טוב...

gloria23

New member
טוב...

אז תגידו, היה לי עכשיו דיון כזה, מן שיחת נפש..ואני רוצה לשתף אתכם.. חברה טובה שלי חושבת שכשמייחסים לאיבוד הבתולין עניין מאוד מאוד רציני, ואני לא מתכוונת במסגרת הדתית, אני מתכוונת במסגרת הבינאישית, היא חושבת שאם מחכים ומחכים, ורוצים שזה באמת יהיה האדם הנכון, אז אפשר גם להגיע עם הרצון הזה גם עד גיל 30..ועדיין להתלבט.... מה אתם חושבים?

enjoi butterfly

New member
הממ אני חושב שהיא צודקת....

סורי אבל לפחות הפעם הראשונה צריכה להיות עם בן אדם שרוצים וחושבים שהוא כי מתאים וכי נוח לך איתו...ואפשר גם עד גיל 30...למרוט שזה קצת מוגזם.. אבל אני איתה...צריך את הבן אדם הנכון..

sh53

New member
היא צודקת ולא צודקת

זה תלוי בבחורה, אם היא שוקלת את הדברים כמו שצריך ואם היא לא פוחדת ומה שמניע אותה זה רק הפחד, אלא גם הראש נכנס לתמונה והיא מחשבת את צעדיה כמו שצריך. זה נכון שיתכן מצב שמישהי לא תרצה לאבד את הבתולין, עד אשר היא תפגוש את המישהו הנכון והמושלם (אין דבר כזה, זה נמצא רק בחלומות), אז היא תחכה ותחכה ובכל בחור היא תראה משהו לא מושלם (למי אין מינוסים?) וכך יעבור המון זמן. אבל, אם הבחורה תפסול רק קשר עם בחורים שלא מתאימים לה בכלל (מבחינת אופי הכוונה בעיקר) ותשאיר בקרבתה בחורים שיש פוטנציאל לקשר עמם, ותחשוב על הראשון שיש איתו קשר שהיא אוהבת אותו, שהיא רוצה להיות איתו מחר, מחרתיים והלאה והוא אוהב אותה, מפנק אותה וכל כך טוב לה איתו והיא חושבת שבמיטה הוא יהיה גם עדין, איכפתי ומתחשב - אז במקרה כזה היא תרצה לאבד את הבתולין איתו.

Bob טיפש

New member
הממ לדעתי בכלל איבוד הבתולין

זה לא אירוע כזה מיוחד כמו שהרבה בנות חושבות, יעני זה כמו ללכת למועדון בפעם הראשונה, להשתכר בפעם הראשונה, להיות חברה של מישו בפעם הראשונה ולהתנשק בפעם הראשונה והכל.. כאילו אני לא מבינה למה לקחת את זה ש"אני אעשה ת'זה בפעם הראשונה רק עם נסיך חלומותי ובלע בלע בלע" כאילו זה בסך לאבד את הבתולין, במה זה כבר שונה מלקיים יחסי מין אחרי? ברור שזה אמור להיות עם מישו שסומכים עליו.. לא סתם מישהו כי בכל מקרה הוא יכול פתאום אחרי ללכת ולספר לכל העולם או שאם תהיה איזו בעיה אז לא יהיה אכפת לו.. למרות שזה גם מסובך, כי אפילו בנאדם שהוא חבר שלך, ואת הכי אוהבת אותו שבעולם והוא אותך ואת סומכת עליו והכל ואחרי הם יזרקו אותך כי הכל היה מאינטרס אחד.. אז אני חושבת שכשיגיע הרגע המתאים, ואת תרגישי שזה הרגע המתאים והבנאדם מוצא חן בעיינך אז זה פשוט יקרה.. לא צריך להתעמק בלחשוב על זה לפני הרבה ולחשוב עם מי זה יקרה מתי ומי מתאים ולמה והכל הכל זה מיותר כי בגלל זה באמת אפשר להישאר בתולה עד גיל 30 ..לדעתי..

ל י ס ו ש

New member
אני חושבת שהיא צודקת..

זה עיניין חשוב מאוד. אבל הבן אדם הנכון... יכול לבוא מוקדם. ואם היא תחשוב על זה כל הזמן... הכל יהרס...

spirit noa

New member
מצטערת

אבל לא ד'עת..

זה שונה מאדם לאדם

אני איבדתי את הבתולים שלי בגיל 16 וחצי והייתי מוכנה פיזית ונפשית לזה. אבל יש אנשים שמוכנים רק בגיל 18 או בגיל 20 , זה תלוי במוכנות נפשית שלנו. כולנו "חונכנו" כי רק אמא ואבא עושים את זה ושזה דבר "אסור, סודי ולא מקובל עד שנשואים " , ואנחנו צריכים לפחד מלהכנס או להכניס להריון. לכן יש בנות ובנים שעדי נצמדים לערכים האלו ושומרים בכל ליבם על "המתנה" הזו. אני חושבת שבתור הורים לעתיד , עלינו לחנך את הילדים שלנו לסקס בטוח אבל בשום פנים ואופן לא להתבייש ממנו . כי בושה מובילה לבורות- כשלא מדברים על זה , לא מבינים את זה , מפתחים סטיגמות לא נכונות ולבסוף ... גם לא נהנים מזה .

gloria23

New member
את צודקת, בושה מובילה לבורות...

וחבל שיש מסגרות שבאמת, פשוט אסור לדבר על זה...אז בשורה התחתונה, כל אחד והמוכנות הנפשית שלו...

TheBlueFairy

New member
לפי דעתי...

זה עניין של רגש,איך שאת רואה את זה ומה החשיבות של זה בעיניך!

זה עניין של הרגשה פנימית שלך...

תלוי עד כמה את מייחסת לזה חשיבות... יש בנות שלא משנה להן עם מי או מתי.. את צריכה להיות שלמה עם ההחלטה של כן או לא לעשות את זה.. לדעתי לפחות הפעם הראשונה צריכה להיות עם מישהו שאת באמת אוהבת ונימשכת אליו בשביל לאבד איתו את הבתולין ולהרגיש שעשית את זה בהרגשה טובה ומתוך אהבה... רעותי תותי 1... תנו חיוך הכל לטובה :)

נינושש

New member
אני חושבת..

אני חושבת שבאמת צריך לחכות לאדם המתאים... אין לי ניסין בזה אני לא יודעת.. אבל נכון לעכשיו אני חושבת שצריך לחכות לאדם הנכון... אולי לא עד גיל 30 אבל לא צריך למהר... בייוש נינוששש

למעלה