טוב.... תקשיבו:

tiptip4u

New member
טוב.... תקשיבו:

זה לא שירשור של דוליז. זה ממש לא! אל תנצלו! זה דבר ראשון. אז על מה השירשור??? זה משהו שנע בין דיון למשחק. אני כותבת שאלה אמי שמגיב עונה, וכתוב עוד שאלה, וככה זה הולך. אתה יכול להגיב לכמה שאלות לפנייך, או רק לזאת שמעליך, זה לא ממש משנה. אבל חייב להגיב לזאת שמעליך, בכול מקרה. וזלא יהיו שאלות דפוקות!!! וגם לא קצרות. לפרט, לתת אפשרויות, לכוון לתשובה מתאימה וחייב לתת תשובה, בכול מקרה... ולא להתקמצן על התשובה, ארוך ויפה ומענין ולענין. שאלה ראשונה: איזו תוכנה היא החביבה עליך ואיך את משתמשת בה? יש כמה דרכים, כפי שאת יודעת (אני מניחה) יש את האפשרות להכין את כול הדולי באותה התוכנה, לעמות האפשרות להתחיל בצייר ורק ´לשפץ´ ולהשתמש בכמה אפקטים, או לעבור מתוכנה לתוכנה ולהגדיל את הפונקציות הנמצאות. לפני שאת משתמשת בתוכנה, את מתכוונת לעשות אפקטים מלאים או רק לטשטש קווים ולעשות מעט אפקטים יפים ופשוטים? יש לך כיוון עוד לפני ההתחלה? את יודעת מה את הולכת לעשות? באילו אפקטים להשתמש? *** אני אומרת שאלה אחת, וזאת שאלה מלאה המתיחחסת לכמה וכמה תתי-נושאים. תנסו גם אתן להכין שאלות כאלו, מורחבות בעלות תתי נושאים, וגם לתת תשובות מורכבות. אחרת כול זה לא שווה.

tiptip4u

New member
הקפצה....

אני מקפיצה.... מה? לא אהבתם את הרעיון?

Shusho

New member
פעע. זה ארוך ../images/Emo4.gif

טוף, זה לא שאני לא אוהבת את הרעיון, זה פשוט ארוך.. אני מקווה שיהיה לי רעיון מוצלח לשאלות... אז אני אענה על השאלות (ברבים) שלך. 1. התוכנה האהובה עלי היא פיינצ´ופ. 2. אני עושה את כל הדולי בתוכנה. זה הרבה יותר קל! נסו לצייר בצייר בשכבות.. מה גם שזו תוכנה פרמיטיבית שנורא מעצבן שרוצים להגדיל את המסמך בזום וכו´. גם לבחור צבעים זה לא משהו. 3. אני מתכונת להשתמש באפקטים כמה שצריך, אבל האמת היא שהם ממלאים חלק חשוב וגדול בעבודה. וזה הגיוני, בלי אפקטים זה לא נראה אותו הדבר בכלל, וזה נראה די בלע (חוץ מהמוכשריות שמצליחות לעשות קפלים (כותבים קפלים בק´!) בצייר, ללא אפקטים. 4. יש לי כיוון לעבודה שלי, ואני יודעת מה אני הולכת לעשות. אם אין לי תיכנון מדוייק לדולי אני בכלל לא מתחילה אותה (אבל אני לא יודעת בדיוק באילו אפקטים אני הולכת להשתמש *חוץ מהסמודג´ והסופט, שאני משתמשת בהם תמיד*) והשאלה שלי: במה אתן מתחילות לצייר את הדולי (איזה חלק בתלבושת/שיער וכו´)? אתן מצלילות ישר את החלק, או עושות קודם קווי מתאר להכל? וכמובן - האם אתן משתמשות באפקטים?

Alexis14

New member
אוקיי...

אני עושה הצללה לכל דבר בתורו... אחרת זה משגע אותי... כן, אני פרפקציוניסטית... לא שהדוליז שלי יוצאות מושלם, פשוט אני עושה הכל בסדר מסויים או שאני משתגעת! ואני לא משמשת באפקטים. אולי לפעמים בסמאדג´, זתומרת דארקן, סופטן, ולפעמים עוד קצת אפקטים משעשעים כשמשעמם לי... השאלה שלי- האם אתן חושבות שהדוליז שלכן טובות? זתומרת- אתן מחשיבות את עצמכם ברמה מקצועית, או ברמה ממש נמוכה, או ברמה הכי טובה שאתם יכולים להגיע אלייה?

בלע...

אני חושבת שכל אחד חושב שהוא ברמה הכי טובה שהוא יכול להגיע אליה, אחרת-למה הוא לא מתקדם?? וול, אני לא חושבת שאני ממש טובה, ומצד שני אני גם לא ברמה נמוכה. אני משהו באמצע כזה. לא גרועה אבל מצד שני לא מקצוענית. אני לא חושבת שיש בפורום הזה מקצוענים. עדיין לא. והשאלה שלי-האם אתן חושבות שכן? אתן יכולות לכתוב מי?

אני חושבת...

שאין בפורום הזה מקצוענים...יש את סיגל...או דנה שיש להן פוטנציאל ע-נ-ק, ויש את אביב, כי היא לומדת לצייר והיא למדה את כל העניין של הציור במחשב, אבל גם שלושתן הן לא ה-דבר, אי אפשר להשוות אותן לאתרים מקצועיים. אני רוצה לשאול...אמממ...לא יודעת...נגידדד...אממ...מה הסיבה העיקרית שבגללה הגעתן לדוליז...?? כאילו....למה אתן נמשכות לזה? ולמה אתן עושות את זה? והאם אתן עושות כשמשעמם לכן, או כשיש לכן מוזה?...והאם אתן צריכות איזה משהו כדי להנות מזה, נגיד לשבת עם איזה כוס קולה, או איזה שוקולד, או איזה מוזיקה מסויימת??

Shusho

New member
והתשובות שלי...

לדעתי אפשר להשוות את סיגל ודנה לאתרים מקצועיים.
הסיבה שהגעתי לדוליז היא שנורא רציתי לנסות משהו חדש, וללמוד לבד. ואז התחלתי להנות לזה ולהתמכר, ועכשיו אני עושה בכלל גרפיקה ממוחשבת, לא רק דוליז. אני עושה את זה כי זה מפיג את השיעמום שלי, אבל רק כשיש לי רעיונות. לפעמים קורה ששבועיים אין לי שום רעיון. ואני צריכה רק את המחשב שלי בשביל להנות מזה
והשאלה שלי נמצאת בתגובה שמתחת.

Shusho

New member
אני חושבת שיש כאן כמה מקצועניות,

ובניהן דנה (your destiny...), סיגל (הרמיוני דיינג´ר) ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע. אני אישית חושבת שאני ממש לא מתחילה, אבל לא מקצוענית *תגדירו מקצוענית...*, אבל מתקרבת לשם.. עוד שאלה אתן רוצות? איזה בייסים אתן הכי אוהבות, ובאיזה בייס הכי מסובך השתמשתן אי-פעם, ומאיפה הוא? (תתנו כתובת אתר!)

אני אוהבת את ההוא ששמתי למשחק החדש.

ואמממ..בייס מסובך? לא השתמשתי בביס מסובך... אהממ...אתן משתמשות בפלטה של שלושה צבעים? או ארבעה? או חמישה? או שאתן בכלל מכינות את הפלטות בעצמכן באותו רגע?

Shusho

New member
אני -

משתמשת בפלטה של 4 או 5 צבעים, אבל תמיד משנה קצת את הגוונים. בכל מקרה אני משתמשת באפקטים, אז זה משתנה קצת ומתערבב עוד יותר. אז מה היה הרעיון הכי מקורי שהיה לכן לדולי? משהו שאף אחת לא עשתה!

totsade

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

וואל, עשיתי די מזמן דולי של שלגיה אחרי עשרים שנה- משהו כזה.. והיא בוכה והכל אפור ועלים מתעופפים באויר... אני ממש לא מרוצה ממנה אבל חשבתי כמה ימים לרעיון עד שראיתי את הסרטים של דיסני (
) והרעיון עלה לי.. אבל בסה"כ אני שונאת לעשות דולז "רגילות" כאלה.. כל הדוליז שאני עושה עכשיו הם די מיוחדות (אני מקווה
).. שאלה.. אממ.. הרי כל אחד רוצה לצייר דולז טובות יותר, יש מישהו שהייתם רוצים את הכישרון שלו או פשוט יכולת לצייר כמוהו? מי?

דנדוש383

New member
ענט!../images/Emo151.gif

הייתי מתה לצייר כמוה... צ´י אללה היא מוכשריה בטרוף! נכון ענתית? טוסט, שאלה לי לכם: במה אתם מתחילים לצייר? בשיער או בבגדים?

../images/Emo24.gifויייייייייייי איזה מתוקה../images/Emo9.gif

תודה, תודה ,תודהההההההההההההההה
. אההמממ....אני מתחילה לצייר בבגדים, אבל לפעמים יוצא שבא לי לצייר שיער, ואז אני מציירת דולי רק בשביל השיער, ואני מתחילה ממנו. השאלה שלי-פעם בכמה זמן אתם מציירים דולי ב-מ-מ-ו-צ-ע פחות או יותר...??

Shusho

New member
אני?

לפי החישובים שלי זה שתי דוליז לחודש... אבל במציאות זה בערך דולע לחודש... עד שאני מוצאת רעיון מקורי מספיק לוקח לי שבוע+, ואז יש תיכנונים, סקיצות (טוף, תלוי לפי הדולע)וביצוע (שחצי מהזמן זה רק להתבכיין לדנה כמה שאני לא מוכשרת). והשאלה שלי: איך אתן מתכננות את הדוליז שלכן? מציירות על דף? מתכננות בראש?

totsade

New member
אממ...../images/Emo80.gif

פעם ניסיתי לצייר על דף ואז ראיתי שזה נהרס או יוצא שונה לגמרי שאני מעלה למחשב אז.. אני מתחננת בראש.. שאלתי
: האם השתמשתם בטיוטוריאלים של ענת בתחילת דרככם? אתם עדיין משתמשים בהם?

Shusho

New member
בטח התכוונת ל"מתכננת" ../images/Emo13.gif

וול... אני הגעתי לפורום אחרי שנה של ציור דוליז (שנה! שנה! ותראו את האיכות דוליז שלי... בלעע) ובכלל לא ידעתי על קיומם של הטיוטוריאלים לפני. מה גם כשהגעתי לפורום ונכנסתי אליהם הם כבר לא עזרו לי... והשאלה שלי: כשאתן מציירות את הדוליז, אתן משתפות עוד מישהי איתכן בציור (זתומרת שולחות לה ומבקשות דעה במהלך הציור) או שרק בסוף אתן מפרסמות?

The Girl Who

New member
המממ... ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

אני לא מתייעצת עם מישהו בקשר לדוליז שלי... ואני פשוט מיד מפרסמת בפורום.
ולשאלה שלי- הבגדים שאתן מעצבות לדוליז, הם בד"כ בגדים שאתן הייתן רוצות ללבוש, או שיש לכן? או פשוט בגדים יוצאי דופן שאתן יודעות שאף פעם לא תלבשו?!

למעלה