טוב...

L L B

New member
../images/Emo7.gif

כ"כ התחברתי למשפט הראשון שלך... גמני רבתי עם ריקי שלי יממה לפני שהיא נפטרה
. ז"א, לא ממש "רבתי" איתה, אבל היא יצאה מהמחלקה מאוד כועסת ובבוקר, כשהיא חזרה למחלקה, היא נפטרה...

MommyHug

New member
נחמד... עכשיו אני!

1. משהו שעשיתם ואתם מצטערים
רבתי עם חברה שלי ממש לפני שהיא נפטרה... 2. משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב
הנתק מההורים שלי, הרשיון לאופנוע, בחירת המטפלת, העבודה שלי... (יש הרבה...) 3. משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)
לחברה שלי שנפטרה: שהיא החברה הכי טובה שהייתה לי ושכל כך קשה לי בלעדיה כי תמיד היינו עושות הכל ביחד, אנחנו אוהבות בדיוק את אותן הדברים וזה נדיר!!! 4. משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם
לגור שנה בארה"ב ולעבוד שם עם ילדים 5. משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם)
לחיות בלי דאגות כלכליות

עכשיו אני

משהו שעשיתם ואתם מצטערים: רבתי עם המורה האהוב שלי משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב: עוזבת את העבודה הקודמת משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא): למורה שלי ...סליחה כנראה משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם: לחלוב פרות משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם): לעמוד מתחת לחופה עם בחיר ליבי

אם את לא יודעת את העובדות...

אז נא לא להגיב סתם, פיטום האווזים הוא הרבה פחות התעללות מחליבה, חליבת פרות ז ה פיטום אחד גדול. תחשבי שפרה מוציאה אולי ליטר בשנה בלי ש"דואגים" לה...

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

זה כמו להגיד שנשים ששואבות לעצמן חלב מהשד מתעללות בעצמן...
בשביל הפרות זו הקלה, כי עומס החלב מאוד מכביד להן על העטינים (וכמובן שהן מעדיפות חליבה ידנית
), והעגלים לא יכולים לשתות את כל הכמויות האדירות של החלב הזה.

אוקיי ../images/Emo13.gif

משהו שעשיתם ואתם מצטערים עליו
לא נתתי צ'אנס לחלק מהאנשים שפגשתי...
משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב
אפריקה- וכל מילה מיותרת
משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא)
לג'ון לנון, שהוא ענק
משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם
להוציא דיסק, או ספר, או שניהם
משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם)
שכל האנשים בארץ ישתלבו בשוק העבודה

shiranbo

New member
שאלון מצוין. אהבתי

משהו שעשיתם ואתם מצטערים - קעקוע עם השם של האקס שלי (שהייתי אמורה להתחתן איתו לפי 8 שנים...) משהו שעשיתם והייתם עושים אותו שוב - טיול לג'מייקה!!!! מדהימה!!! משהו שרציתם להגיד למישהו ואף פעם זה לא יצא (או עדיין לא יצא) - הייתי רוצה להגיד לאחד מהחברים הרחוקים של האקס האחרון שלי (היינו 6 שנים ביחד אחרי זה שהייתי אמורה להתחתן איתו), שהחלום שלי זה להתחתן עם גבר כמוהו... (גם באופי וגם במראה החיצוני) {-: משהו שהכי הייתם רוצים לעשות בחייכם - טיול של חצי שנה לאיים הקאריביים ושינתן לי הצ'אנס לכבוש את ליבו של החבר של האקס שלי?! משהו שאתם ממש רוצים שיקרה (לאו דווקא לכם) - שכל אחד מאיתנו יוכל להסתכל על החיים של עצמו ולהגיב עליהם בסיפוק...

למעלה