טוב, תשמעו...

• פותח הנושא darm
  • פורסם בתאריך

darm

New member
טוב, תשמעו...

קודם כל אני חדש פה... אז ככה... היום (22/8/02) הפעם הראשונה שאני מנסה את כל העניין החלומות צלולים הזה... נכנסתי לאתר והכל... למדתי את הכל, הכנתי שעון מעורר לשעה 5 בבוקר, שמתי דפים ליד המיטה והלכתי לישון. השעה 1 בלילה ואמרתי לעצמי לזכור את החלום איזה כמה פעמים והלכתי לישון, דיימנתי לי כל מני דברים, שאני לא ממש זוכר ונרדמתי. פתאום, לא יודע איך הבנתי שזה חלום, לא ראיתי כלום, ניסתי להתרכז ולאט לאט התחלתי לראות תמונות שאחרי שנייה נעלמו. עם הזמן התחלת לראות תמונות והם כבר תלת מימדיות ונראות אמיתיות. יכלתי לעשות מה שאני רוצה, הצלחתי לעוף, ואני זוכר שהלכתי לאן שבא לי. אבל עדיין, זה לא נראה לי מספיק אמתי כמו שאני יושב מול המחשב עכשיו. תוך כדי החלום הרגשתי את עצמי על המיטה, זה אמור להיות ככה? עשיתי כל מיני דברים שאני לא הכי זוכר רשמתי חלק... לאחר כמה זמן פשוט החלטתי לקום, זה לא נראה לי מספיק אמיתי, חשבתי שאולי אני חולם בתוך חלום. אז קמתי(2:33), הלכתי למראה בשירותים והסתכלתי על ההשתקפות שלי איזה חצי דקה, זה הייתי עדיין אני. בדקתי את כל השעונים בבית והם עבדן מצוין. רשמתי את מה שאני זוכר על הדף, ותגידו לי מה זה היה מה שחלמתי? זה היה מוזר לי.

גיאסלע

New member
לדעתי

לדעתי בכלל לא הגעת לחלום צלול ורק דמיינת את כל הדברים האלה... בגלל זה הרגשת את עצמך על המיטה.. ובגלל יכולת פשוט לקום ולהסתכל במראה במקום להתעורר קודם. אבל זו רק דעתי..

darm

New member
יכול להיות...

אני לא יודע, פשוט מוזר... יכול להיות שסתם דמיינתי.

darm

New member
לא יודע...

עדיין הרגשתי מוזר... שהבנתי שאני בחלום(אן דמיון) היה לי צמרמורת או משהו כזה וכאילו נאבקתי להשאר בחלון(או דמיון הזה).

KEiN

New member
קראתי על עוד מיקרים כאלה

לא מזמן,,,, פה בפורום. אין לי מושג מה זה- אבל לפי מה שהבנתי זה קורה כשאתה ממש עייף אבל לא ישן- זה באמצע...

fcfighter

New member
זה קרה גם לי

בשינת צהריים (אני חושב??) הייתי בין חלום למציאות, שלטתי בדמיון מאוד מוחשי אבל עדיין לא צלול וגם הרגשתי את עצמי במיטה, אחרי איזה דקה הרגשתי את הוויברציות של ויילד והתעוררתי כי לא רציתי להמשיך... תמיד אני מתעורר מחלומות צלולים עם פעימות לב מהירות, זה קורה גם למישהו ?

מניסיוני חלומות אמיתים ממש באים בדכ

בזמן שבין השכיבה עד לצלילה להרדמות מוחלטת אבל אצל כל אחד זה שונה,לי בכל אופן זה ככה. שלך חנה גונן

fcfighter

New member
זה גם הגיוני

כי חלומות מופיעים בקצב מסוים של גלי מוח, בשינה עמוקה קצב הגלים הוא איטי ולא מאפשר חלומות אבל לקראת ההתעוררות קצב הגלים עולה ואז חולמים, גם לפני ההרדמות כשמגיעים מקצב גלים של עירנות לשינה עמוקה עוברים בדרך קצב גלים שמאפשר חלימה.

Napoliya

New member
אוקי

לדעתי בסך הכל זה היה תחילת החלום, לפני שכל ה"תפאורה" שלמה, ולפני שהיית לגמרי בגוף החלומי שלך. (או לקראת סיום החלום, כשהכל נהייה כהה, ומרגישים כבר את המיטה) במקרה כזה אני בדרך כלל מורידה קצת מהשליטה שלי בחלום, נותנת לי להסחף לתוכו, ואז כשאני מרגישה שהוא יציב (ושאני לא מרגישה את הגוף הממשי) אני חוזרת לשלוט בו. שני- שההודעה שלה נשמעת כמו עצה לסאדו מאזו.

fcfighter

New member
יש מקום לכולם, לא להידחף

חבל שאין לה תמונה של הפרונט...

KEiN

New member
*אהמ.* לא נעים לי להגיד לך

אבל חברה שלך נראת כמו קוף... אהמ*

למעלה