טוב שיש פורום כזה

ilana27

New member
אתה לא

חייב להסכים איתי וכשאמרת שלא כל האנשים שיוצאים מהדת אינטלגנטים התכוונת לעצמך????????(סתם- כי בא לי לדבר)

דסדס

New member
ברוכה הבאה...

אתה מוזמן לדבר ונשמח לשמוע.... אני אומנם מרקע דתי... אבל ההרגשה שהחברה גורמת לשנוא את הדת מוכרת לי... כמו גם השבתות הנוראיות של השיעמום כשאני נימצאת בבית... בהצלחה לך בחיים ובדרך שלך... לא משנה באיזה דרך תבחר העיקר שיהיה לך טוב עם עצמך! דסדס

יאירו21

New member
זה לא מחייב להיות קשור לאינטלגנציה

אצלי לפחות זה יותר קשור , ליחס של הסביביה אלי , את המיפגשים והחשיפות של הדת בחיים שלי , זה היה מיפגשים של כפיה , של סגירות , חוסר עירוי חברתי , בדידות, המון ביקורת ורוגז שהופנתה אלי, הטחת האשמות , ואני ממש לא מדבר על עידוד ביטחון עצמי , אהבה , הערכה , היתי רוצה לדבר עם מישהיא\הוא בגילי לא בפורום , בטלפון . אני חייב לטוס לעבודה אחזור בערב אז לכולם יום נעים - מיאיר

מיס פטל

New member
טוב, אז הפרוצדורה הולכת ככה

אתה מתחיל לקורא פה, ואז גם לכתוב פה, ואז אתה כבר מכיר את כולנו טוב טוב, ואז אתה גם מגיע למפגשי פורום, או "טישים" בז'רגון המקומי, ושם פוגש אנשים בדיוק כמוך, שזה מה שרצית, לא?

מיס פטל, גשי הלום! בפקודה!!!

היום אני זמינה... רק לא בין 10:00-16:00 רק לא בין 17:00-18:30 נשאר איזה דקה שנוכל לשוחח בין לבין, לא?! נ.ב- ואני לא מבטיחה שאהיה זמינה גם אז. כרגע אני מתחת לאדמה...

ברוך הבא!!!../images/Emo140.gif

<מיכלי התבלבלה במקשים ויצאה לה ברכה ברוסית מג'וברשת>

stאסתי

New member
היי יאיר

אני בת 21 (לפני כמה ימים:) ואני גם בשלבים,למרות שאני די בסוף. אם אתה רוצה לדבר.פנה אלי במסרים או באימיל [email protected] בהצלחה בכל דרך שתבחר

יאירו21

New member
אני רוצה לספר קצת על עצמי

ה13 בנובמבר הזה ימלאו לי 22 נובמברים. אני מכיר את עצמי טוב , האבסוד הוא , שאני לא ממש מאמין למה שאני יודע, אני חושב שזה קשור לעבר האפור שלי , אבל ניראה שלא יעזור לחטט בעבר , אני עד השנה למדתי בישיבה שחורה.. אווו אתחיל מזה שמכתה ה עברתי ללמוד בפנימיה בבני ברק, אחרי זה עברתי לישיבה שחורה בבני ברק לא אהבתי .רציתי מיסגרת יותר פתוחה, חופשית , עד שהחלטתי שאני מספר את הדבר הזה להורים שלי עבר המון זמן לא אשכח את הפרצוף של אבא שלי שומע את מה שאני סח "כמי שמתו מוטל לפנו" בלב כבד הוא ניסה לעכל זה היה כבן יחיד של אפפיור שתמודה לאביו על נטיותו ההומוסקסואליות זה לא ממש עזר.... היה לי שאבא שלי סחב אותי בין כול מיני רבנים ,שאמרו בהנף יד "לא לא , לא שישאר בישיבה" וזהו זה לא היה לי עם מי לדבר. התנמקתי בישיבה , ועד עכשו אני מרגיש את החנק... זה הרגשה שמכנסים את הראש שלך למים ואתה נחנק הראות שלך נדבקים והתאים במוח שלך מתחילים להתיבש , ואז אתה זורק את הראש שלך החוצה ולוקח האוויר ההההההה הראות מתנפחות , התאים מתחילים לחיות. ואומץ - זה מה שהיה חסר לי [וחסר לי עד עכשו...] החופש באוגוסט החלטתי שאני לא ממשיך בישיבה , הלכתי ללשכת גיוס ביטלתי את מעמדי כבן ישיבה היום אני עובד עם דילר ומחכה לבשורות טובות מהצבא וזהו זה בקצרה

מיס פטל

New member
מחזיקה לך אצבעות

ומזכירה לך שאמנם עכשיו הכל נראה נורא, אבל הזמן מרפא הכל, ותהליכים שנראים לך קשים מנשוא, יכולים, בפרספקטיבה אחרת, להיות המופלאים ביותר בחייך. (דרך אגב, אולי תקפוץ לטיש. זה יכול לעשות לך טוב.)

MonShrie

New member
אני חושב שאתה בדרך הנכונה, ../images/Emo140.gif

אם אתה מאמין - לדעתי אתה צריך להשאר דתי. איזה דתי? כאן תוכל לשחק ולמצוא את מה שהכי כיף לך. ופה אתה עושה נכון שאתה הולך לצבא. הצבא מאוד עוזר לאנשים לשנות דעות (- דבר שנחשב קל למי שלא ניסה) , זאת ע"י הכרת אנשים שונים ומשונים והתמודדות ממבט שונה עם עצמך. אני מדבר על עצמי וחושב שזה יתאים גם לך. מצד אחד - אתה לא שייך לפורום הזה, כי אתה לא כופר במובן הפשוט של המילה. אבל במחשבה שניה, אתה בהחלט שייך - וכמו שכתבו, אתה מוזמן לבוא לטישים, להכיר חברים וגם אם לא תהפוך לחילוני, אני בטוח שההכרויות עוזרות. מזל טוף ליומולדת!
22 בגימטריה כ"ב. אהמ...אולי כ"ב אותיות התורה?
סימן שאתה צריך להשאר דתי!
LOL

Le Fay

New member
לי לא נשמע שחסר לך אומץ...../images/Emo8.gif

יישר כוח! רק שאם זה עלול להזיק לך או לקרובים לך - בזהירות עם פרטים מזהים. בהצלחה, ומקווה שתמצא לך בדיוק את המקום שמתאים לך, גם בצבא וגם בחוץ.

snatgra

New member
כל הכבוד..

אם אתה רוצה להתגייס יותר מוקדם נראה לי שאפשר לפנות לצה"ל.. (יתקנו אותי רבותי אם אני טועה). העיקר תגיע אם גישה חיובית ורוב הסיכויים שממש תהנה.. חזק ואמץ בעד עמנו ובעד ערי אלוהינו

למעלה