אסף ופסיכולוגית יקיריי
אני יודע שאתם הקבועים בפורום ובלעדיכם הפורום לא יהיה כמו שהוא, אבל אתם גם צריכים להבין שהפורום הוא לא פורום "שכבת י"ב/י"א/י' בדה שליט/קציר/אורט/ויצו" וכדי שבאמת יבואו לפה עוד אנשים אחרים ולא כאלה שרק ישאלו שאלה ויברחו, אנחנו צריכים "להתנער" מהתדמית הזאת. יש לי חבר רחובותי שהוא במקרה גם מנהל פורום בתפוז. לפני כמה ימים הוא גילה שאני מנהל עכשיו את פורום רחובות. הוא איחל לי בהצלחה וסיפר לי שהוא נהג לכתוב כאן עוד בתקופה שיואב היה מנהל, אבל מאז שהוא עזב ורק פאבל נשאר מנהל הוא כבר לא מצא עניין לכתוב בפורום כי זה באמת נהיה פורום של בדיחות פרטיות ביניכם. לצערי, הוא לא היחיד שאומר לי את זה. לפני כמה ימים ניהלתי מסע פירסום אינטנסיבי לפורום דרך האיי סי קיו. הרבה אנשים שאמרו שהם בשמחה יכנסו ויכתבו כאן, החליטו בסוף שהם לא רוצים כי "הפורום לא נראה רציני" ושאין בו ממש דיונים בנוגע לעיר. זה מאוד חבל. אני יודע שאני נשמע לכם רציני, אבל אני אומר את באמת מתוך חביבות ובנסיון להסביר לכם שאמנם לכם, החבורה הקבועה והנהדרת פה- אסי, פסיכולוגית, מיצי, סטלנית ובטוח עוד כמה ששכחתי, זה נראה שזה אמור להיות פורום פרטי עם צחוקים וכל מיני השתפכויות למיניהן, אבל זה לא ככה. הפורום אמור לארח את תושבי העיר לעניינים שנוגעים למצב העיר ועוד כל מיני סתם דיונים, כמובן בתוספת של ההודעות המצחיקות והמשוגעות שלכם אבל שיהיו מרוכזות ביחד. אני בטוח שלפאבל היה אותו רצון בדיוק לראות את הפורום כמו שאני רוצה לראות אותו, אבל הייתה לו בעיה לבוא עם הגישה הזאת מכיוון שרובכם ככולכם מכירים אותו אישית וחברים שלו מבית הספר. אני מניח שגם אני לא הייתי מסוגל לבוא בגישה הזאת אם הייתם חברים אישיים שלי. מהסיבה הזאת, מן הסתם, הוא פרש מהניהול. יש לי חזון לפורום. יש הרבה דברים שאני מתכנן לעשות כאן, אבל זה יצליח רק בעזרתכם ורק אם תבינו שאנחנו חייבים לפתוח את הפורום הזה גם לאנשים מבחוץ. אולי ככה, לא יהיו כאן סתם אנשים שבאים לשאול שאלה והולכים. אני מאוד רוצה שתעזרו לי בעניין הזה.