתם תופשים את החיבור הזה? ואיך הוא מתבטא? בואו נתחיל עם השאלות הללו, וננסה לפתח אותם הלאה ברגע שתשובות יתחילו לצוץ. אני יודע שכמה מהשאלות עלולות להיות כלליות מידי, או מעצבנות מידי, אבל בבקשה קחו זמן להרהר עליהן, ולפשט אותן ואת התשובות שלהן כמה שיותר. כתיבה נעימה. שי

P o M i K i

New member
השעה ממש מאוחר מידי בשבילי לענות

על שאלות כאלו.. מבטיח מחר לעבור על זה. רק משהו אחד תפק לי את העין: "הטוהר שלו" למה אתה מתכון שאתה אומר הטוהר המאגי?

DiVineTouch

New member
אני מתייחס

למקרה שבו בנאדם מודע למהות ולכיוון המאגי הבלעדי שהוא צריך לקחת בחיים. אז בהתחשב בעצם העובדה שהאדם בכל מהותו ויישותו הוא הגורם ה'יוצר' המוחלט של הקסם שלו, על מנת להגיע לשלמות בתחום מאגי מסויים(להתמחות בו) עליו להשאר נקי ומכוון לתכלית שלו, ולהמנע מתיעול אנרגיה וכוונה אשר מנוגדת לה.

DiVineTouch

New member
המשך-

מכיוון שאנחנו מושפעים בכל הוויתנו על ידי כל אקט מאגי שאנחנו יוצרים, אפילו תהודה או תמורה אחת לא נכונה בנו עלולה להיות לנו כמכשול בדרך למימוש מלוא הפוטנציאל באסכולה מאגית ספציפית(זה במידה והמטרה שלנו היא להמתחות באחת).

P o M i K i

New member
זאת מחשבה קצת מקובעת לדעתי.

אני יודע שלי התפיסת עולם ואיך שאני רואה את המאגיה משתנה מרגע לרגע. בגלל זה אני חושב שאני לא יוכל אף פעם לצעוד בנתיב מאגי מוגדר. היום אני יכול לחשוב שפאגאניזם זה הדרך הכי מתאימה בשבילי ואולי עוד חודש אני בכלל יחשוב שאני אטאיסט, אני מתאים את עצמי לאמת שאני נמצא בה באותו זמן. לדעתי אם מישהו נועל את עצמו על דרך מסויימת ובשלב מסויים הוא כבר לא מסכים אם אותה דרך אבל בכל זאת נשאר בה זה רק פוגע בו מבחינה רוחנית.

DiVineTouch

New member
מישהו דיבר על נעילה?

דיברתי על מהות. על מה שנמצא מתחת לפני השטח. להיות נעול מרמז על רצון שטחי שמכוון על משהו, ואני מדבר על רצון הרבה יותר בסיסי שנמצא מתחת לפעולות המוחיות היומיומיות שלנו. היום אני יכול לחשוב שפאגאניזם זה הדרך הכי מתאימה בשבילי ואולי עוד חודש אני בכלל יחשוב שאני אטאיסט מילת המפתח פה היא 'חושב'. מחשבה היא דבר שמשתנה כל הזמן, זורם ומותמר. אבל מחשבה זה רק גלים ששוצפים וקוצפים על פני השטח של הוויתנו, בסופו של דבר הם נובעים מהנשמה שלך, המהות שלך. משם אנחנו צריכים לפעול, כי מאגיה שואפת להגיע למקור ולדבר שהוא הכי אמיתי בשבילנו. לרוב אנחנו מגלים, שעמוק בפנים אנחנו צריכים ללכת בדרך אחת ובדרך אחת בלבד. אם הדרך עצמה היא ספציפית מאוד אז חשוב שנעשה את המיטב בכל הנוגע למימוש מלוא הפוטנציאל שלה. במקרה שלא, אנחנו עלולים לגלות שהדרך שלנו היא כללית בכלל, ואז שוב עלינו לפעול בהתאם על מנת עדיין להשיג את מלוא הפוטנציאל שלה. לשמור על טהרת המהות המאגית שלך, מתייחסת לבין אם דרכך היא כללית, או ספציפית. שכן גם בדרך כללית ישנם קווים מנחים שהליכה על פיהם מביאה חיבור מלא עם הדרך והפוטנציאל שלה. אני יודע שיהיו לך כמה התנגדויות לנקודות שהצגתי פה, וזה משמח אותי. מדיון כזה אפשר רק להתפתח. מצפה לתגובה. שי

האפור

New member
אני אומר...

שאחרי שנענה על השאלות האלה נלך לבדוק את מהותם של הקוואנטים:)... אבל בכל זאת: 1- הכל אפור חביבי... 2- כרגע, היעוד המאגי הוא המאגיה עצמה. אני לא לומד אותה בכדי להגיע למטרה מסויימת פיזית או רוחנית, אני כרגע רוצה להבין את הכוחות הללו. 3-אני מניח שהטכניקה הכי בסיסית שלי היא הידיעה שיש כוחות כאלה שאני יכול להשתמש בהם לניתוב דברים כרצוני בלי זה אפילו הטקס הכי מנימליסטי לא היה מצליח לי. 4- אני מנחי שהחיבור הנ'"ל הזה השתפר.. לפעמים אחרי טקסים מסויימים אני יכול ללכת לטיול ולהרגיש שוה כלפי דברים..עצים ודברים.. עכשיו אני שואל- מה המטרה של השאלות והשרשור? (מעבר להתפתח ולהחכים?) ומה התשבוה שלך?

DiVineTouch

New member
בוא נפתח את זה הלאה

1- הבנתי את מה שאתה מנסה לומר, אבל בכל זאת מהי האמת בשבילך? והאם אתה מתייחס להבדל שבין המציאות שאנחנו יוצרים לעצמנו, או למציאות אשר קיימת ללא תלות בנו? 2- מהי המטרה שאתה מקווה להשיג? איך תגדיר את עצמך בצורה הבסיסית ביותר כתור כלי לכיוון אנרגיות מאגיות? יוצר? הורס? מאחה? מקבע? 3- דיברת על ידיעה, והלו אני דיברתי על טכניקה. טכניקה היא יישום מעשי של ידיעה. מהי הטכניקה המאגית הכי בסיסית אשר שוכנת בבסיס האומנות שלך? אח"כ נדון בהבנה וידיעה. 4-ולא אחרי טקסים? איך אתה רואה את עצמך ביחס ליקום? נפרד? שייך? ועד כמה? מה המטרה של כל זה? סתם להכניס אותנו יותר לפוקוס, וללמוד מאבני הבנייה הבסיסיים ביותר של העבודה המאגית של אחרים. מה התשובות שלי? 1- ההבדל שלי בין אמיתי ללא אמיתי, מתבסס על שני דברים: א: ההבדלה בין העולם האובייקטיבי לעולם הסובייקטיבי. ב: מה שנכון ואמיתי לגבי, מה שנובע ממרכז היישות שלי. כאשר מנגד עומדים דברים שנובעים מהשפעה חיצונית, הנחות ושכלתנות מיותרת. 2- המהות המאגית שלי היא יצירה, הנני שייך לפתיל של המציאות שהוא יוצר, מטפח וממיר. הייעוד המאגי שלי הוא ריפוי ואיחוי, אני שומר על טהרתו על ידי המנעות מאופנסיביות, נקמה, שנאה וכעס. ועל ידי מניעת הבאת גורמים שכאלו לחיי בעזרת הגנה ושמירה על הווייה פנימית פרודקטיבית אשר מיישמת את המהות שלי בכל אספקט של חיי. 3- יש לי שתי טכניקות בסיסיות: א- טכניקה הידועה במיינסטרים המאגי המכילה מנגנון פשוט של איסוף כוח, יצירת הדמיה של מטרה, ויציקת הראשון אל תוך השני תוך נתינת תוקף לתוצר הסופי בעזרת אמונה. ב- טכניקה זו היא מהותית ואישית ביותר, רכשתי אותה אחרי זמן רב ומאמץ רב לכן אין ביכולתי לדבר עליה. מה גם שזה לא יעזור, צריך להחשף לאמיתות שלה כדי להבין באמת. 4- אני מרגיש את עצמי(בתקופות של זמן שהולכות וגוברת) כתור הכל, כתור הבורא והבריאה כולה. באהבה ואמון שי

האפור

New member
אני מתחיל להבין את הראש...

1- כשאנחנו שואלים שאלה כזאתי אנחנו צריכים להחליט מזה "ליצור מציאות" כי ליצור "יש מאין" אני עוד לא יכול, אבל להשפיע על מספר אפילו גדול מאוד של אנשים (לא בהכרח בעזרת מאגיה) אני כן יכול. בתמונה הגדולה- המציאות תהיה כאן ותמשיך להתגלגל לה גם בלעדי, התמונה הפרטית (תחומי הפוטנציאל שלי אפשר לקרוא לזה ככה)- אני גורם מאוד מאוד מכריע על איך עניינים יתפתחו, אני לא הגורם היחיד מכיוון שיש עוד ישויות חוץ ממני ושמוות יגיע במוקדם או במאוחר אבל כל אלה הם תלויים בדרך שבה אני אבצע ארועים שונים. 2- אני בתור נער מתעניין ראיתי נושא חביב, מאגיה.. המשכתי לקרוא וקצת לנסות, והתפעלתי עד מאוד, בכנות היו מעט מאוד דברים שאני עשיתי לבד בחיים שלי ששינו אותם כלכך הרבה, אז כרגע אני מנסה לראות מה הגבולות שלי והיכולות שלי, זה בסיס כי זה מה שאני מנסה לעשות עכשיו. 3-חשבתי שככה זה ישמע אני הכתוונתי לטכניקה, אני חייב לבצע בעצמי את השינוי הקטן הזה לפני כל פעולה מאגית, זאתי לא ידיעה זאת כבר פרקטיקה שאולי כבר אוטומטית קוראת אצלי אבל היא טכניקה, בלי הסוויץ' הזה אני לא אוכל לתעל אנרגיה שתטעון את ההילה שלי באנרגיות מסויימות שיגרמו לי ולעולם שיוניים שונים ומשונים. כבר קרה לי באמצע טקס אחרי יום מעייף שאני לא מרגיש במצב רוח מתאים ולא "החלפתי את מצב התודעה" וחוץ מדמיון אני לא עושה משהו מיוחד ואז אני מדגיש את העובדה שאני נוצרתי עם האופציה לגרום לדברים כאלה לקראות בין אם אני ארגיש אותם ובין אם לא. וזה עובד פנטסטי. 4- זאתי שאלה שבאמת אין לי שמץ איך לגשת אליה אפילו.. אני רק יכול להגיד שאחרי טקסים מוסיימים אני רמגיש כאליו שיכבה מסויימת מתקפלת, כלומר אולי הגעתי להבנה כלשהי שיש משהו יותר "אמיתי" מהתפיסה הראשונית שלנו לקיום וליקום.. (רק משחק מילים?:) יש לי קצת בעיה עם התשובות שלך: "הייעוד המאגי שלי הוא ריפוי ואיחוי, אני שומר על טהרתו על ידי המנעות מאופנסיביות, נקמה, שנאה וכעס. ועל ידי מניעת הבאת גורמים שכאלו לחיי בעזרת הגנה ושמירה על הווייה פנימית פרודקטיבית אשר מיישמת את המהות שלי בכל אספקט של חיי." אתה מתאר פה מצב של בנאדם שהייתי מגדיר "קדוש" משהו קשה להשגה, תלוי ברמה שאליה את מכוון אני מניח. מאיפה הגיעה אליך ההבנה שמאגיה נועדה לזה? אולי היא אמורה להיות במקום הכוח המאחה הכוח ששובר (כדי שתהיה סיבה לנסות לתקן)? " כתור הכל, כתור הבורא והבריאה כולה." עוד הפעם, מישהו מפתח תסביך משיחות? :) אתה מתאר פה מושגים ממש גדולים שבעיני רק נשמעים טוב בלי שום בסיס, הראה לי את הבסיס?

DiVineTouch

New member
ממשיכים הלאה!

1- לא הבנתי לאיזה כיוון פנית. דיברתי על תפיסה של המציאות של העכשיו, ולא של התמונה הגדולה. דיברתי על הרמה האישית ביחס לעולם החיצוני והפנימי. 2-מובן. כלומר אתה ב"התחלה"? 3- הא אני יודע למה אתה מתכוון, גם אני עושה סוויץ דומה. אבל בעוד שהסוויץ רק נותן תוקף לפעולות שלך, נותן לך את היכולת, איך אתה מיישם את היכולת? באיזה "מנגנון" אתה משתמש? איזה סדר בסיסי של פעולות אתה עושה כדי ליצור אפקט מסויים? 4- גם את זה אני אכן מכיר. "שכבה מתקלפת" זה באמת דרך מצויינת לתאר את זה. אין לי יותר מה להרחיב בנושא.. נעבור לתשובות שלי אולי זה תאור של קדוש, אבל גם קדושים צריכים להתחיל מאיפשהו לא? סתם
אלו קווים מנחים שמשרתים אותי בדרך המאגית שלי, עד כמה ובאיזה רמה הם מיושמים זה מה שמבדיל את הקדוש, מסתם שי, שזה אני. מאיפה הגיעה לי ההבנה שמאגיה נועדה לזה? מאגיה נועדה להכל. דיברתי על מהות אישית. משמע אני נועדתי לזה, מאגיה זה רק כלי בידי. תסביך משיחות? לא ממש, בבסיס התפישה שלי כולנו מהווים באופן מוחלט ולא מעורער הבורא והבריאה כולה. התפישה שלנו היא זאת שמונעת מאיתנו לחוות את עצם העובדה הזאת. לכן, אני לא יותר אלוהי מכל אחד אחר. איזה בסיס אתה מבקש לראות?

האפור

New member
אמממ...

אני רק אגיד שאני לא בהתחלה... כבר התחלתי להזיז את הרגל לקראת הצעד הבא.. ובקשר ל2, סדר של פעולה יהיה כזה- התאמת של המצב שלי כלומר להירגע ולהכין את עצמי שאני הולך עכשיו לעות תיעול מוסיים של אנרגיות, פעולות מסויימות להעלאת אנרגיות ואז עוד פעולות לתיעול האנרגיות לצורך שלי. או שאתה רוצה ממש פירוש לש הטקסים שאני מצבע למתרות מסויימות? ובראש לי לצמצם קצת כי יש פה נקודה חשובה שאני רוצה להבין: אתה נתתה מספר גורמים שלדעתך ההשתמשות שלך במאגיה היא בשבילם איך הגעתה להבנה הזאת? מה הבסיס ? כלומר אילו טיעונים יש לך להוכיח לעצמך שככה זה אמור להיות?

DiVineTouch

New member
משום מה

חשבתי שתתייחס לנקודה הזאת של "בהתחלה". הרשה לי להתנצל על שימוש במילה הזאת. לא ביקשתי פרוט של טקסים, אלא טכניקה בסיסית. ממה שאתה אמרת משתמע שאתה מתרגע-מעלה אנרגיה-מתעל אותה למטרה וזהו. זה עונה על השאלה. ההוכחה שלי בנוגע לאמיתות הדברים שציינתי היא נובעת מעצם העובדה שהם נובעים מבפנים. והם היו שם כל הזמן הזה מתחת לכל המחשבה המבולבלת והלא נכונה ששלטה בי. אחת התובנות הכי חשובות שרכשתי במהלך ההתפתחות המאגית שלי הייתה זאת שאיפשרה לי להבדיל בין אמת לאשליה בתוכי. תובנה זאת היא אשר איפשרה לי ללמוד את הדברים הללו על עצמי.

למעלה