טוב.

bubaale

New member
טוב.../images/Emo80.gif

שיעמם לי, החלטתי להצטרף. אני קוראת פה און אנד אוף בערך מאז שטרומפלדור קפץ לביקור [גל עיןירוקה שלחה לי קישור, נו..
] בגלל ש: א. אני אוהבת קיציס ופרידמן ב. אתם משעשעים אותי, וזה לא דבר שיש לזלזל בו. ומדי פעם גם מפרסמת הודעות בסגנון: "עולמו של וויין! עולמו של וויין! הא!!" או "ג'ייסון אלכסנדר הבעל של בריטני??!!11" [אבל לא שיתפתם פעולה, אז זה לא משחק כייפי...]. אז החלטתי להצטרף רשמית. יופי לי. [זו הייתה אחת ההודעות הצטרפות היותר ארוכות שלי. ריספקט.]

Kido2222

New member
טוב אז שלום שלום איך שאומרים...

את השם לא אמרת... אבל בפרטים כתוב אנה... :) אז שלומות לך... ותהני בפורום...

greeneye

New member
כן כן,

תכירו זאת ה-אנה מהחתימה שלי. היי הו. תעשי הרבה כיף, ואל תבהלי מאיתנו. אנחנו באמת אחלה. קצת מפחידים, במיוחד אני (שלי- יש לך פקק של פ-אאאאאאפסי!) שמחרימה לאנשים צעיפים, מטריות, ונסיון לתלוש עלגילי אוזניים משלי, כשבדיוק אביעד מעיר לי שמצלמה מציצה מחדר ההלבשה ומצלמת אותנו עושים שטויות. יבה.

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifיש לך עגיל של פאאאאאאאפסי!

וול אנה, וולקאם וולקאם לך! אני שלי ויש לי עגיל של פאאאאאפסי. וואי אני באמת מקווה שלא צילמו אותך מנסה לתלוש לי תעגיל. אוף ואני הסתכלתי על הצמלמה כמו מטומטמת ואני לא רציתי להסתכל!

bubaale

New member
אני מפורסמת! ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

טוב, אבל אותך אני כבר יחסית מכירה... זה לא שצפויה לי הפתעה גדולה. ואם את *הכי* מפחידה פה- אז זה באמת נוו ביגי! ותודה, בלה בלה בלה..

greeneye

New member
תראי איזה יופי!

סתם נו....ליהי ביקשה. הנה, ליהי- חתול עושה בלון ממסטיק.

lishhhh

New member
../images/Emo108.gifואוווווווו../images/Emo108.gif

נראה לי שאמרתי לך פעם שאת מוכשרת....לא? זה אחד החתולים הכי מגניבים שראיתי! ואני ראיתי חתולים...

metl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני מיטל :) וגל החתול כל כך חמוווווווד!

mati88

New member
אוווווווווווווו

את אנה מ"אנה תעשי לי ילד"?! וואו...*התפעלות* בואי שבי....שמרתי לך מקום! אגב, הייתה לי חברה בגן, לפני שעברתי לרמת ישי, שקראו לה אנה... ותמיד הייתי קוראת לה אנה בננה... ואני חושבת שהיא נעלבה (היינו בנות שלוש). אז אנה מגן ורדים בכפר יהושוע, אני נורא מצטערת! (אגב, אני מתי אם לא הצגתי את עצמי!)

bubaale

New member
תודה תודה...../images/Emo80.gif

באמת סיפור מרגש! צחקתי, בכיתי.. אני גם מזדהה נורא כי גם לי קראו במשך שנים "אנה בננה" ["שותה תה עם נענע"...
] , ככה שבכלל! אני מקווה מאוד שאנה מגן ורדים בכפר יהושע תקבל את סליחתך,ואני מבטיחה להמשיך לעקוב בעניין...

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

פששש.. סלבריטי בפורום.. לא עבר לידי.
מקווה שתהני פה. :)

למעלה