שתיים ורבע
New member
טוב, תשמעו,
אותי זה כבר ממש מרגיז
מלכי ופישי ברקוביץ, זוג חרדי נשוי שמשתתפים ב"לרדת בגדול" זוג מקסים, נחמד, שכל מטרת בואם לתוכנית היא כדי שיצליחו להיכנס להריון. ו כ מ ו ב ן שהחרדים מחרימים אותם ובלה בלה בלה ומה מרתיח אותי? ממש מכעיס! שמוטי בלוי יו"ר משמרת הקודש והצניעות אומר: "זה נוגד את כל הכללים ההתנהגותיים בחברה החרדית, מדובר בזן חדש במגזר שאני קורא לו 'חרדונים'. אדם שנותן לטלוויזיה להיכנס אליו הביתה - זה דבר פסול וטרף. בכלל, החיטוט בחיים האישיים הוא לא חלק מהחיים היהודיים". אם לא רחמיי על מיסטר וסוגי הייתי פוצחת בשרשור קללות תיתבייש לך י'חתיכת אינפנטיל אדיוט ורע לב!!! החיטוט בחיים האישיים הוא לא חלק מהחיים היהודיים? אז למה איבדתי את כל היקר לי? בגלל שחיטטו לבלוי בחיים הפרטיים? או שחיטטו לי בחיים הפרטיים? מי עמדה נבוכה מול הדיינים בבית הדין ונאלצה לענות על שאלות מביכות ואישיות מאין כמותם? בלוי? החיטוט בחיים הפרטיים הוא אחד המחדלים הגדולים של הקהילה החרדית! הקהילה החרדית ובית הדין לא מותירים פינה אחת אישית הכל חושפים, הכל אומרים, גם מה שלא צריך להאמר, וגם מה שלא קשור בכלל לענין. אז שיפסיק הבלוי הזה לבלבל ת'מח! וואוו כמה שאני כועסת!
אותי זה כבר ממש מרגיז