טוב...

שמוצה

New member
איזה יופי...

את ה1 ממש אהבתי, אבל זאת עם הנצנציפ פחות יפה היא מין מוזרה כזו.... אבל חוץ הם מזה יפות!!!

../images/Emo9.gif*ניצול*../images/Emo9.gif

הנה לכם
דולי מס´ 3 שלי! אני רוצה תגובות!
ליאור...

ברבורה

New member
ממש יפה !

יחסית לדולי 3 אבל תעשי לה נעליים פחות גסות וגם תעשי לה איפור ועם הזמן את רק תשתפרי.

תוכלי לתת לי עצות בקשר לנעליים?

כי ניסיתי מלא פעמים וזה עוד ה"טוב" שיצא לי מכל הנסיונות.....
....

LakeOFire

New member
אללי...! הן לא נפתחות, crazy......./images/Emo7.gif

כי רציתי להגיב...! אז ברגע שהן יפתחו אעשה זאת... ובלי קשר...

crazy chicka

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif למי עוד לא עולה?

רואים לה את הציצי...רואים לה את הציצי !!!
אהבתי מאוד את השיער...הייתי מציעה לך לעשות את ההמשך (הערום ) של הבגד בצבעים טיפה יותר בהירים/כהים מצבע הגוף עצמו...אהבתי מאוד

יש לי כמה דברים להגיד לך...

דברים שאם היית טורחת לקרוא את השרשורים החשובים *באמת* היית יודעת בחלקם.
את לא יכולה להכריח אף אחד להגיב להודעות שלך
מי שירצה להגיב יגיב, את לא יכולה להכריח אותנו להגיב.
ההצללה שאת עושה מוזרה, אם את אוהבת את זה ככה סבבה. אבל אני לא אוהבת את זה. אני לא חושבת שזה נראה אמיתי.
את חייבת להבין שלא כולן מחוברת לפה בשעות שאת מחוברת
את מתחברת ב12 בלילה עד 4 בבוקר ומצפה מכולן להיות מחוברות ולהגיב, אז לא. אני לא הייתי מחוברת ורוב הבנות כאן לדעתי לא היו מחוברות. אז די

Mooa-Numi

New member
אל תרגעי...

לא יודעת למה אבל דווקא אהבתי את הזאתי עם ההצללה מוזרה-בגוונים של כתום (לא אמוקיס, זאתי שיושבת על הברכיים). וריין, אני ארצח אותך...

ברבורה

New member
גם אני אהבתי את זאתי

עם הכתום אני אוהבת את הצבע הזה.... והנה חדשה שליייי

LakeOFire

New member
עוד לא הבנתי מה עשיתי...! ../images/Emo12.gif

"ברח, סימבה, ברח, ולעולם על תחזור...!"

crazy chicka

New member
ולי יש כמה דברים להגיד לך

דבר ראשון- אני לא מכריחה...עד עכשיו לא איימתי...ביקשתי הרבה כי תגובות בונות הן אלה שעוזרות לי לשפר את הדוליז ואת הרמה שלי... שני- ההצללה שאני עושה...זה הצללה שאני עושה...לא ביקשתי שתאהבי...לא אוהבת...טו באד.... שלישי- אני רושמת "תגיבווווווווווווווווווו" אבל מתי רשמתי- למה אתן לא מגיבים באותה שעה שאני רושמת? הפואנטה היא שאני יודעת ליקרוא שעונים ושמתי לב שזה מאוחר אצלכן...לכן אני משאירה וחוזרת בערב..ליקרוא את התגובות (שבדרך כלל אין) ולהגיב

למעלה