טוב תראו...

טוב תראו...

בזמן האחרון די משעמם בפורום, אין טופיקים מעניינים ואין הרבה הודעות חדשות. לכן, לדעתי כדאי שמישהו יפתח איזה טופיק מעניין ובר - משמעות שיוביל פה ודיונים ארוכים ומרתקים. למרבה הצער, למרות שחשבתי הרבה על כך, אין לי שום רעיון. אז אם יש לכם איזשהו רעיון לדיון, לא משנה מה, בבקשה תציעו, כי בזמן האחרון יוצא לי להכנס לפורום די הרבה ולראות מעט מאוד הודעות חדשות (אם בכלל) וזה לא כ"כ מהנה. אז תשתדלו, בבקשה. :)

ד י י ז י

New member
מסכימה אבלללל..

אין לי רעיונות!!! סורי!!! חוץ משאלה שתקועה לי בראש , ואני לא בטוחה אם כבר היתה שאלה כזו.. אם יכלתם להכניס דמות לדוסון קריק , מי היתה הדמות ובתור מה? אם היה כבר שרשור על זה , אל תתיחסו!!

Digi Lista

New member
אכן היה(ואת אפילו השתתפת בו) אבל...

למה לא להינות שוב?אז ברור שאני רוצה את ג´סי ספנסר בכול תפקיד-כול מצב-כול דבר שרק אפשר להעלות על הדעת...(האובססיה נמשכת...), את ג´יימס מרסדן כנ"ל ולשם שינוי מישהו שלא מתחיל בג´- דויד בוריאנז(אנג´ל...), נראה לי שזהו כרגע...העיקר שאני נהנית...

ד י י ז י

New member
חחחח!!

אחחח... דיוויד בוריאנז.. בכל מקרה , לא התכוונתי לזה בדיוק , התכוונתי יותר דמות כאלו "חברה לדוסון שתהיה משעממם כמוהו" "דמות שתעשה קצת בעיות בין אודרי לפייסי (שוב)"או משהו כזה , לאו דווקא דמות מפורסמת.. אני מצרפת תמונה של דיוויד בוריאנז בשביל הכייף האישי שלי (ושלכן..
) סורי על החוסר קשר..

Digi Lista

New member
אין מה להצטער על חוסר הקשר...

דיוויד זה טוב... אז הבנתי את כוונתך עכשיו... לדוסון תהיה חברה בשם אנסטסיה והיא תהיה מסוממת ותסמם אותו כדי שיתאהב בה... פייסי ואודרי יריבו בגלל שאודרי תגלה לפתע שהיא נמשכת לג´ק, היא תנסה לפתות אותו אבל הוא לא יסכים... שאני אמשיך לדבר שטויות?...

למעלה