טוב, תקשיבו

JuveFan

New member
טוב, תקשיבו

הודעות "OFF" שלא ישורשרו להודעת ה"OFF" הראשית - פשוט ימחקו. מחקתי עכשיו הודעה שהיא OFF. אין לי כח לשרשר בשבילכם הודעות. יותר קל לי למחוק. שימו לב.

תגובה:

מה זו השטות הזאת הודעת "OFF" יש לי משהו להגיד מאז שהגעת לכאן... הפורום הזה נהיה משעמם רצח
בלי לפגוע כן אבל אתה פשוט לא נותן לשרשור לזרום ועושה מה בראש שלך (זו זכותך כן כי אתה המנהל) אבל יש גבול... מצטערת דעה שלי ולי כבר נמאס מזה
מי פה מצטרף אליי וחושב שהודעת "OFF" זה סתם מיותר...

זה מיותר... בטח שזה מיותר!

מה זה יעזור אם ההודעות ישורשרו להודעת OFF אחת גדולה?!! למה כל פעם שאנחנו רוצים להגיד משהו אנחנו צריכים לפתוח הודעת OFF? זה ממש לא משנה... זה סה"כ אייקון
ובזה הוא מבדיל את ההודעות!? צר לי מאוד, זה ממש אבסורדי! האייקון הזה לא ישנה את תוכן הפורום, או את הנושאים שעליהם מדברים... עובדה שדווקא הנושא ששירן פתחה לגביי הלבוש, הוא השרשור הכי גדול פה בפורום, עם הכי הרבה תגובות... בקיצור, ה-
הזה לא משנה שום דבר בפורום הזה! אז לפי דעתי זה ממש מיותר! אם אתה עדיין מתעקש על ה-
אז אין בעיה, בכל הודעה אתה תראה את האייקון הזה... עד שזה יימאס! וחבל...

PePener

New member
נמרוד, לדעתי הגזמת

אתה לא צריך להשתגע. אחרי הכל הפורום מתבסס ומסתמך על הודעות האוף ליין ואין סיבה למה שמי שרוצה לפתוח הודעה יצטרך לחשוב על זה יותר מידי פעמים. מוחקים הודעות שפוגעות באנשים, לא ב"סדר" של הפורום.

asi man

New member
כן זה באמת ככה

כל עוד זה לא קללות או משהו-חופשי. בשביל זה נועד הפורום. האנשים האלה מחזיקים לך את הפורום,אם לא תתחשב בהם הם לא ישארו פה ואז לא יהיה פה פורום פשוט. האנשים האלה היו כאן עוד לפני שהגעת,אתה לא יכול למחוק להם ככה הודעות.

נו

אתה לא באמת מצפה שכל נושא שלא קשור ברחובות ישימו עליו OFF... כי קשה מאוד למצוא נושאים שקשורים לרחובות, הפורום הזה לדעתי הוא יותר פורום של אנשים מרחובות ולא פורום של אנשים שמדברים על רחובות.

JuveFan

New member
רגע רגע רגע

לפני שכולם משתוללים ואני משסה בכל את החתולה האימתנית שלי (היא באמת נושכת חזק, אז תיזהרו). כל הודעה חדשה שנפתחת, דוחקת למטה הודעה אחרת. אם יהיה שירשור OFF אחד שתחתיו תוכלו לרכז את כל ההודעות ההזויות (והחביבות אם יורשה לי לציין-אין לי בעיה עם הודעות כאלה), ככה הודעות שבאמת חשובות לאנשים יוכלו להישאר בעמוד הראשון ולא לרדת לעמוד השני כי סתם מתחשק למישהו לזרוק איזהשהוא משפט לא קשור. תראו, מדיבורים שעשיתי בימים האחרונים ואחרי ניסיונות גדולים להביא עוד גולשים, מסתבר שהרבה אנשים נרתעים לבוא ולכתוב כאן דברים שקשורים לעיר ולמצב שלה בגלל שיש להם רושם שזה פורום לא רציני. מילה שלהם, לא שלי. אין לי בעיה שתבואו שתכתבו מה שאתם וכל מה שהחום גורם לכם לעשות, אבל אני מאוד רוצה שזה יהיה תחת שירשור מרוכז אחד. אם אתם גולשים בפורומים אחרים בתפוז, אתם בטח רואים שככה זה נהוג בכל הפורומים האחרים. יש פורומים שבכלל אין בהם שירשורי "OFF" והמנהלים בכלל מתנהגים כמו איזה דיקטטורים פלצנים. צר לי אם אתם רואים בתור אחד כזה, זו ממש לא הכוונה שלי. אני רק רוצה שיהיה פה סדר וכשאנשים יכנסו לפורום הם יראו שיש כאן מקום שאפשר לדבר בו על מה שמפריע ומציק בעיר ויחד עם זאת גם לפרוק את היצרים שלהם. אחד הדברים הכי קשים בלהיות מנהל זה שלפעמים באמת צריך להתנהג כמו מורה בבית ספר ולשחק אותה מאיים בזה ש"נו נו נו, אני אמחק לכם הודעות". אני ממש שונא את זה. אני לא רוצה לריב עם אף אחד. בלעדיכם אין לנו פורום, אבל אם לא תעזרו לי, הפורום הזה ימשיך להיות עוד פורום של שעת חברה. כולנו רוצים שזה יותר מזה. סולחים לי?

JuveFan

New member
וואי וואי וואי, כמה פשלות בכתיבה...

*משסה בכם *שתבואו ותכתבו מה שאתם רוצים *כולנו רוצים שזה יהיה יותר מזה העייפות הפכה אותי לעילג...

סבבה, הבנתי.. אתה צודק../images/Emo70.gif ו...

מה רע בלהיות מורה
"אחד הדברים הכי קשים בלהיות מנהל זה שלפעמים באמת צריך להתנהג כמו מורה בבית ספר ...." הלוואיייי עליי להיות מורה בבית-ספר!!! לא נורא.. בעתיד הקרוב! אם מנהל צריך להתנהג כמו מורה לפעמים.. אז זה שווווהההה
חח..

asi man

New member
תראה...

אין בעיה איתך,אנחנו יודעים שבאת לעזור אבל אני חושב אחרת,אנחנו אלה שצריכים להיות בעמוד הראשון,לא האנשים שקופצים לפה ונעלמים אחרי יום. אנחנו הגולשים הקבועים בפורום,לא צריך לשים אותנו בקטגוריות של "OFF",מה לעשות שאנחנו לרוב עוסקים בבדיחות פרטיות,כי זה כבר הפך להיות פורום לאנשי רחובות,ובעיקר לנו,ולא לדבר על רחובות,לא יכול להיות של פוץ שייכנס לפה יקבל עדיפות.

אסף, אתה צודק בערך.. חח

אנחנו באמת הגולשים הקבועים בפורום, ואנחנו תמיד נהייה פה, בניגוד לאלו שנכנסים לכאן לבקש משהו, ואז יוצאים... אז ככה, כמו ששמתם לב, כל בנ'אדם שנכנס לכאן ומבקש עזרה שקשורה לעיר רחובות.. אני מנסה לעזור לו בכייייף... אח"כ הוא כבר הולך! הוא לא נשאר בפורום הזה! אנחנו הגולשים הקבועים פה! אנחנו כבר מכירים אחד ת'שני ויש לנו נושאי שיחה משותפים!!! אפילו בל"ג בעומר... שירן פרסמה תמונות, כי כמעט כל הפורום כאן מכיר אחד את השני, ורובנו היינו ביחד בל"ג בעומר! מה שאני באה להגיד זה שאנחנו יכולים להמשיך כרגיל עם השרשורים שלנו וההודעות... אני לא חושבת שיש למישהו בעיה עם זה! ואם למישהו יש בעיה (כמו שאמרת, אלו שלא נמצאים בפורום באופן קבוע כי הם טוענים שהוא "לא רציני"..) אז חבל...
מה אנחנו כבר יכולים לעשות?! ככה התגבשנו.. וככה אנחנו רגילים לכתוב בפורום הזה!

JuveFan

New member
אסף ופסיכולוגית יקיריי

אני יודע שאתם הקבועים בפורום ובלעדיכם הפורום לא יהיה כמו שהוא, אבל אתם גם צריכים להבין שהפורום הוא לא פורום "שכבת י"ב/י"א/י' בדה שליט/קציר/אורט/ויצו" וכדי שבאמת יבואו לפה עוד אנשים אחרים ולא כאלה שרק ישאלו שאלה ויברחו, אנחנו צריכים "להתנער" מהתדמית הזאת. יש לי חבר רחובותי שהוא במקרה גם מנהל פורום בתפוז. לפני כמה ימים הוא גילה שאני מנהל עכשיו את פורום רחובות. הוא איחל לי בהצלחה וסיפר לי שהוא נהג לכתוב כאן עוד בתקופה שיואב היה מנהל, אבל מאז שהוא עזב ורק פאבל נשאר מנהל הוא כבר לא מצא עניין לכתוב בפורום כי זה באמת נהיה פורום של בדיחות פרטיות ביניכם. לצערי, הוא לא היחיד שאומר לי את זה. לפני כמה ימים ניהלתי מסע פירסום אינטנסיבי לפורום דרך האיי סי קיו. הרבה אנשים שאמרו שהם בשמחה יכנסו ויכתבו כאן, החליטו בסוף שהם לא רוצים כי "הפורום לא נראה רציני" ושאין בו ממש דיונים בנוגע לעיר. זה מאוד חבל. אני יודע שאני נשמע לכם רציני, אבל אני אומר את באמת מתוך חביבות ובנסיון להסביר לכם שאמנם לכם, החבורה הקבועה והנהדרת פה- אסי, פסיכולוגית, מיצי, סטלנית ובטוח עוד כמה ששכחתי, זה נראה שזה אמור להיות פורום פרטי עם צחוקים וכל מיני השתפכויות למיניהן, אבל זה לא ככה. הפורום אמור לארח את תושבי העיר לעניינים שנוגעים למצב העיר ועוד כל מיני סתם דיונים, כמובן בתוספת של ההודעות המצחיקות והמשוגעות שלכם אבל שיהיו מרוכזות ביחד. אני בטוח שלפאבל היה אותו רצון בדיוק לראות את הפורום כמו שאני רוצה לראות אותו, אבל הייתה לו בעיה לבוא עם הגישה הזאת מכיוון שרובכם ככולכם מכירים אותו אישית וחברים שלו מבית הספר. אני מניח שגם אני לא הייתי מסוגל לבוא בגישה הזאת אם הייתם חברים אישיים שלי. מהסיבה הזאת, מן הסתם, הוא פרש מהניהול. יש לי חזון לפורום. יש הרבה דברים שאני מתכנן לעשות כאן, אבל זה יצליח רק בעזרתכם ורק אם תבינו שאנחנו חייבים לפתוח את הפורום הזה גם לאנשים מבחוץ. אולי ככה, לא יהיו כאן סתם אנשים שבאים לשאול שאלה והולכים. אני מאוד רוצה שתעזרו לי בעניין הזה.

PePener

New member
יש לי רעיון

אני יודע עד כמה הודעות אוף ליין יכולות להיות מעצבנות ומבין את אותם האנשים שלא מעוניינים להיות חלק מהפורום כל עוד הוא כזה, איך אני אגיד? "מגובש". אולי נעשה איזו פינה יומית או שבועית שבה אנו נעלה נושא בקשר לעיר: הצגה, מופע, פוליטיקה, מקרה שקרה, פתיחה חגיגית של איזה מקום או טקס כלשהו, בכלל ישנם הרבה נושאים. אחרי הכל אנחנו חיים באותה העיר, אז אין צורך לפרט, וככה נתקדם, נעשה סקרים, נשאל לדעת חברי הפורום וכך האנשים שאולי לא כל כך רוצים להיות חלק ממנו עכשיו יתמנו בו ויהוו חלק ממנו. אני רוצה להזכיר את זה הפרוייקט שלי ושל אסף שהיה נחמד להערכתי ומשך אנשים נוספים, עכשיו נעבור גם לנוסעים שבאמת קשורים לעיר ואז יהיה נחמד לכולם, חיחי.

asi man

New member
האמת רעיון טוב

אבל זה לא פותר את המצב,כי הוא מתכוון לזה שאנשים פונים מיוזמתם לפורום ורושמים הודעות,והוא מעדיף לתת להם את העמוד הראשון כדי שיקבלו מענה לשאלותיהם,ולדחוק אותנו כאילו. אבל רעיונות שניתנים ליישום.

למעלה