אוף, כל כך קיוויתיטוב, שלילי
הבטא יצאה 16 אבל מסתבר שבאסף הרופא פחות מ- 20 נחשב לשלילי.
לא מבינה! הרי מעל 10 זה נחשב חיוביטוב, שלילי
אולי יש עוד תקווה?טוב, שלילי
כך חשבתי גם אני אבל...אולי יש עוד תקווה?
גם לי ידוע שמעל 10 זה חיובי. הלוואי שיכפיל ביום א' (את עושה בדיקת דם נוספת, נכון?). מחבקת אותך חזק ומתפללת שבסוף הכל יסתדר וסתם מישהו שם למעלה משחק עם העצבים שלך. אני בכל אופן ממשיכה להחזיק לך אצבעות![]()
ריקי, בשאר בתי החולים הריון זה מעלכך חשבתי גם אני אבל...
היי, בנות! התנתקתי קצת בגלל היאוש והאכזבה הכבדה אבל אין מה לעשות... אני לא עושה שום בדיקת דם נוספת היות וזה סופי ולא מוטל בספק- הרופא אמר לי גם שלפי שאר ההורמונים אין הריון והוסיף "תגיעי אלינו בקרוב לקבלת פרוטוקול ונמשיך.." כאילו- כן, אני כבר באה... אפילו המכשפה עוד לא הגיעה עד לרגע זה.. האמת שביום חמישי בבוקר קמתי עם כאבי בטן והתחלתי להבין שאולי זה לא הריון אלא מ. שמתקרב אבל עבדתי על עצמי כל הזמן כשאני מנסה לחשוב חיובי ולא להיות פסימית מדי. אתן מבינות אני באופיי נוטה להכין את עצמי לאפשרות הגרועה ביותר כך שאם חלילה תגיע אז לא אתרסק ואהיה מוכנה לה ואם לא תגיע אז סבבה! תודה על העידוד אבל כנראה שהפעם אין סיכוי.. אני לא מסוגלת לחשוב על התחלת טיפול מחדש ושוקלת אם להמשיך באסף הרופא או לחזור לאסותא... פשוט מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.. לא שאני מאשימה מישהו באסף הרופא אבל מרגע ההחזרה שאמרו לי שמחזירים 2 עוברים בני 2 תאים בלבד- זה לא נשמע לי טוב ואמרתי את זה גם לרופא בהחזרה. החלוקה לדעתי ראשונית והתחלתית מדי מכדי לתת להם סיכוי סביר להשתרש ברחם. כך אני חושבת. באסותא הוחזרו לי עוברים בני 6-8 תאים ואכן נקלטו (גם אם הפסיקו להתפתח בשבוע 5-6 ). טוב, תסלחו לי אם בימים הקרובים אסתפק בהצצה ולא באופן פעיל אבל אשמח לקרוא את תגובותיכן וגם חדשות טובות..!! שבוע טוב לכולן!
המחזור כבר כאן... מהבוקרריקי, בשאר בתי החולים הריון זה מעל
10, אני חושבת שאם המחזור ימשיך להתמהמה, לכי לעשות בדיקה נוספת, למה לא???
מצטערת לשמוע! קבליטוב, שלילי
ריקיטוב, שלילי
לא זה סופיריקי
מצטערת לשמוע,אבל גם לדעתי את צריכה לחזור על הבדיקה.אולי בכל זאת ?????
אוי .....טוב, שלילי
קבלי חיבוקטוב, שלילי
כל כך מעצבן אותי דברים כאלהקבלי חיבוק![]()
מאחלת שזה השלילי האחרון ובקרוב ממש תבשרי לנו על בטא יפה ומרשימה
הי ריקיטוב, שלילי
מצטערת לשמועטוב, שלילי
כן,אני שוקלת אם לחזור לאסותאמצטערת לשמוע
את מטופלת באסף הרופא? אני כן אני מחזיקה לך אצבעות להמשך הטיפולים
אני מטופלת...כן,אני שוקלת אם לחזור לאסותא
ולא בגלל שאני מאשימה אותם אבל אולי השיטה שלהם בהחזרה לא מתאימה לי. מהרגע שהחזירו לי עוברים בני 2 תאים בלבד ואחרי יומיים בלבד- התחלתי לקבל ספקות ואולי זה לא טוב מספיק עבורי.. אני לא יודעת. אצל מי את מטופלת שם? איך התרשמותך מהמחלקה?
כן, כוריגון 2500 בכל 3 ימיםאני מטופלת...
אצל דר' שכטר. מהיום שהכרתי אותי השתנו לי החיים. איתו גם הצליח לי ההריון הראשון ומאז הלכתי אליו גם למעקב הריון באופן פרטי. אחרי שהחזירו לך את העוברים היית עם תוספות של הורמונים?
הסיפור שליכן, כוריגון 2500 בכל 3 ימים
את גרה ברחובות? שכטר נחמד והייתי אצלו הרבה פעמים בקליניקה אבל הבעיה אתו שבלתי אפשרי להשיג אותו בטלפון או לקבל תשובה ממנו- משהו לא רגיל. הוא טיפל בי בזמנו כשעשיתי את ההזרעות באסף הרופא. את מרוצה מהמחלקה באסף הרופא? אני קצת בדילמה כרגע בקשר לעתיד.
כןהסיפור שלי
אני גרה ליד רחובות, את שכטר הכרתי באסף הרופא אחרי מחזור הפריה ראשון שלא הצליח. הוא היחיד שהבין מה הבעיה שלי ולכן האמנתי בו ומהרגע שהחלטתי להתחיל מחזור הפריה נוסף "דאגתי" שהוא יהיה זה שילווה אותי כלומר זה שיחליט מתי מחזירים את העוברים המוקפאים בחזרה ומה תהיה תוכנית הטיפול. ואכן הצלחתי להיכנס להריון. וכמובן דאגתי להמשיך אצלו את מעקב ההריון באופן פרטי כי אני לא חברה בקופ"ח מכבי. להשיג אותו אין לי כ"כ בעיה. וכשהחלטתי ללכת לטיפול עכשיו היה לי ברור שאני ניגשת אליו קודם כל והוא זה שעודד אותי לכל אורך הדרך והרי התוצאה. אם אני מרוצה מהמחלקה באסף הרופא? כן כולם נחמדים לי שם.בת כמה את? את גרה ברחובות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.