טוב....

שירהק1

New member
טוב....

נכנסתי...התעניינתי יש לי תחושה ואולי אני טועה מאוד אבל שעברתי את הגיל של הפורום אני מאוד מצטערת אם אני מכעיסה מישהו אבל.... תחושה פנימית כזאת. בכל מקרה אני הכרתי את קווין לפני יותר מ-15 שנה........

שירהק1

New member
אחרי שעברתי קצת על הגילאים....

הבנתי שמנהל/ת הפורום הכי קרובה אליי אז אני פורשת בלב שלם....... אני רק יכולה להגיד שאני מאוד מאוד מאוד שמחה שיש דור חדש שגדל עליהם

khammel

New member
למה לפרוש כ"כ מהר...

יש כאן חבר'ה מבוגרים. אני אחת מהן. TeoToriatt גם. ביום חמישי אנחנו מתחילים בפורום חודש האזנה משותפת לאלבומי קווין, אחד ביום. בכל ערב יפתח דיון על האלבום של אותו היום. אולי תצטרפי אלינו?

khammel

New member
הנה קישור ותזכורת

החל בראשון לנובמבר, כולם מאזינים לאותו דיסק של קווין, כל יום דיסק אחר (לא כולל סופ"ש). עבור כל דיסק ייפתח שרשור נפרד ובו נגיב עם ביקורת, הגיגים וכל מה שבא לנו לשתף בהקשר לדיסק על בסיס ההאזנה באותו היום. רשימת הדיסקים לפי ימים בתמונה המצורפת. יום ה' הקרוב, מתחילים: Queen I

skjg

New member
אפשר להציע משהו?

שהדיון על האלבומים יימשך יותר מיום אחד, נגיד יומיים, כדי שאלה שאולי לא יוכלו להיכנס לפורום איזה יום לא יפספסו את כל הדיון.

khammel

New member
כמובן שהוא יימשך יותר

הפורום ממשיך לתפקד כרגיל. כל שרשור ימשיך לקפץ שלושה ימים. אם נצטרך יותר -- צריך יהיה את עזרת המנהלת. יחד עם זאת, נמשיך להתקדם לפי הלו"ז. מי שלא הספיק, ישלים בהמשך.

שירהק1

New member
האמת שאת זקנה כמוני....../images/Emo8.gif

הרעיון הוא רעיון מאוד נחמד. קשה לי להאמין שאני אצליח לעמוד בכל הימים אבל אני בהחלט אשתדל ואכנס לכאן לראות מה אומרים אני אגיד לך מה הפריע לי.... אני מרגישה שאני עברתי באיזשהו מקום את ההתלהבות הראשונית. אחרי כל כך הרבה שנים אני כבר לא אובססיבית כמו בעבר. התמונות מהקיר ירדו והכל מאופסן אצל ההורים שלי. היה לי המון חומר שאני כמובן לא אזרוק אבל מה שלקחתי איתי זה את הדיסקים והתקליטים וכמובן את הדברים הנדירים שרכשתי בעבר. יש דברים שקשה לי להתחבר אליהם כי אני אף פעם לא ישבתי עם חברהואמרתי "איזה חתיך...." אני אוהבת נטו את המוזיקה. וזה דבר שנשאר איתי עד היום אני משערת שחבר'ה בגילנו מסתכלים על זה חרת מחבר'ה בני 13-18 שגילו אותם לא מזמן

khammel

New member
תשובות לשתי השאלות

אני לא זקנה, אני מבוגרת (להבדיל מ"בוגרת", שעל זה עוד ניתן להתווכח
) לרוב האנשים בפורום אין את The Beeb ומכיון שמדובר בהקלטה עבור ה-BBC שאין בה ממש משהו מיוחד, הוצאתי אותו מהרשימה. במיוחד שיש לאלבום הזה שתי גרסאות/מהדורות. כמובן שמי שירצה יוכל לדבר עליו בהקשר של אחד האלבומים האחרים. חוצמזה, הכל פתוח לשינוי/דיון. כמו כן, יש את ימות הסופ"ש להאזנה לדיסקים שלא ברשימה. שימי לב שגם Live Magic לא ברשימה או Queen Rocks למשל. היופי של פורום עם גילאים מגוונים הוא נקודות המבט השונות שיש לכל אחד בכל תקופת חיים. גם לי מעולם לא היה איזה קראש עצבני על מי מחברי הלהקה כשהייתי בתיכון (אם כי היתה לי ועוד יש לי חיבה יתרה לגיטרה של בריאן). הלהקה מדברת לכל אחד ברמה אחרת, אני חושבת, בלי קשר לגיל (/דת/מין/צבע/שפה). אני בטוחה שכשנאזין כולנו לאותו דיסק, זה יעורר אצל כל אחד מאיתנו חוויה אחרת. לחלקנו זה יחזיר תחושות נוסטלגיות, חלומות עבר, ולחלקנו זו תהייה אולי פעם ראשונה ששומעים שיר מסויים? כמו שאת יכולה לראות בדפדוף אחורה בארכיון הפורום, ישנם שרשורים "צעירים בעליל" וישנם דיונים שמנסים להיות קצת יותר תוכניים ו"בוגרים". לא לכל שרשור צריך להגיב... ואת יכולה כמובן להתחיל שרשורים משלך (מומלץ!). ברוכה הבאה!

Teo Toriatt

New member
תחשבי על זה כמו אהבה

בהתחלה יש את ה"מאוהבים" של "איזה חמוד" ו "וואו" ו "זה הכי הכי שיכול להיות" אחרי תקופה או שמתגברים על זה או שזה הופך לאהבה אמיתית - שכוללת גם ראיה ביקורתית ולא אהבה עיוורת. לא כולם מגיעים לזה - אבל מי שכן - מרוויח ואגב קרן זקנה ממני בחודש ויומיים אז אני עדיין לא הכי זקן כאן.... אבל כשחושבים על זה - לגברים פחות שנים לחיות אז.... טוב יאללנ מה אני מקשקש - אני בחופש כרגע , על שפת אגם מדהים בארה"ב,- אכתוב יותר כשאחזור

שירהק1

New member
אתה צודק ואנ יחייבת להגיד

שכולי קנאה..............(על ארה"ב כמובן) תהנה

שירהק1

New member
אני פה!!!

יש פה כמה חבר'ה די משכנעים והאמת שגם נמכשתי לאות את התגובות שיערתי שזה יעורר משהו אצל כמה אנשים....

d i v e l

New member
מהו שם הנעורים שלך?

יכול להיות שהתכתבנו בזמנים שלפני האי מיילים?

שירהק1

New member
הכל יכול להיות....

כשהייתי צעירה ויפה........
קראו לי רן התחתנתי והשם השתנה דרסטי ל - קרן (לפחות במשהו יש לי מזל....) אמא שלי אוהבת לקרא לזה ק-רן

d i v e l

New member
גרת ברעננה במקרה?

היו לי 2 "שירות" שהתכתבתי איתן. ומה חוץ?

שירהק1

New member
כן אני מרעננה בעברי

אני כבר ממש נלחצת... אני זוכרת בחור אחד שהתכתבתי איתו וזה גם בגלל שהתכתבנו שנים..... זה היה כ"כ מזמן רוצה לרענן את זיכרוני?

dinozaur1

New member
תסלחי לי שאני מתערב

אבל נראה לי מאוד לא בוגר דווקא מצידך להיכנס לפורום, להגיד שאת מבוגרת יותר משאר הגולשים ולהודיע על פרישה מוקדמת. קשה לי להבין מה המטרה של זה... Having said that... נכון שיש פה חבר'ה יחסית צעירים [אני אחד מהם] זה לא אומר שהם מבינים פחות או אוהבים את קווין פחות ממך. תני צ'אנס ואז תחליטי. אולי תופתעי לטובה :)

שירהק1

New member
אם תקרא מה שתכתבי

לא זלזלתי באהבה של אף אחד לכלום. אמרתי שאני לא רואה את עצמי משתתפת בדיונים כמו אלו שנתקלתי בהם. מעבר לזה כשפנו אליי אנשים מבוגרים יותר (קרן...את לא זקנה אלא מבוגרת....) ראיתי שיש לי שפה משותפת עם מישהו. אתה אמנם בן 17 (שזה עדיין לא 13 כמו אלו שנתתי לדוגמא) אבל אני די בטוחה שעוד 10 שנים אתה תסתכל ע לחלק מהדברים שכותבים פה (לא על הכל כמובן) והראייה שלך תהיה שונה לחלוטין. זה לא משהו אישי למישהו מכאן, פשוט בגיל מסויים אתה מרגיש זקן בסביבה כ"כ צעירה

למעלה