טוב....

dinozaur1

New member
אוקיי...

כמו שנאמר לך, את לא חייבת להשתתף בכל הדיונים. מה שכן, אני מסכים איתך ב100 אחוז שהשקפת העולם שלי תיהיה שונה לגמרי בעוד 10 שנים, ואני אראה דברים באור שונה לגמריי. אבל אני מוכרח להזכיר לך שיש סיכוי לא מבוטל שלך יקרה אותו דבר. הנפש של בן אדם אף פעם לא מפסיקה להתפתח,ועוד 10 שנים סביר להניח שגם את תסתכלי על דברים באור שונה. בכל מקרה, נראה לי שיש סיבה לתת לפורום פה צ'אנס, תמיד תזכרי שיש דברים יותר גדולים לפרוש מהם [ואל תנסי להבין למה אני מתכוון...]

Headlong

New member
לא רק שלא צריך להשתתף בכל הדיונים,

אלא זה אפילו יותר ממומלץ שתתרמי רעיונות משלך ותעלי מסקנות/שאלות משלך. וכמו שדין (כן?) אמר- אנחנו נסתכל על דברים באור שונה בעוד עשר שנים, כמו שסביר להניח שייקרה לכל אחד בטווח זמן כזה, כשזה יהיה ממש נחמד אם יהיה איזשהו תהליך בין לבין שיכלול דיון עם אנשים עם דיעות שונות וצורות הסתכלות שונות (שאגב, בלי שום קשר לגיל יכולים לתרום)

שירהק1

New member
זה נכון שאני אראה דברים

שונה בעוד 10 שנים ובגלל זה אני די בטוחה שאם הייתי נכנסת לפורום כלשהו שהיו שם רק אנשים בני 40 משוחחים על כל מיני נושאים הייתי מרגישה שזה לא מתאים לי. בינתיים אני רואה שאני לא לבד בגשיה הזאת אבל אמרתי כבר - התגובות כאן שכנעו אותי להישאר אני כבר כמה שנים טובות לא חברה במועדוני מעריצים למיניהם של קווין. גם מהמועדון הגדול באנגליה "יצאתי" לפני יותר מ-5 שנים. ככה שאני באמת יכולה אולי "לחזור הביתה" באיזשהו מקום

Teo Toriatt

New member
I Think i'm going back

to the things i learned so well... in my youth לפעמים צריך להקשיב גם ללארי לורקס ולא רק פרדי

i D O 1 9 8 9

New member
אם את מחפשת בעל זה לא המקום.

אם את מחפשת מקום לדבר על מוזיקה אז הגעת למקום הנכון. ולמוזיקה אין גיל.

שירהק1

New member
גם לילדותיות אין גיל כפרה עליך

וכדי להרגיע את סערת הרגשות שלך אני נשואה כבר די הרבה שנים...בוא נגיד שהיית עוד בחטיבה כשאני התחתנתי

למעלה