טוב שמעו

טוב שמעו

אז ככה, אני בקריז של הורדות בשבועיים האחרונים אז אם יש לכם רעיון כלשהו לשיר טוב שאפשר להוריד החל מאלטרנטיב עירקי ועד דת´ רוסי אז תרשמו את השיר אבל בבקשה אל תרשמו דברים מפחידים\מזוויעים סטייל בריטני ספירס, אני רוצה גם לישון בלילה...

קספר

New member
אממממ

זה שאתה בקריז זה טוב זה שאתה רוצה רעיונות לשירים טובים זה קצת מוזר לא? עדיין הטעם שלך שונה משל אחרים.תהיה יותר קונקרטי.

שמע

כעקרון כל עוד זה לא מוזיקת רצח של עיזים, מזרחית או טראנסים אז אני יכול לשמוע את זה ואולי גם להינות מחפש רעיונות של שירים של איירון למשל שאני לא מכיר, אייסד ארת´, אופת´ וכאלה

yoni162

New member
הנה

iced earth - vengance is mine iced earth - travel in stygian opeth - the night and the silent water coroner - serpent moves

D.B

New member
אז ככה...

בגלל שאין לי מושג מה אתה אוהב.... קח כמה המלצות שלי, אקראיות מהרשימה שלי שמתנגנת ברגעים אלו
: Dark Tranquillity - FreeCard\Haven\The Same\ThereIn\Day To End Lacuna Coil - HalfLife Sepultura - RataMahatta Night Wish - Passion and The Opera Disturbed - Meaning of Life\The Game Pantera - This Love\Cemetary Gates System of a Down - Spiders Moonspell - Hand Made God\Opium\Alma Mater\Ruin and Misery\Love Crimes Monnspell - Dekadance\Magdalene\Gloria Domini Him - Wicked Game Guano Apes - Big In Japan\Open Your Eyes\Lords of The Bots תוריד הכל, בטוח תמצא שם משהו שתאהב....

Jesus Wept

New member
מה?!?!?!

איך יכולת להשמיט את Moonspell - Awake?!?! איך?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!

D.B

New member
;ידעתי שאני לא זוכר טוב את השם של

השיר הזה..שעה ניסיתי להיזכר, כי איבדתי אותו במלחמת וירוסים פעם...

BlackShadow

New member
אם אני לא טועה...

הוא רשם "לא סטייל בריטני ספירס" אז למה המלצת לו על שיר של סיסטם?

Nightwish-boy

New member
מה רע בסיסטם?

סיסטם היא להקת הרדקור מיוחדת וטובה מאוד... נכון שהם חוטאים לפעמים בניו מטאל (יותר נכון, ניו שיט) אבל זה לא אומר שהם לא טובים! שלכם דור

D.B

New member
אני לא חושב שהקהל של בריטני ושות´

ישמע SYSTEM או GUANO APES....

Sham 69

New member
דווקא כן ..

הרבה ילדים אצלי בשכבה .. עברו מבריטני ספירס וכו´ לסיסטם, קורן, לינקין פארק .. וכו´

D.B

New member
שזה אומר שעכשיו אסור למי שאוהב

מטאל "אמיתי" לשמוע את זה?! אתה יכול להגיד לי ש-SPIDERS שיר מסריח?! שיר מתלהב? שיר על LOVE ME, Let´s Party??

Sham 69

New member
אממ .. לא יודע ..

אם זה קשור להודעות האחרות בשרשרת הזאת .. אז לא יודע .. קראתי רק את ההודעה שלך, לא קראתי את ההודעות בשרשרת .. אז סתם הגבתי להודעה שלך ו SPIDERS זה שיר נחמד ..

חולוני

New member
אולי סיסטם התמסחרו ב Toxcity

אבל האלבום הראשון שלהם מ-98 ממש טוב לפי דעתי. יש בו כמה שירים מעולים כמו Spiders, Suite Pee, Suggestions, War, ו- Sugar שהוא להיט מסיבות. וגם בטוקסיטי יש כמה שירים לא רעים בכלל.. למשל "ATWA" שהוא שיר המוקדש למיליון וחצי הניספים בשואה הארמנית ב 1915. ככה שאני חושב שהם די מוכשרים יחסית ללהקה ארמנית..

badphish

New member
הם ארמנים?

את החדש לא שמעתי אבל יש לי את הישן זה דיסק מצויין ביותר יחסית להרדקור קניתי אותו לפני איזה שנתיים כי שמעתי אותו בחנות ואז הייתי בקטע של הרדקור את החדש אבל לא שמעתי

חולוני

New member
כן, הם ארמנים.

והחדש פחות טוב מהראשון אבל עדיין יש בו כמה שירים נחמדים..

למעלה