טוב שמעו!

ל שכזו

New member
קצת ../images/Emo3.gif

אבל יש קטעים ממש יפים, כמו הקטע עם המטריות שנפתחות

limors2

Well-known member
prison by the sea../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לפני כמה שבועות לא הצלחתי להפסיק לשמוע את השיר הזה

נעמקה19

New member
שיר ענק,

מוזר שהיא לא הוציאה אותו כסינגל, הוא דווקא מאד מדבק ומתאים להיות חביב גלגלצ"י שכזה, לא?

limors2

Well-known member
גלגלצי ביותר!

או שזה איכותי יותר מידי בשבילם
(שוש, אל תתני לאנשים לשמוע אותך מאחלת לשיר להיות גלגלצי, יסקלו אותך
)

kepit

New member
ככה הורסים מסיבה ה ה ה

שיר השבוע (של העוגיות):ממ תאמת לא שמעתי אותם כלכך השבוע
- שיר השבוע (כללי):התקווה6-סתאמבלשיין!!! - אלבום השבוע: שרון הולצמן-סיכוי קלוש
- האדם שעשה לכם את השבוע:נאור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"סתאמבלשיין אמר שתאסבלשיינה!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש מגמות פסיכולגיה,כרימינולוגיה נו,כמו כרמינלי"
(אחותי מסבירה לי איזה עוד מגמות יש..) - דבר שהשגתם השבוע:אתמול ראיתי את נאור ועוד כמה אנשים
- מאכל השבוע:טבעול תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע:שאפילו שאין לי שביתה יש כמה ימים שמשחרריםא ותי מוקדם
- משהו שהרס את השבוע:שאין לי שביתה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:סתאמבלשיין בום
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של התקווה ביום שלישיייי
אתם לא מבינים כמה אני מחכה לזה!!!
ואולי מפגש פורום איגי וקסמן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כיףכיףכיףכיף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה:העדר כבשים שיש לי בחדר
הוא של אחותי בעיקרון אבל רוב הכבשים שם אני הבאתי לה

prongs3

New member
חובזות בג'נין

שיר השבוע (של העוגיות): -מסך שיר השבוע (כללי): -Sigur Rós- í gær אלבום השבוע: -Orphaned Land- Mabool האדם שעשה לכם את השבוע: -ההורים שלי, שפינו לי את הבית לחמישה ימים
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -לא יודע משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -Dust. Anybody? No? Dust. Anybody? No? Dust. Anybody? No? Dust. Anybody? No? Dust. Anybody? No? Dust. Anybody? No? Dust. Anybody? No? דבר שהשגתם השבוע: -בית פנוי מאכל השבוע: -משה בתיבה משהו שעשה לכם את השבוע: -שמעתי לראשונה את í gær של Sigur Rós בגרסת אולפן מלאה. כ"כ מדהים! אה, וקניתי גם את "דקסטר חולם חלומות אפלים" ואת "דקסטר משחק משחקים מסוכנים", שני הספרים הראשונים בסדרת הספרים עליה מבוססת הסדרה "דקסטר", הסדרה הכי טובה בשנה האחרונה. משהו שהרס את השבוע: -אהה... עבודה? מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: -"הממלכה הקטנה" היא התכנית הכי מצחיקה שנוצרה אי פעם. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: -שיעור פסנתר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיהיה מפגש איחוד של חברי המשלחת שלנו לארצות הברית מהקיץ. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -לוידע

limors2

Well-known member
בואי! תני לי יד שלך ונלך!

שיר השבוע (של העוגיות):לא שמעתי עוגיות השבוע
- שיר השבוע (כללי):Nightwish - Last Of The Wilds
- אלבום השבוע:Nightwish - Dark Passion Play - האדם שעשה לכם את השבוע:אמפו מנייטוויש
ולימור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):נו ודאי!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אין משהו שזכור לי כרגע - דבר שהשגתם השבוע:את הגיטרה החשמלית שלי, השבח לאל! - מאכל השבוע:קרמבו|מזילריר| - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של נייטוויש במוצ"ש, וצילומים של "רק בישראל" ביום רביעי
- משהו שהרס את השבוע:היה שבוע מושלם! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני אוהבת את לימור
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הממ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:טלפון מ"רק בישראל" שמזמין אותי לבוא לצילומים שוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את לימור
זה לא יקרה, אך בכלזאת! סתם: - תמונה:טוב!

clyps

New member
I Hate Mondays! גדול!!

זה מהטווח הראשון שנעשה בבית ספר בארצות הברית! נערה בת 16 (אם אני לא טועה) התעוררה בבוקר, לקחה את רובה הציד של אבא שלה, יצאה אל החלון, והתחילה לרסס את בית הספר היסודי שמול הבית שלה. היא הרגה שלושה תלמידים, את מנהל בית הספר, ופצעה עשרות תלמידים אחרים.. כששאלו אותה למה היא עשתה את זה, תשובתה הייתה: "אני שונאת את ימי שני.. הם משעממים, זה הפיח חיים ביום.."

limors2

Well-known member
חחחחחחחחחחחח, השכלתי:|

נחמדים ההרשי האלה, להדפיס דברים ככ אופטימיים על השוקולד שלהם

clyps

New member
וול, היא הפכה למותג בלתי מעורער ../images/Emo3.gif

היא אפילו ניסתה לערער כשמלאו לה 43 שנים, כששאלו אותה למה היא אמרה את המשפט הזה, היא אמרה שהיא פשוט הייתה יותר מדיי מבואסת או משהו כזה, ושדבריה הוצאו מהקשרם, כששאלו אותה אם היא מתחרטת היא אמרה שכן. וכשביקשו ממנה להסביר את הרצח היא אמרה:"שנאתי את ימי שני.." ><

limors2

Well-known member
כן!! כמה ספיישלים לרגל 40 שנה לטלווזיה!

וזה יהיה נורא מצחיק

limors2

Well-known member
אני בכיתי ביום אח"כ בבוקר../images/Emo3.gif

הייתי בצילומים של התוכנית האחרונה, ואז הם גם צילמו את הממש קטעים האחרונים שהם שידרו בסוף כל ספיישלי הסיום. ואורנה בכתה וזה היה ככ עצוב

למעלה