טוב תשמעו

wish2

New member
טוב תשמעו

חייבת לשתף שני דברים . 1)שבוע שעבר יצא לי לי להיות בבני ברק ברחוב שניקרא רבי עקיבא , סביר להניח שאתם לא מכירים .זה רחוב ארוך מאוד ועמוס מאוד בחרדים ובחנויות , אין חנות שלא תמצאו שם .אפשר לחיות שם חודשים בלי לצאת .קיצר, הייתי צריכה לאסוף שם משהו , אין מה לבוא עם רכב כי אין סיכוי למצוא שם חניה אז הורידו אותי קרוב למקום והלכתי עד היעד. המון פושטי יד בכמויות .יש לי בארנק תמיד שקלים ששמורים למטרה זו .אני תמיד נותנת משהו קטן , גם כי זה נראה לי חשוב , גם כי לא בא לי שיסננו מאחורי גבי קללה וגם כי כל החיים זה קארמה .ובעיקר כי זה חשוב . טוב בעודי מתהלכת ומרגישה רובין הוד עם ג'ינס עצר אותי אחד , מבוגר כבן 60 , נראה לא טוב כשדיבר אמר"יש לך עשרים שקל לצדקה?" זה כבר הציק לי , מה 20שקל?סביר להניח שמדובר בנרקומן או אחד לא הכי תקין.דילגתי על זה נתתי לי שני שקלים והמשכתי ללכת ,ואז הוא עצר אותי .אמר לי בואי אפשר לתת לך ברכה והעבר את ידו הדוחה על הכתף שלי לכיוון הזרוע .לבשתי חולצה כזאת שכאלו חושפת כתף אחת כך שהרגשתי את היד שהזדחלה לה באיטיות מזוהמת .ההיתקעות היתה רק לכמה שניות ואז המשכתי ללכת מהר , רק רציתי להגיע ליעד ולעוף מהרחוב המסריח הזה שמלא בילדות בגיל 24 שניראות בנות 40. אין לי הרבה מה להגיד חוץ מכוס אמא שלו סוטה מסריח . הכתיבה העלתה לי את הגועל שוב אז על הדבר השני לא בא לי לכתוב ..

פנומן 72

New member
אין דבר כזה לא רוצה לכתוב

מה כ"כ כיף ברחוב הזה ? נראה לי עברת סיוט רציני. האם הדבר השני עליו את לא רוצה לכתוב אף גרוע מזה ? לכל הרוחות מה עברת שם ?!??!

wish2

New member
חחח הדבר השני קשור במשהו אחר הזוי

ובצהריים כשכתבתי לא היה לי חשק להמשיך ... סתם יצא לי לצאת עם מישהו ,ממש לא בכיוון של משהו רציני . זה בחור שאם הייתי חבר של שנינו איןם מצב שהייתי מנסה לחבר .כאילו אין קשר בכלל. אני כזאת דינמית וחייכנית והוא יושב בפינה כזה בשקט מדבר לאט חושב על כל מילה . ילד טוב כזה , מנומס אשכנזי להחריד , מתנצל כל הזמן .לא מסוגל לבטא מחשבות מיניות במילים . אני מת עלייך קשה לו להגיד. קיצר ישבנו ככה כי היה לי נוח , זה לא נראה מחייב וזה כיף לשבת ככה עם בחור בלי לתרגל קסם נשי. היו לנו מספר קטן של פגישות עם דיבורים נטו ופגישה אחרונה הוא אמר לי שהוא חשב עליי בשיעור (לומד ראיית חשבון..) ושהוא קם רק אחרי כולם כי הוא חשב עליי ונהיה לא נעים... אז הבנתי שזהו הסתיימו להם השיחות הארוכות והמהפנטות שכל כך נהניתי מהם , ועכשיו הוא פשוט גבר טיפוסי שעושה ביד(מה באמת כולכם עושים??). נכנסתי לפרופיל של בחורה מחוזרת עם כל ההצגות המפגרות שלמדתי לשחק בהם , אני כבר לא משננת טקסטים הם פשוט עפים ממני , משחקי מילים טיפשיים , קצת טיפשות ילדותית והרבה הרבה סקס מתחנחן.הכל היה רגיל ומשעמם באותו ערב וכבר התחלתי להתערב עם עצמי מה הוא יסמס לי בלילה , "את לא יוצאת לי מהראש..." לא יכול להפסיק לחשוב עלייך.... ואז באה השאלה , תגידי את מגלחת???? טוב אז עם כמה שאני פתוחה ומינית יש דברים שאני לא מדברת עליהם , גם לחבר שהיה לי בחיים לא אמרתי יש לי תור לקוסמטיקאית או אני מאריכה לשעווה או כאלה!!! אני מאמינה שגברים לא אמורים לדעת איך ולמה ומי , הם צריכים לקבל אותנו ככה חלקות ונעימות . טוב אמרתי לו שאני לא מגלחת ואם אני עושה אז יש לי קוסמטיקאית עם שעווה מיוחדת מעץ שרף.חשבתי שפה הדיון הסתיים . אבל הפריק המשיך, את יודעת שאני מת לעשות אותך נכון? אני מוכן לחכות חודש אם צריך ואני מבקש שלא תורידי שערות לא למטה ולא בבית שחי. זהו . שני דברים הזויים . הסוטה מבני ברק והפריק .

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קורע ../images/Emo70.gif

אין רגע דל, הא ?

בשביל לעשות סינים

כבר לא צריך לנסוע לסין, מספיק לגשת לאתר הבניה הקרוב לביתך... ואת יודעת מי עושה היום את רוב הסינים? הזונות

מוכר

חברה שלי טיילה ברחוב הזה, ואיזה קבצן, פשוט בא מולה ותפס לה ת'ציצים. והיא דתייה. מעניין אם זה אותו זבל. סוטה מסריח.

פנומן 72

New member
איך בן אדם כזה עוד הולך על 2 רגליים ?

מי שהיה תופס לחברה שלי בציצים היא מתנייד היום בכסא גלגלים.

פנומן 72

New member
סביר להניח שהוא לא הרחיק

קבצנים מאוד קנאים לטריטוריה שלהם, כמו כלבים נגועים בקרציות.

martin rawls 1

New member
שמעי, זה קבצן

הוא לא בדיוק יוצא לדייטים אחת לכמה זמן... חחחח וגם לו יש צרכים - ובניגוד למוכי גורל אחרים שעובדים, אין לו כסף לזונות אה, ומעניין אותי לדעת, לחברה שלך יש ציצי יפה ?

wish2

New member
יש מצב שאת שואלת אותה איך הוא נראה ??

סתם מעניין אותי אם זה אותו אחד. אני לא חושבת שיש הרבה כאלה , בדרך כלל הם מפחדים מהצל של עצמם . 1.65 בערך כבן 60 לא מגולח פנים קטנות כאלה , לא שמן אבל לא רזה מאוד.

זה קרה לה כבר לפני שנה

אבל התיאור די זהה- בערך בגובה שלה (היא 1.62), לא מגולח, פנים קטנות, ושמן.(יכול להיות שלבינתיים הוא איבד משקל...)

xcalibur

New member
הם חושבים שמגיע להם הכול בגלל שיש להם כיפה

על הראש וזה מעלה בי חלחלה. עצר אותי ברמזור איזה דוס שרצה טרמפ. לפני שהוא הספיק למלמל משהו אמרתי לו "לא" והטתי את המבט הצידה. הוא המשיך למלמל משהו ולא התייחסתי עד שבשלב מסוים התחיל לדפוק לי על החלון. "מה אני גוי שאתה לא עונה לי?!", הוא צווח לעברי. פתחתי את החלון, אמרתי לו "לא אבל בגלל שאתה משתמט מצהל, טפיל, עלוקה, בור ועם הארץ, לא תורם לחברה, לא עובד, לא משלם מיסים ומזדיין דרך חור בסדין" ונסעתי משם.

למעלה