טוב...

טוב...../images/Emo66.gif

שימו לב! גם בגלל שנורא שקט פה.. וגם בגלל שאני די "בוערת" ואם אני אל אעסיק את עצמי זה יהיה נורא.. אז אני עושה שאלון.. מקווה שיהיה לכם כוח לענות.. וגם אם לא, לפחות שרפתי עוד כמה דקות. אז הנה מתחילים... כתבו..
משהו שעשיתם ואתם מצטערים
משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב
משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)
משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם
משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם) טוב זהו.... קדימה שרשרו..

טוב.. אם אתם מתעקשים אני אתחיל|מזיע

משהו שעשיתם ואתם מצטערים שבוע שעבר, שלא התאפקתי ופצאתי את עצמי. אל דאגה עכשיו אני בסדר (ואפילו הייתי אמיצה וסיפרתי למטפלת)
משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב ויתרתי על טיסה לחו"ל עם החברות והעדפתי לחסוך לאוטו. בכיף הייתי חוזרת על זה, כמה טוב לראות אותן רצות באין אוטובוסים ואני באוטו שלי..
משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא) לאמא ואבא - תראו מה קורה איתי!!! תתעוררו! ולכל שאר העולם - אלוהים! כמה עיוורים אתם יכולים לראות לא כל חיוך הוא אמיתי.
משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם לישון מבלי לשמוע אפילו זבובים וכמובן לשחות עם דולפינים
משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם) "שיהיה שלום בעולם"
סתם.. חוץ מזה.. שאני לעולם לא אצטרך לשמוע עוד ילדים שחיים על פת לחם
זה גומר אותי- זה הורג אותי! בבקשה שהעוני הזה יבוא לקיצו! מה כבר נגמר
נו טוב.. נלך לראות
לילה טוב חברים!

i love עדי

New member
../images/Emo9.gif

משהו שעשיתי ואני מצטערת
שלא אמרתי מספיק תודה אחרי המסיבת הפתעה של שנה שעברה ... למרות שאני חושבת שגם ככה היא הייתה נשארת אסון :-\ משהו שעשיתי והייתי עושה אותו שוב
היום באתי לבקר את המורה שלי לג'אז , שפרשתי מהריקוד השנה . היה מדהים ועכשיו הבנתי כמה התגעגעתי אליה... והיא ילדה לפני חודש ויש לה את התינוק הכי מדהים בעולם. משהו שרציתי להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא [או עדיין לא יצא]
מממ את האמת .. שבזמן האחרון אני מצליחה אפילו לדבר עם אנשים פנים מול פנים... מה שלא הייתי מסוגלת לעשות עד לפני כמה חודשים , הייתי רוצה להיות מסוגלת להראות למישהו את כמות האהבה שלי אליו אבל זה משהו שאי אפשר להסביר במלים... משהו שהכי הייתי רוצה לעשות בחיים שלי
לעמוד על במה ולשיר שירים שלי ורק שלי... משהו שאני ממש רוצה שיקרה [לאו דווקא לי]
שהלהקה שלנו תתפתח ושתחייה עוד המון שנים
ושהתקופה המאושרת שאני נמצאת בה עכשיו תמשיך כמה שיותר זמן

L L B

New member
מנסה לענות (למרות הדיפרוס העמוק

שאני שרויה בו
) משהו שעשיתם ואתם מצטערים
מצטערת שרציתי להוכיח לכולם שאני "רמבו"... מצטערת שניסיתי לעבור את הארגז באולם ספורט...
. עד היום מצטערת...
משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב
הטיסה עם חברה טובה שלי לרודוס
משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)
למטפלת שלי, שאני אוהבת אותה ושהיא יקרה לי מאוד... משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם
הכי הכי
לסגור את המחלקה הסגורה ב"איתנים" ולפתוח מקום אישפוזי חלופי לנשים שעברו טראומות מיניות בחייהן
משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם)
"תחיית המתים". ולא מילה מעבר לזה.

גמני.. בוקר טוב../images/Emo20.gif

משהו שעשיתם ואתם מצטערים
לא אמרתי לא שהייתי צריכה משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב
קשה לי לכתוב את זה משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)
לבן זוג שלי: תודה שאתה שם- מתנצלת שאני כזאת קוטרית לפעמים ולמרות שאולי לא נראה ככה, מאוד מעריכה את התמיכה שלך בי. תמיד משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם
ללמוד לחייך ללא חשש משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם)
רוצה השנה שיהיה לנו סופסוף ילד

או קיי...

משהו שעשיתם ואתם מצטערים שלא אמרתי למישהו קרוב מה אני באמת מרגישה... משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב טיול שנתי יא' 2005 - היה עולמי. וכמובן מסאז'ים עד אור הבוקר - בכיף שוב.. ( אני עשיתי לא עשו לי..) משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא) כמה **** חשובה לי בחיים.. כמה היא שינתה לי את החיים וכמה אני זקוקה ליבוק שלה. משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם להוציא רישיון כבר משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם) שהקשר שלי עם *** יתחזק ושאני אגיד לה סוף סוף מה שאני רוצה...

עדן גפן

New member
אני..

משהו שעשיתם ואתם מצטערים-יש המון יותר מדי משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שובהייתי בכל הפארקים בדיסניוורלד והלוואי והייתי עושה את זה טריליון פעמים..
משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)-לאבא- שלנסוע בלי חגורה זה הדבר הכי טיפשי שיש משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם-לשיר באיזה אולם ענק פה ושמלא ישמעו אותי ויאהבו אפילו.. משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם)-שגלי הכלבה שלי תהיה בסדר

עדן גפן

New member
כן, גלי..

אני לא יודעת מה יש לה
אני גם לא רוצה לדעת. כולם מסביבי אומרים לי שהיא עמודת למות
חס וחלילה
(אני לא מזניחה, שלחתי את אמא לקחת אותה לוטרינר)

עדן גפן

New member
מבוגרת.. קצת..

עכשיו חזרנו מהוטרינר.. הוא נתן לה אנטיביוטיקה.. הוא אמר שאם זה לא ישפיע אז יש לה סרטן

MommyHug

New member
נחמד... עכשיו אני!

1. משהו שעשיתם ואתם מצטערים
רבתי עם חברה שלי ממש לפני שהיא נפטרה... 2. משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב
הנתק מההורים שלי, הרשיון לאופנוע, בחירת המטפלת, העבודה שלי... (יש הרבה...) 3. משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)
לחברה שלי שנפטרה: שהיא החברה הכי טובה שהייתה לי ושכל כך קשה לי בלעדיה כי תמיד היינו עושות הכל ביחד, אנחנו אוהבות בדיוק את אותן הדברים וזה נדיר!!! 4. משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם
לגור שנה בארה"ב ולעבוד שם עם ילדים 5. משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם)
לחיות בלי דאגות כלכליות

למעלה