טוב...

טוב...

אתם שמים לב אני מקווה לשעה בה אני כותב הודעה זו...אני מקווה שתעריכו את זה! החלטתי לפרוס את הקלפים לפניכם: שלום קוראים לי עומר! לפני ימים אחדים נכנסתי לפורום זה בתור אורח אך משום מה מספר גורמים השפיעו עליי בהפיכתי ל"חבר קבוע" משהו. עם כניסתי לפורום באתי להביע עמדה....עמדה שחשבתי שתקבלו אם לא בזרועות פתוחות אז לפחות בהבנה... בהמשך התברר לי כי טעיתי ואף פגעתי שלא במתכוון בחברים אחרים בפורום ואני מצטער על כך... אך הייתי שמח לקבל התנצלות מאותם אחרים שבמשך שהותי כאן השליכו עליי גידופים וקללות... עוד רציתי להזכיר את הראייה הסלקטיבית של מנהלת הפורום הנ"ל... בעודי סופג גידופים והעלבות המנהלת לא טרחה למחוק כמעט שום הודעה בעוד שהודעות שלי שלא נראו לטעמה נמחקו על ימין ועל שמאל...!! ואני מנצל רגע זה ופונה למנהלת.. נכון זו זכותך כאמור לנהל את הפורום הנ"ל תממשי זכות זאת אך לא בכל מחיר.....תני גם לצדדים שונים ומגוונים ביטוי ולא למחוק הודעות בפשטות בלתי נסבלת שכזו!! אני יודע שאינני טלית שכולה תכלת ואני אשתדל להתבטא כראוי בפורום זה..בין אם זה הודעה נגד ובעד!! אבל די!! נמאס כבר מהריב הטיפשי הזה לדעתי כל אחד מהצדדים צריך להתנצל אחד לפני השני...הנה אני כבר התחלתי אז יאללה קדימה בואו נסגור את העניין הזה כבר.... הריב הזה הוא לא אקטואלי לנושא הפורום...

טרטרלה

New member
10 אתה

כל הכבוד על היוזמה. אני מעריך את זה מאוד.
מתנצל אם אי פעם פגעתי ברגשותיך
קרין: שתיים סוכר, ואם יש לך מכונת אספרסו (את פשוט נשמעת לי אחת שיש לה
) אז הפוך חזק ומלאאאאא קינמון. תומר

TetiBETTY

New member
אני רוצה להבין אחת ולתמיד-

איזה הודעות שכתבו לך ולחברך FUCKTHESYSTEM לא נמחקו
אני רוצה שתביא קישורים להודעות כלאו,אני אשמח מאוד
כי זה מוזכר כאן מאז שנכנסתם לכאן... כי אתם רואים אותי בתור אחת סלקטיבית,וזה נכון,אז אני רוצה לשנות את זה,ולהתנצל
ואם זה לא נכון,אני מצפה להתנצלות מצידכם. ובקשר ללהביע דעות שליליות על בריטני - תקרא את זה
כאן נמצאים אנשים ש
את בריטני,ולא שונאים או מתנגדים
כאן זה לא מקומכם

בת אל.....

לפני כמה דקות היה כאן שירשור קטן על הסינגל הכי פחות טוב של בריט... לאן הוא נעלם????

TetiBETTY

New member
כי בקשתי לא לפרסם

סקרים,קצרים /ארוכים... אמרתי שאני מוחקת
דבר שני-ההודעות היו לא קשורות לפורום וחסרות תוכן.

אני לא מבין בת אל....

אסור לנו "לדבר" על השירים של בריטני???? להגיד מה אהוב עלינו ומה פחות??? זה מוזר ביותר!!!

TetiBETTY

New member
מצטערת

לא חשבתי ככה... אני אלמד להבא. אבל חוץ מזה,השרשור לא היה במקום,ובלי כל קשר לפורום. זו הסיבה העיקרית.

שוב איבדתי אותך...

השירשור היה על "מה הסינגל הכי פחות טוב של בריט??".. היינו יכולים להגיע איתו רחוקקק

וגם ההודעה שלי נמחקה...

הייתה פה אורחת שכתבה שהיא קראה ברייטינג שמועה נוספת על הנטיות המיניות של בריטני ספירס ובסך הכל רשמתי לה שאף אחד לא קורא את העיתון רכילות הזבל הזה... לא מובן למה ההודעה שלי נמחקה. להפך זה היה תגובה לגיטימית לעוד שמועה על בריטני. ביי...

בקטע של השרשור אני מסכימה איתך...

הייתה פה שיחה שלא קשורה לנושא של הפורום ... הכנת קפה ושות´... ביי...

טרטרלה

New member
איזה שטויות!

נו באמת? מחיקות על ימין ועל שמאל? מה רע בקצת חברותא המתהווה בפורום. קרין - דחוף קפה! אספרסו קצר הפעם! בקשר לדיון שנפתח "הסינגל הכי גרוע של בריטני" על מה את רוצה שנדון? על הקליטה בסלקום??!?!?!

TetiBETTY

New member
אין בעיה-

אמרתי שאני מתנצלת שמחקתי את הסקר,וזה לא יקרה שוב(בתנאי שיתבטאו שם יפה). חוץ מזה,שרובו היה חסר תוכן עם כל הקפה ועוגה.

FUCKTHESYSTEM

New member
אל תבנה על זה כל כך.

"אני אשתדל להתבטא כראוי בפורום זה"- דבר אחד עוד לא קלטת. להתבטא כראוי= להתבטא בשבחה של בריטני. כל מילה קטנה נגדה- ויקצרו אותך פה. חבל על המאמץ, רובם המכריע של החברים כאן לא מוכנים לקבל דעה של אחרים. אתה מזכיר לי את עצמי בתחילת הדרך שלי בפורום... חשבתי שאם אני אדבר יפה, אני אזכה ליחס דומה. כפי שאתה רואה- התבדיתי. לא יחס דומה ולא נעליים- כולם פה חנטריש אחד גדול.

למעלה