טוב, תשמעו...

• פותח הנושא darm
  • פורסם בתאריך

Napoliya

New member
../images/Emo12.gifאהההמ!!

אני ביקשתי שלא יתחילו איתי? מה פתאום.. וחוץ מזה שמעתי הרבה שמועות על הז**ן של דולנד, ותמיד אהבתי ספגטי. (מה הקשר?! אין קשר סוטים!) רציתי להצטלם גם בפרונט, אבל אז לא רואים את הפחית שתייה שלי... (או את הפופיק)

MoonShield

New member
מה המצב דר??

לי זה נשמע כסתם הזיות או חלום בהקיץ... חוצמזה אף אחד לא מצליח על הפעם הראשונה... (גם אני עדיין לא הצלחתי) אבל בכל זאת... בהצלחה מחר

darm

New member
אני יודע שזה לא חלום צלול...

רק רציתי לדעת מזה... :)

buffstar

New member
גם לי זה קרה פעם

יכולתי לשלוט בזה אבל זה לא היה ממש אמיתי

shikma r

New member
לי היה חלום שידעתי שהוא חלום

אז התחלתי לעשות שטויות והיה כיף! חלמתי עם סדרה שאני אוהבת("אוז") ובחלום פגשתי חלק מהשחקנים ומכיוון שידעתי שזה חלום, וידעתי שבכל רגע אני עלולה להתעורר, עשיתי דברים מהר, כדי להספיק להגיד להם דברים שרציתי לומר, ובסוף באמת לא הספקתי... ד"א, אני חדשה פה! באתי לפה מהמלצה מפורום "מאטריקס" ואם כבר מדברים עליהם, יש שם אחלה אנשים!

fcfighter

New member
שמים לב לזה שאת חדשה

את אפילו לא יודעת מה זה חלומות צלולים... תקראי את המאמרים ואת האתרים שמקושרים שם lucidguess, איך לא נמאס לך להסביר כל פעם מחדש מה זה חלום צלול ?

shabaz

New member
אל תדאג...ימאס לו...

בכל אופן חבוביי... זה לא בדיוק חלום...זה יותר כמו הזיה... כמו מה שקרה לי לא ממזמן... הי לי שחמטפיבר CheckMate Fiver התחלתי לשחק שחמט, ומרוב שהתלהבתי מזה, שיחקתי ממש ממש מלא.. אז שהלכתי לישון יום אחד...די הייתי בהזיות, אז התחלתי לדמיין את ידידה שלי כמלכה, ושהיא מאיימת לי על הצריח, ושאני צריך להגן עם הרץ שלי <<איכשהו הגעתי למצב של ישיבה, ואז הגנתי עם הרץ בכך שהתרסקתי על המיטה>> חחחחחחחחח...זה היה פשוט מבדר מדי... בכל אופן, אחרי איזה כמה דקות קמתי ואז הבנתי שבעצם הזיתי... שבז, חולה השחמט.. מישהו מעוניין במשחק?J

shikma r

New member
דווקא, אחרי שהשארתי את ההודעה

קראתי מה זה חלום צלול ועכשיו אני מבינה! אני מתה על חלומות צלולים!!!

למעלה