טוב שמעו!

limors2

Well-known member
כן, זה היה ממש עצוב!

אחרי 5 שנים, היא קוברת את לימור

הופעה של נייטוויש../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif?!../images/Emo85.gif

הם..הם... הם .... הם ישראלים?
או שמא הם הגיעו לארץ ולא הגיעה לאוזניי הבשורה?!

limors2

Well-known member
איך לא הגיעה אלייך הבשורה?../images/Emo2.gif

הממ בעצם די ברור איך, לא ממש פרסמו את ההופעה
אבל כן! הם היו בארץ! להופעה חד פעמית! והיה ככ ככ מושלם
יש לי מלא תמונות באלבום איפשהו בתפוז אם את רוצה!

אני כ"כ שמחה שנהנית:)../images/Emo85.gif

אבל אני לא ממש אוהבת אותם, למען האמת. סתם התלהבתי כי ידיד שלי ממש אוהב אותם
(זה כמו שאנשים מתלהבים שהם שומעים "דפנה והעוגיות" איפה שהוא וישר מתקשרים אליי!)

נעמקה19

New member
הייתי בטוחה שרק לי עושים את זה! ../images/Emo6.gif

אנשים שומעים מישהו מהצד השני של העולם שומע את דפנה והעוגיות, וישר מתקשרים אליי. XD ואז אני מוסרת ד"ש חם. ^^

clyps

New member
גם אליי מתקשרים ../images/Emo6.gif

אלה מן יחסי גומלין כאלה, אני מתקשרת כשיש סיון שביט,אביתר בנאי וכדומה, והם מתקשרים גם כן לסיון שביט ואביתר בנאי, אבל גם לדפנה והעוגיות וקורין אלאל (ועוד..)

אני חושבת שפיענחתי את כינוייך הנסתר!../images/Emo85.gif

לאחר שהנושא הדיר שינה מעיניי מזה חודשים, להלן הספקולציות שפיתחתי לגביי כינוייך (Limors2): אהבתך ל"רק בישראל" וללימור בפרט, ממחישה את השם לימור ("Limor), והS הנוספת מצביעה על שייכות! אם במקום הספרה 2 היה המספר 47, זה היה מושלם. פיצחתי את הנוסחא! הידד! הכתובת הייתה על הקיר.

limors2

Well-known member
כמעט!

ה"Limor" הו באמת על שם לימור אהובתי, אבל הS היא לא הבעת שייכות! היא האות הראשונה בשמו של שמעון! ו2 כי משומה תפוז החליטו שללא אותיות השם תפוס. אין לי מושג למה
הניק הזה נולד כשרק התחלתי לגלוש באינטרטנט, אי שם בכיתה ט'. עוד לא הייתה לי אובססיה ל47

limors2

Well-known member
אני חושבת שאת היחידה שניחשה ככ הרבה נכון אי

פעם!

../images/Emo199.gif../images/Emo85.gif

אתם כאלה חמודים שבא לי לבכות
שיר השבוע (של העוגיות): טקסט פוליטי
יההה!
- שיר השבוע (כללי): Hey Jude - Beatles - אלבום השבוע: :X - האדם שעשה לכם את השבוע: ענברוקה:):: , מאיה3> , טל!33> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שיחה עם המורה לפיסיקה: אני: אדי, מה הכותרת? אדריאן: *כותב על הלוח משהו שנדמה לאיזה שם אפל וקשוח ביפנית* כתבת? אני: כן, תודה. אדריאן: יופי, כי שיקרתי.
נגיד. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לאאא! אני נאמנה לפינגווין!" - דבר שהשגתם השבוע: ללמוד ולשכוח את הריקוד שלמדנו להופעה
- מאכל השבוע: ניוקי ממולא בתפ"א, דומה לבננה רק בצורה! - משהו שעשה לכם את השבוע: ריקודריקודריקוד! - משהו שהרס את השבוע: כלום
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: DONT WORRY BE JEWISH! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר - ללמוד להיסטוריה
כי המורה בהסתדרות ויש בוחן, עבודה וללכת לרקוד בסטודיו....
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתה?! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאעאעאעאעל! סתם: - תמונה: מנמצנצגכעת אני אלך לישון

למעלה