טוב, שלילי

מצב
הנושא נעול.

ריקי בש

New member
טוב, שלילי

טוב, שלילי
הבטא יצאה 16 אבל מסתבר שבאסף הרופא פחות מ- 20 נחשב לשלילי.

העין ה 3

New member
אוף, כל כך קיוויתי

טוב, שלילי
אוף, כל כך קיוויתי
וה-16 בהחלט מסביר את הקו החלש. זה לא שבאסף הרופא פחות מ-20 נחשב שלילי, אלא שבגלל שהם יודעים שקיבלת תמיכת כוריגון (אצלם כולן מקבלות, נדמה לי), הם מבינים שה-16 זה שאריות של החומר. אז איך אומרים - בפעם הבאה!

siroko

New member
לא מבינה! הרי מעל 10 זה נחשב חיובי

טוב, שלילי
לא מבינה! הרי מעל 10 זה נחשב חיובי
והרי יש בנות שהתחילו עם 13 בטא והצליחו. לאסף הרופא יש בדיקה מיוחדת???????????????!!!! לא נראה לי כל-כך !!!!!!!!!!!!!!

hope13

New member
אולי יש עוד תקווה?

טוב, שלילי
אולי יש עוד תקווה?
גם לי ידוע שמעל 10 זה חיובי. הלוואי שיכפיל ביום א' (את עושה בדיקת דם נוספת, נכון?). מחבקת אותך חזק ומתפללת שבסוף הכל יסתדר וסתם מישהו שם למעלה משחק עם העצבים שלך. אני בכל אופן ממשיכה להחזיק לך אצבעות

כך חשבתי גם אני אבל...

אולי יש עוד תקווה?
גם לי ידוע שמעל 10 זה חיובי. הלוואי שיכפיל ביום א' (את עושה בדיקת דם נוספת, נכון?). מחבקת אותך חזק ומתפללת שבסוף הכל יסתדר וסתם מישהו שם למעלה משחק עם העצבים שלך. אני בכל אופן ממשיכה להחזיק לך אצבעות
כך חשבתי גם אני אבל...
היי, בנות! התנתקתי קצת בגלל היאוש והאכזבה הכבדה אבל אין מה לעשות... אני לא עושה שום בדיקת דם נוספת היות וזה סופי ולא מוטל בספק- הרופא אמר לי גם שלפי שאר ההורמונים אין הריון והוסיף "תגיעי אלינו בקרוב לקבלת פרוטוקול ונמשיך.." כאילו- כן, אני כבר באה... אפילו המכשפה עוד לא הגיעה עד לרגע זה.. האמת שביום חמישי בבוקר קמתי עם כאבי בטן והתחלתי להבין שאולי זה לא הריון אלא מ. שמתקרב אבל עבדתי על עצמי כל הזמן כשאני מנסה לחשוב חיובי ולא להיות פסימית מדי. אתן מבינות אני באופיי נוטה להכין את עצמי לאפשרות הגרועה ביותר כך שאם חלילה תגיע אז לא אתרסק ואהיה מוכנה לה ואם לא תגיע אז סבבה! תודה על העידוד אבל כנראה שהפעם אין סיכוי.. אני לא מסוגלת לחשוב על התחלת טיפול מחדש ושוקלת אם להמשיך באסף הרופא או לחזור לאסותא... פשוט מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.. לא שאני מאשימה מישהו באסף הרופא אבל מרגע ההחזרה שאמרו לי שמחזירים 2 עוברים בני 2 תאים בלבד- זה לא נשמע לי טוב ואמרתי את זה גם לרופא בהחזרה. החלוקה לדעתי ראשונית והתחלתית מדי מכדי לתת להם סיכוי סביר להשתרש ברחם. כך אני חושבת. באסותא הוחזרו לי עוברים בני 6-8 תאים ואכן נקלטו (גם אם הפסיקו להתפתח בשבוע 5-6 ). טוב, תסלחו לי אם בימים הקרובים אסתפק בהצצה ולא באופן פעיל אבל אשמח לקרוא את תגובותיכן וגם חדשות טובות..!! שבוע טוב לכולן!

עמית@

New member
ריקי, בשאר בתי החולים הריון זה מעל

כך חשבתי גם אני אבל...
היי, בנות! התנתקתי קצת בגלל היאוש והאכזבה הכבדה אבל אין מה לעשות... אני לא עושה שום בדיקת דם נוספת היות וזה סופי ולא מוטל בספק- הרופא אמר לי גם שלפי שאר ההורמונים אין הריון והוסיף "תגיעי אלינו בקרוב לקבלת פרוטוקול ונמשיך.." כאילו- כן, אני כבר באה... אפילו המכשפה עוד לא הגיעה עד לרגע זה.. האמת שביום חמישי בבוקר קמתי עם כאבי בטן והתחלתי להבין שאולי זה לא הריון אלא מ. שמתקרב אבל עבדתי על עצמי כל הזמן כשאני מנסה לחשוב חיובי ולא להיות פסימית מדי. אתן מבינות אני באופיי נוטה להכין את עצמי לאפשרות הגרועה ביותר כך שאם חלילה תגיע אז לא אתרסק ואהיה מוכנה לה ואם לא תגיע אז סבבה! תודה על העידוד אבל כנראה שהפעם אין סיכוי.. אני לא מסוגלת לחשוב על התחלת טיפול מחדש ושוקלת אם להמשיך באסף הרופא או לחזור לאסותא... פשוט מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.. לא שאני מאשימה מישהו באסף הרופא אבל מרגע ההחזרה שאמרו לי שמחזירים 2 עוברים בני 2 תאים בלבד- זה לא נשמע לי טוב ואמרתי את זה גם לרופא בהחזרה. החלוקה לדעתי ראשונית והתחלתית מדי מכדי לתת להם סיכוי סביר להשתרש ברחם. כך אני חושבת. באסותא הוחזרו לי עוברים בני 6-8 תאים ואכן נקלטו (גם אם הפסיקו להתפתח בשבוע 5-6 ). טוב, תסלחו לי אם בימים הקרובים אסתפק בהצצה ולא באופן פעיל אבל אשמח לקרוא את תגובותיכן וגם חדשות טובות..!! שבוע טוב לכולן!
10, אני חושבת שאם המחזור ימשיך להתמהמה, לכי לעשות בדיקה נוספת, למה לא???

ריקי בש

New member
המחזור כבר כאן... מהבוקר

10, אני חושבת שאם המחזור ימשיך להתמהמה, לכי לעשות בדיקה נוספת, למה לא???
המחזור כבר כאן... מהבוקר
וגם לפני כן לא היה לי ממש ספק באמיתות התוצאה... אז לפחות אתנקה מחלק מההורמונים בינתיים.. לא ממש מסוגלת לחשוב על התחלת טיפול חדש כרגע- אני פשוט עייפה כבר.. כל הלחץ בתקופה האחרונה לא היטיב עמי- בלשון המעטה. בהצלחה לכולן!!

לא זה סופי

ריקי
מצטערת לשמוע,אבל גם לדעתי את צריכה לחזור על הבדיקה.אולי בכל זאת ?????
לא זה סופי
חשבתי ש"משנה מקום משנה מזל" אבל אולי טעיתי.. לפחות לא קרה בפעם הזו. והבן שלי כבר כל כך לוחץ.. רק השבוע שאל אותי למה אין לנו תינוק ולכל החברים שלו שקטנים ממנו יש אחים ורק לו אין .. לכי תסבירי לו שזה לא ממש תלוי בי לגמרי.. אבל הצביטה בלב כאבה לי, אין ספק! לא נורא, אבל לא מקלה עליי העובדה שעדיין כואב לי החזה ועוד תופעות אחרות כשאני יודעת שזה בכלל לא זה. טוב, אשתקם קצת ואז אולי אחשוב על העתיד כי כרגע אני לא סובלת מעודף חשק להתחיל הכל מחדש אבל אולי יש אמת באמרה ש"לחזור לסוס כל עוד מסוגלים וזוכרים איך...". שמחתי לפגוש אותך ומאחלת לך המשך הריון קל ונעים ככל האפשר!

MIF2002

New member
אוי ..... ../images/Emo7.gif

טוב, שלילי
אוי .....

אוי ואבוי ריקי, היתה לי הרגשה כל כך טובה לגבייך !!! איך זה קרה? גם הפס הבהיר בבדיקה! הכל היה נראה ורוד... אוף אוף אוף!!!
בכל מקרה אל תתיאשי! נשימה עמוקה.... וכשתרגישי מוכנה תנסי שוב.
גדול גדול גדול !!!!

sigall2

New member
כל כך מעצבן אותי דברים כאלה

קבלי חיבוק

מאחלת שזה השלילי האחרון ובקרוב ממש תבשרי לנו על בטא יפה ומרשימה
כל כך מעצבן אותי דברים כאלה
אני אישית כבר פירנסתי את הסופר פארם השכונתי מרוב קניות של ערכות .. ערכות ביוץ , ערכות הריון , מדחום ועוד ...הרוקח שם ..כבר לא מבין מה קורה ..... עכשיו מסתבר שלא כדאי להסתמך עליהן ..כשאת עם כוריגון בגוף!!!! אבל ממש לא יכולה לעמוד בפיתוי.... מהיום אנחנו נשמע רק הצלחות בפורום הזה...מספיק עינויים ... אגב בנות , זוכרות את הבדיקת זרע ...שרשורים קודמים בהקשר ל - 7.4 מליון ומורפולוגיה 8% אתם מתעלפות ...מסתבר שאני רואה שחורות ובכלל היה רשום 74 מיליון!!! אבל איך יכול להיות כל - כך הרבה זרעונים ורק 8 אחוז מורפולוגיה תקינה..ממש בזבוז! זכרו רק הצלחות מהיום !!!

הי ריקי

טוב, שלילי
הי ריקי
לא רוצה לנטע תקוות שווא אבל האם זו התשובה הסופית או שאמרו לך לעשות עוד בדיקה, מכירה בנות שהתחילו עם בטא של 12 שהכפיל וגדל . בכל מקרה אל תאבדי את התקוה וגם אם התשובה באמת סופית, אספי את עצמך ומצאי כוחות חדשים לטיפול הבא והאחרון!

ריקי בש

New member
כן,אני שוקלת אם לחזור לאסותא

מצטערת לשמוע
את מטופלת באסף הרופא? אני כן אני מחזיקה לך אצבעות להמשך הטיפולים
ולא בגלל שאני מאשימה אותם אבל אולי השיטה שלהם בהחזרה לא מתאימה לי. מהרגע שהחזירו לי עוברים בני 2 תאים בלבד ואחרי יומיים בלבד- התחלתי לקבל ספקות ואולי זה לא טוב מספיק עבורי.. אני לא יודעת. אצל מי את מטופלת שם? איך התרשמותך מהמחלקה?

dana123dana

New member
אני מטופלת...

ולא בגלל שאני מאשימה אותם אבל אולי השיטה שלהם בהחזרה לא מתאימה לי. מהרגע שהחזירו לי עוברים בני 2 תאים בלבד ואחרי יומיים בלבד- התחלתי לקבל ספקות ואולי זה לא טוב מספיק עבורי.. אני לא יודעת. אצל מי את מטופלת שם? איך התרשמותך מהמחלקה?
אני מטופלת...
אצל דר' שכטר. מהיום שהכרתי אותי השתנו לי החיים. איתו גם הצליח לי ההריון הראשון ומאז הלכתי אליו גם למעקב הריון באופן פרטי. אחרי שהחזירו לך את העוברים היית עם תוספות של הורמונים?

ריקי בש

New member
כן, כוריגון 2500 בכל 3 ימים

אני מטופלת...
אצל דר' שכטר. מהיום שהכרתי אותי השתנו לי החיים. איתו גם הצליח לי ההריון הראשון ומאז הלכתי אליו גם למעקב הריון באופן פרטי. אחרי שהחזירו לך את העוברים היית עם תוספות של הורמונים?
את גרה ברחובות? שכטר נחמד והייתי אצלו הרבה פעמים בקליניקה אבל הבעיה אתו שבלתי אפשרי להשיג אותו בטלפון או לקבל תשובה ממנו- משהו לא רגיל. הוא טיפל בי בזמנו כשעשיתי את ההזרעות באסף הרופא. את מרוצה מהמחלקה באסף הרופא? אני קצת בדילמה כרגע בקשר לעתיד.

dana123dana

New member
הסיפור שלי

את גרה ברחובות? שכטר נחמד והייתי אצלו הרבה פעמים בקליניקה אבל הבעיה אתו שבלתי אפשרי להשיג אותו בטלפון או לקבל תשובה ממנו- משהו לא רגיל. הוא טיפל בי בזמנו כשעשיתי את ההזרעות באסף הרופא. את מרוצה מהמחלקה באסף הרופא? אני קצת בדילמה כרגע בקשר לעתיד.
הסיפור שלי
אני גרה ליד רחובות, את שכטר הכרתי באסף הרופא אחרי מחזור הפריה ראשון שלא הצליח. הוא היחיד שהבין מה הבעיה שלי ולכן האמנתי בו ומהרגע שהחלטתי להתחיל מחזור הפריה נוסף "דאגתי" שהוא יהיה זה שילווה אותי כלומר זה שיחליט מתי מחזירים את העוברים המוקפאים בחזרה ומה תהיה תוכנית הטיפול. ואכן הצלחתי להיכנס להריון. וכמובן דאגתי להמשיך אצלו את מעקב ההריון באופן פרטי כי אני לא חברה בקופ"ח מכבי. להשיג אותו אין לי כ"כ בעיה. וכשהחלטתי ללכת לטיפול עכשיו היה לי ברור שאני ניגשת אליו קודם כל והוא זה שעודד אותי לכל אורך הדרך והרי התוצאה. אם אני מרוצה מהמחלקה באסף הרופא? כן כולם נחמדים לי שם.בת כמה את? את גרה ברחובות?

ריקי בש

New member
כן

הסיפור שלי
אני גרה ליד רחובות, את שכטר הכרתי באסף הרופא אחרי מחזור הפריה ראשון שלא הצליח. הוא היחיד שהבין מה הבעיה שלי ולכן האמנתי בו ומהרגע שהחלטתי להתחיל מחזור הפריה נוסף "דאגתי" שהוא יהיה זה שילווה אותי כלומר זה שיחליט מתי מחזירים את העוברים המוקפאים בחזרה ומה תהיה תוכנית הטיפול. ואכן הצלחתי להיכנס להריון. וכמובן דאגתי להמשיך אצלו את מעקב ההריון באופן פרטי כי אני לא חברה בקופ"ח מכבי. להשיג אותו אין לי כ"כ בעיה. וכשהחלטתי ללכת לטיפול עכשיו היה לי ברור שאני ניגשת אליו קודם כל והוא זה שעודד אותי לכל אורך הדרך והרי התוצאה. אם אני מרוצה מהמחלקה באסף הרופא? כן כולם נחמדים לי שם.בת כמה את? את גרה ברחובות?
כן
אני גרה ברחובות ואני בת 38 כמעט. אני גם בקופ"ח מכבי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה