טוב תשמעו

xcalibur

New member
אני אמרתי שחסרים?

ההבדל הוא שאדם חילוני לא ישתמש בחילוניות שלו כסיבה למסיבה. הדתי כן. כלומר בדתו.

לא נכון

יש לי לא מעט חברים דתיים. למעט מה שנאסר עליהם ביהדות, עוד לא ראיתי אף אחד מהם משתמש בדת כתירוץ- כולם עובדים, לומדים, שירתו בצבא וכל זה. אני גם לא חושבת שהסוטה מבני ברק חושב ש'מגיע לי כי אני דתי' למשש בחורות ברחוב. הוא סתם פסיכי..

xcalibur

New member
יחי ההבדל הקטן

אני מדבר על חרדים ספציפית. יש להם סוג של רגשי נחיתות.

wish2

New member
קיצוני מידי גילוש

אני מסכימה עם זה שזה אצל החרדים בורות ענקית , אותי מטריד היחס לנשים שם ויש לי מלא מה להגיד על זה . אבל אי אפשר להתעלם מהרבה דברים טובים שיש שם .

אם מטריד אותך היחס לנשים שם

זה אומר שאת פמיניסטית? זהירות, מוקש

wish2

New member
את לא יכולה להשים לי מוקש

ובטח שלא עם התיחסות לפמיניסיות . יש לי רק דבר אחד להגיד עליהן. פיספסתם ו ב ג ד ו ל . מטריד אותי יחס לנשים כי אני אישה .

טוב

כנראה שכל אחת מגדירה את עצמה אחרת. גם לי איכפת מהיחס לנשים בארץ ובעולם, אבל כל עוד אין באפשרותי לשפר או לשנות אותו, אני בעצם חסרת אונים. נותר רק להביט בעצב ולהגיד לעצמך "איזה מזל שאני לא חיה שם"

xcalibur

New member
איזה קיצוני? הייתי רך

זה רק על קצה הקרחון ממה שיש לי להגיד עליהם. וכן אני יודע שיש יוצאים מן הכלל כמו זק"א והנחל החרדי. אבל בינינו? זו טיפה בים לעומת מה שיש לסטטיסטיקות להגיד בנידון.

xcalibur

New member
אוקיי, מצויין

העם הזה לא היה מצליח להשתמר אילו רק היה מתפלל כול היום וקורא ספר. קוראים לזה מחשבה ועשיה. את אף אחת ממלחמות ישראל לא ניצחנו כי ישבנו על הידיים. המדינה הזאת הוקמה על ידי אדם בשר ודם, לא על ידי משיח ולא על ידי שום יישות שמימית באשר היא. הנה לך שימור המורשת על רגל אחת.

wish2

New member
שחצנות מותק היא האויב של החכם הכי גדול

מלחמות ישראל נחלו ניצחונות גם במצבים הזויים בזכות האמונה .

xcalibur

New member
בלבול מוח

לכול נס בתנך קיים הסבר מדעי. קראי את "מרכבות האלים" וחפשי את סרט התעודה EXODUS ותראי בעצמך. את מלחמות ישראל ניצחנו בעיקר בזכות המוח היהודי.

זיקן

New member
מנהל
טעות נפוצה היא לחשוב ככה,

אנחנו בכלל לא משהו מיוחד, היו מלחמות שהפסדנו גם היו מלחמות ביננו לבין עצמנו והיתפלגות העם . ראה ערך נפילת בית המקדש ושנאת חינם. ושלא תחשבו שזה לא עלול להתרחש עוד פעם העם הזה לא למד ולא לומד לקח.

xcalibur

New member
יסלח לי אדון זיקן הפורום

אבל איזה עם בעולם הזה לא עבר תהפוכות? שורה תחתונה, אנחנו עדיין כאן? הם שם? תודה רבה.

פנומן 72

New member
מרכבות האלים זה חארטה

תביא כל טיעון דבילי של כותב הספר ואני אפריך אותו בלי בעיות.

xcalibur

New member
אתה יכול להפריך את זה שאלוהים חייזר?

את זה אני חייב לקרוא :)

פנומן 72

New member
אתה טוען שאלוהים חייזר ?

אז מי ברא את אותו חייזר ? ... אם אתה מתכוון לפתוח דיון תיאולוגי - אז תתחיל שרשור חדש כי זה הולך להיות שרשורפלצת אמיתי.

למעלה