טוב...

• פותח הנושא Orbi
  • פורסם בתאריך

Orbi

New member
טוב...

היום קיבלתי שיש לי 7% נכות, מה שנותן לי.... כלום( ניחשתם את זה בטח אה?...) יש פה מישהו שהיה בתהליך של קבלת אחוזי נכות, עירער על ההחלטה או משהו כזה?

שריונר 7

New member
כן אני גם בסרט הזה

היתה לי וועדה שנתנה לי 10 אחוזים באופן זמני( למרות שמגיע לי הרבה יותר ) . אני מחכה עכשיו לוועדה נוספת שתיתן לי קביעות . 7 אחוז לא נותן לך כלום רק מ10 ומעלה זה משתלם. לך לעורך דין שמתמחה בתביעות כאלה ותתייעץ איתו אם שווה לך בכלל להגיש ערעור. שיהיה לך בהצלחה!

Orbi

New member
החוק קצת שונה

עד לפני כמה שנים זה היה 10 אחוז, עכשיו זה 19 ומעלה. אני מניח שזה מה שאני אעשה( אלך לעורך דין להתייעץ), תודה

Orbi

New member
קראתי על זה די הרבה

ככה שזה קצת מוזר, תלוי מתי הוא קיבל את האחוזים( לא זוכר בדיוק מתי זה שונה), אבל לא נתווכח סך הכל כבר הגעתי למסקנה עוד בצבא, כל מיקרה לגופו.

שריונר 7

New member
את צוחקת? אני בונה על זה....

אם אני יגיש על רגשי ( נפשי ) תביעה אני מסודר לחיים.

NAORNAOR21

New member
תהיה בריא....זה מה שאתה...

מחפש.....אך לא מבין תאנשים האלה...... שריונר תתחיל לבנות על משהו אחר.

שריונר 7

New member
תקשיבי/תקשיב!

אני נפצעתי בצבא. לא בערך ולא קצת. נפצעתי בשטחים . אני נכה צה"ל ומגיע לי פיצויים ממשרד הביטחון. זה לא קשור על " לבנות על זה " או על לסחוט כסף מהמדינה . זה כמו שאתה תיהיה מעורב בתאונת דרכים ותיפצע חלילה ותיתבע כסף מהביטוח.

NAORNAOR21

New member
אחי למה אתה תוקף אותי?...

תקשיב לי בבקשה סבבה לא אומר שאתה בא לעבוד על מישהו....אבל הצבא קבע מה שקבע....למה ללכת ולעשות מזה בלון.... מקווה שהפעם הבנת אותי. חג שמח לך .

שריונר 7

New member
לא תוקף אבל זה לא לעניין

להציג משהו בצורה כמו שהצגת. חג שמח גם לך.

שריונר 7

New member
שמע

להגיד משהו כמו "למה לעשות מזה בלון " זה אומר הכל... או "הצבא קבע מה שהצבא קבע". לא נפגעתי אבל זה לא לעניין .

NAORNAOR21

New member
חברה תסקלו אותי באבנים וזהו...

קודם כל שלא יהיה ספק אני לא בצבא --זה לתלאבובה. ולשאר המגיבים ---מה קרה זה הדעה שלי מה אני יעשה ---עדיין אני חושב שתור אחד שהיה קרבי ...סבבה נפצע....סבבה קיבל נכות כמה שקיבל ...סבבה נהנה מהשירות והכל ....ופתאום נגמר השירות אז זה הזמן לתפוק ת'צבא? מילא אם היה גובניק הייתי מבין אותו אבל שריונר.די נו מה אני ילד? {בא נא הפעם לא לתקוף ומסר אישי לשריונר -אחי אל תיפגע ממני ככה אני אוהב לומר את האמת ולא לשקר אז אל תכעס עליי.}

שריונר 7

New member
אז אני יגיב

" זה הזמן לדפוק את הצבא? " זה משפט שלא מסתדר לי, כי זה לא נכון. אין מה מה לדפוק/לסחוט . אם מגיע לך משהו אז אתה צריך לדרוש אותו אחרת לא תקבל אותו. ואם היית יודע מה עבר עליי מאז הפציעה ועד היום אני בטוח שהיית חושב כמוני .

שיוש21

New member
ילד

מילא שאתה כותב כמו ילד מילא שאתה מתבטא כמו ילד מילא שאתה נפגע כמו ילד אבל אתה גם חושב כמו ילד?! לדעתי תל אבובה נתנה לך מחמאה בזה שאתה עדיין בצבא...

Orbi

New member
גבר גבר

הבן אדם לא מנסה לעבר ולא מנסה לשקר, הוא מנסה לקבל את מה שמגיע לו, ולמצות את הניסיון, אם לא מגיע לו, בסוף הוא לא יקבל. מבין?

למעלה