היתה לי וועדה שנתנה לי 10 אחוזים באופן זמני( למרות שמגיע לי הרבה יותר ) . אני מחכה עכשיו לוועדה נוספת שתיתן לי קביעות . 7 אחוז לא נותן לך כלום רק מ10 ומעלה זה משתלם. לך לעורך דין שמתמחה בתביעות כאלה ותתייעץ איתו אם שווה לך בכלל להגיש ערעור. שיהיה לך בהצלחה!
אני נפצעתי בצבא. לא בערך ולא קצת. נפצעתי בשטחים . אני נכה צה"ל ומגיע לי פיצויים ממשרד הביטחון. זה לא קשור על " לבנות על זה " או על לסחוט כסף מהמדינה . זה כמו שאתה תיהיה מעורב בתאונת דרכים ותיפצע חלילה ותיתבע כסף מהביטוח.
קודם כל שלא יהיה ספק אני לא בצבא --זה לתלאבובה. ולשאר המגיבים ---מה קרה זה הדעה שלי מה אני יעשה ---עדיין אני חושב שתור אחד שהיה קרבי ...סבבה נפצע....סבבה קיבל נכות כמה שקיבל ...סבבה נהנה מהשירות והכל ....ופתאום נגמר השירות אז זה הזמן לתפוק ת'צבא? מילא אם היה גובניק הייתי מבין אותו אבל שריונר.די נו מה אני ילד? {בא נא הפעם לא לתקוף ומסר אישי לשריונר -אחי אל תיפגע ממני ככה אני אוהב לומר את האמת ולא לשקר אז אל תכעס עליי.}
" זה הזמן לדפוק את הצבא? " זה משפט שלא מסתדר לי, כי זה לא נכון. אין מה מה לדפוק/לסחוט . אם מגיע לך משהו אז אתה צריך לדרוש אותו אחרת לא תקבל אותו. ואם היית יודע מה עבר עליי מאז הפציעה ועד היום אני בטוח שהיית חושב כמוני .