תשובות לשתי השאלות
אני לא זקנה, אני מבוגרת (להבדיל מ"בוגרת", שעל זה עוד ניתן להתווכח
) לרוב האנשים בפורום אין את The Beeb ומכיון שמדובר בהקלטה עבור ה-BBC שאין בה ממש משהו מיוחד, הוצאתי אותו מהרשימה. במיוחד שיש לאלבום הזה שתי גרסאות/מהדורות. כמובן שמי שירצה יוכל לדבר עליו בהקשר של אחד האלבומים האחרים. חוצמזה, הכל פתוח לשינוי/דיון. כמו כן, יש את ימות הסופ"ש להאזנה לדיסקים שלא ברשימה. שימי לב שגם Live Magic לא ברשימה או Queen Rocks למשל. היופי של פורום עם גילאים מגוונים הוא נקודות המבט השונות שיש לכל אחד בכל תקופת חיים. גם לי מעולם לא היה איזה קראש עצבני על מי מחברי הלהקה כשהייתי בתיכון (אם כי היתה לי ועוד יש לי חיבה יתרה לגיטרה של בריאן). הלהקה מדברת לכל אחד ברמה אחרת, אני חושבת, בלי קשר לגיל (/דת/מין/צבע/שפה). אני בטוחה שכשנאזין כולנו לאותו דיסק, זה יעורר אצל כל אחד מאיתנו חוויה אחרת. לחלקנו זה יחזיר תחושות נוסטלגיות, חלומות עבר, ולחלקנו זו תהייה אולי פעם ראשונה ששומעים שיר מסויים? כמו שאת יכולה לראות בדפדוף אחורה בארכיון הפורום, ישנם שרשורים "צעירים בעליל" וישנם דיונים שמנסים להיות קצת יותר תוכניים ו"בוגרים". לא לכל שרשור צריך להגיב... ואת יכולה כמובן להתחיל שרשורים משלך (מומלץ!). ברוכה הבאה!