אני מקווה שאתה לא אומר מנסיון...:/
T Testicles New member 14/3/04 #15 הערב ב-23:00 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif נחמן מהאקדמיה לצחוק, בווידאו צ'אט בתפוז.
הערב ב-23:00 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif נחמן מהאקדמיה לצחוק, בווידאו צ'אט בתפוז.
ש שגיא123 New member 15/3/04 #16 שאלה זה רק אני או שלחלק מהתמודדים באמת יש דקה וחצי... ולחלק יש קצת פחות... משהו כמו 20 שניות?? זה ממש מוזר ואני אוהב את טלי, נוסבאום, יוסי וטירן, צחי ומיכל
שאלה זה רק אני או שלחלק מהתמודדים באמת יש דקה וחצי... ולחלק יש קצת פחות... משהו כמו 20 שניות?? זה ממש מוזר ואני אוהב את טלי, נוסבאום, יוסי וטירן, צחי ומיכל
L luli pop New member 15/3/04 #18 כן גם אני שמתי לב לזה... אולי לא שמים חלק אם הקטע ממש לא מצחיק? בעצם לא יודעת....
מ מטורפת בטירוף New member 15/3/04 #17 שלי... 1. יוסי וטירן 2. טלי (שלחתי לה אי מייל והיא אמרה לי שאני חמודה!!) 3. צחי 4. שלישית דופה (פורמן הכוסי!!- שלחתי לו אי מייל והוא גם אמר לי שאני חמודה!!!!) 5. נוסבאום
שלי... 1. יוסי וטירן 2. טלי (שלחתי לה אי מייל והיא אמרה לי שאני חמודה!!) 3. צחי 4. שלישית דופה (פורמן הכוסי!!- שלחתי לו אי מייל והוא גם אמר לי שאני חמודה!!!!) 5. נוסבאום