טוב

Black Cat15

New member
../images/Emo5.gif

*מקיאה את נשמתי 3 פעמים ברצף* מה זה הבייס הזוועתי הזה??? אנורקסיה שולטת או מה?? א-י-כ-ס!! חסר כל פרופורציות והמשקפיים מכערות את הפרצוף אפילו יותר ממה שהוא...

*מנצלת*

יש לי שאלה מהותית- איך זה יכול להיות שיש בנות שפותחות שרשורים, בנות שצועקות עליהן, בנות שצועקות על אלה שצועקות עליהן כי מותר לפתוח שרשורים, ובכל זאת כל הפורום מוצף בניצולי שרשורים למינהם?? צריך להחליט: מותר לפתוח שרשורים על ימים ועל שמאל-אסור לצעוק על מי שפותחת שרושר אסור לפתוח שרשור חדש סתם לכל דולי-ומי שפותחת-דמה בראשה.

your-destiny...

New member
אממממ...../images/Emo4.gif

הדולי שלך מושלמת!!! העבודה עם האיירברש משתלמת לך! איכפת לך ללמד אותי איך משתמשים בזה בכלל?
אני מסכימה איתך לגמרי! צריך להחליט! אבל אני לא יודעת מה להחליט
התאהבתי בתמנון

totally L

New member
כן גם אותי...

מה זה בכלל? אבל גם אותי תלמדי כי הבובה שלך באמת מקסימה

ככה...

שיער-ציירי בצייר את קווי המתאר של השיער, ותצבעי את כולו בצבע הבא אחרי הכהה ביותר, תעתיקי את זה לפוטושופ, קחי את האיירבראש, או לחילופין המברשת הרגילה שמטשטשת בצדדים, ותעברי על המקומות שבהן את רוצה את ההצללה, עם הצבע הבהיר ביותר בפלטה, מומלץ עם מברשת בגודל 3 פיקסלים, אבל זה תלוי באיזור. בגדים-תציירי רגיל בצייר עם הצללה והכל, קחי את הכלי שהופך את המקום שהוא נוגע בו לבהיר יותר (ברח לי השם), ואז הכלי שהופך לכהה יותר, ותשחקי עם ההצללה. יומחד אני אכין לזה טיוטוריאל...חכו חכו...

mgirl

New member
הצלחתי לעשות את זה כבר

עם פיינט שופ, שאני מעדיפה בהרבה על פוטושופ.... הנה דוגמא

ועוד

יש שתי אפשרויות לבובה הזאת.. אני אישית מעדיפה את האפשרות השניה שתופיע בהודעה הבאה.

צו צאנג

New member
ואייי ענת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הי מ-ו-ש-ל-מ-ת-!-!-!-! המכנס שלה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

KitKat nop

New member
באמת מקסימה ...

ענת ! הבובה שלך ממש יפה ! היא כל כך יפה שהאמת זה שהיא על הבסיס הזה קצת הפריע לי לא יודעת למה ... כאלו הבגדים האמיתיים הולבשו על משהו מצויר כזה... טוב לא משנה ... ניסתי להסביר מה שאני הרגשתי בקשר אליה..., נכשלתי טוב נראה לי אני אלך לישון הייתי היום בבריכה ואני קצת (אהם...) סחוטה... אבל... הכנתי (ניסתי) להכין דולי עם שקוף .. יצא די מגעיל ... אבל אני אשמח לקבל תגובות לשיפור ו... כלום פשוט זה נראה לי מבנה כתיבתי שכזה... נועה

למעלה