טוב, אם אתה אומר כך אז אולי באמת לא הייתי צריך לשפוט אותם כל כך מהר, השיר היחיד שלהם שאני מכיר הוא החדש ביותר (מאם.טי.וי 2) וזה הדבר הדפוק ביותר שראיתי/שמעתי...
לא עמוק לא מיוחד ואפילו לא טוב. פשוט שיר חמוד ונחמד של 3 דקות וחצי. אם כי דווקא הסוף שלו טוב מאוד... השיר הכי טוב שלהם לדעתי זה FOREST, שיר פשוט מעולה. אני לא חושב שהם התמסחרו בטוקסיסיטי, והעובדה היא שאפילו שהם חתומים בסוני הם עדיין לא נותנים תכנים קיטשיים ודביליים ונותנים להוריד בחינם בMP3 את השירים שלהם ואת המילים של השירים שלהם. הממ... וחוץ מזה FUCK THE SYSTEM זה לא בדיוק ממוסחר
זה רק מראה שהם בתהליכים..... אתה לא מצפה שהם ישר יקפצו ל-immortal, נכון? אז קודם לינקין ושות´ ואז למוזיקה יותר איכותית... למרות שלסיסטם יש יציאות איכותיות מאוד לפי דעתי.... לא הכל טוב, אבל יש פוטנציאל...
יש כאן הרבה שירים מהרבה סגנונות שכולם קשורים למטאל איכשהו ודי אלמוניים... תהנה! grave digger- rebillion gloomy grim- just say words nightfall- lesbian show nightfall- diva gamma ray- heavy metal universe chinchilla - fight crystal eyes- sons of odin angel dust- bleed angel dust- black rain avalanch- torquemada nightwish- nightguest paradise lost- mouth paradise lost- one second power symphony- way of the sword sinergy- wake up in hell sinergy- midnight madness royal hunt- the mission steel attack- island of gods steel attack- where mankind falls blind guardian- mirror mirror manowar- metal warriors lost prophets- shinobi vs dragon ninja jacob´s dream -scape goat in flames- episode 666 system of a down- forest system of a down- prison song יש כאן באמת מלא סגנונות... נסה ותיהנה! שלך דור
אייסד ארט ?.. טוב iced earth - burning times אם אין לך תוריד iced earth- the phantom opera ghost helloween - how many tears הנה משהו לא קשור אבל חובה בכל מחשב irom maiden -fear of the dark והקאבר התותח שגרייבוורם עשו לזה graveworm- fear of the dark.... ועוד שיר טוב שנתקלתי בו לפני כמה ימים anathema - angelica ו.. amorphis - black winter day amorphis - the way