טוב

Tinke®Bell

New member
ענת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמחקי מהר את כל תוכנות הגרפיקה שלך
לא שמעת על הוירוס החדש שתוקף ילדים מוכשרים מדי

greeneye

New member
גררררר....ענת..

את יודעת, לפעמים כ"כ בא לי... להרוג אותך!!!!!!! מאיפה!??!!? מאיפה צצה כל המוכשרות הזאת?! תאבדי את החוש הזה מהר גברתי, כי ךמשפחה שלך, במילא יש יותר מידי כישרון!!! גרררררררררר..... אני מתחילה להתעצבן....

Mooa-Numi

New member
../images/Emo4.gif

תחזרי לצייר. מהר. בעעעעעעעע. פיקסלים זה רע. ובקשר לסוגייה (לא, אין יל מושג מאזה, אבל זה נשמע מתאים וחכם!) שהצעת, לא רק שזה רעיון טוב, הוא גם מבוצע. רציתי להודיע עליו, אבל אני רצכיהא ת טל והיא די נעלמה מהשטח, אז אם רק הייתם מסתכלות קצת מסביב...

*מתפקדת*

אני פה... בערך. אתמול הייתי כאן כל היום! והיום... וול היום זה סיפור אחר. את מוזמנת לאייציקיו אם את רוצה.

Mooa-Numi

New member
בלאט...

הייתי עסוקה בלכתוב הודעה (למעלה, חשוב), ולא שמתי לב שאת פה...

Black Cat15

New member
מצטערת, הייתי חייבת.

ואני מגיבה ככה ר-ק במקרים קיצוניים, וזה היה מקרה קיצוני מאוד.

לאנה

New member
חמודה מ-א-ד, אבל...........

אולי תנסי לעשות את התחתית של החצאית קצת פחות ישרה, זה יהיה הרבה יותר יפה.

שמוצה

New member
תיקנתי

אבל לא יצא משו... נסטי גירל את יכולה (אם בא לך) לתקן לי את השיער בצורה נורמלית? אני אהייה מזה שמחה! נ.ב תודה!

NasTy GirL

New member
לא רוצה להשמע סנובית...../images/Emo108.gif

אבל בנות, בבקשה מכן...אף אחת לא מעירה על זה, אז אני אעיר.... לכולן...לאאאאאאא לעשות דברים ריבועיים!! תסתכלו רגע על המכנס שלכן... הוא מלבני? והשיער? מלבני? סביר להניח ש...לא! תתקנו את זה בבקשה...

לאנה

New member
שני דברים -

את צודקת בקשר להערות ו....., אהבתי את החתימה שלך!

NasTy GirL

New member
תודה!../images/Emo108.gif

מישהי מפה אמרה שכמעט רצחו אותה בגלל החתימה הזו, אז חשבתי לעצמי ש...היי, שמישהו ינסה לעצור בעדי! וכן, פורום בנות מאחוריי עכשיו, עם סכיני מטבח ומזלגות קטנים [ואורנית עם גרזן ביד...שלא לדבר על ענת
] בתקווה לרצוח אותי בגלל שהן לא ידעו שזו החתימה שלי ועדיין לא התרגלו וכל הזמן הורידו...אז אני מחפשת רעיונות להחליף אותה בהם...

NasTy GirL

New member
אה...../images/Emo108.gif

כן, בטח שאת יכולה
אבל רק אחרי שאני אשנה את שלי...אני פשוט די מעוצבנת מ"אוח, לירי איזו חתימה מציקה"...ואיימו עליי אפילו שאם אני לא משנה יפסיקו לקרוא את ההודעות שלי...

לאנה

New member
על מי את שמה?

יש לך את החתימה ה-כ-י מגניבה בפורום!, הם סתם מקנאות אז הם רוצות שתשני אותה........

Mooa-Numi

New member
הכי מאגניבה בפורום?

מותק, ההמצאה היא של דניאל (Me-4eVeR) ומצחיקה, היא לא. ולירי, את יכולה לקחת את החתימה הזאת כמה שבא לך, אבל את צריכה לדעת שלא יגיבו לך, כי זה חראאא.

למעלה