טוב שיש פורום כזה

יאירו21

New member
טוב שיש פורום כזה

אני יוצא בתהליכים התחלתיים של יציאה בתשובה מורכבת שגוזלת ממני המון אנרגיה , אני מאמין באלוהים ואוהב אותו , יש לי בעיה עם החברה החרידית בה גדלתי. היא הצליחה להשניא עלי את כול הדברים שקשורים לדת כמו תפילות במיניין , לימוד תורה , כיפה , וכו' וכו' נמשל בשבת האחרונה הרגשתי שהראש שלי מתפוצץ מרוב חוסר מעש ושיעימום. היתי מעוניין להכיר בנות\בני גילי שעוברים תהליך דומה, אני פשוט צריך לדבר, לדבר , כול כל הרבה עובר עלי , ואין לי את הדבר הבסיסי הזה , של "לדבר" אז אולי אני אוכל למצוא את זה פה. אני בן 22 מאיזור המרכז אני במייל [email protected]

יאיר!

דעתי האישית בלבד! אתה ט ו ע ה! זה שנחנקת אצל החרדים לא אומר לחזור בשאלה! נסה את הדתיים הלאומיים. הכיפות הסרוגות. הרי אמרת שאתה מאמין בה´ ואוהב אותו. אני חושבת שאתה עושה צעד פזיז. ד"א אני שחר, דתיה, בת 14.5 ובאתי לכאן כדי להרחיב את הידע שלי. במחשבה שניה, מזל שבאתי לכאן!

חיחיחי

במקרה לא. אם אתה חושב שאתה מכיר אותי אז בוא אני אגלה לך סוד קטן, באוזן, אתה מתקרב? אוקי. אתה לא מכיר אותי. ד"א פיצול אישיות??? או שזה רק הניק ניים...

אוקיייייי

מה קורה כאן??? תשמע, אתאיסט עם ציציות, תגיב לעניין! ולגברת פטל, עניתי לך בשרשור הקודם. ראית?

snatgra

New member
bull shit

אחותי, אם כל הכבוד שאני רוחש לאמונתך הטהורה בצדקת דרכך, אין שום הבדל בין העולם הדתי לחרדי. הדתיים פשוט לא יודעים את ההלכה ברוב המיקרים, ובשאר מחפפים. לא כאן המקום להיכנס לוויכחים תאולוגים, אבל בתור בוגר ישיבת מרכז הרב, בול שיט.

אבזץ

New member
אם הייתי בגילך הייתי, ללא ספק,

מתחתנת איתך. אתה כזה חמוד! כל החיים אני חולמת לצאת עם יוצא בשאלה.

אבזץ

New member
רגע, איך קראת לי?!

כל אחד/ת זכאי/ת לבחור לו/ה מין משלו/ה אתה אמור לכבד אותי כמו שאני. אוקי?

Le Fay

New member
ברוכבא!../images/Emo39.gif../images/Emo96.gifעוגה יש רק שוקולד

ושמש נוכל להציע לך רק מחר. יושב בנוח? דבר - אנחנו מקשיבים

ilana27

New member
אם אתה בורח

מהחברה החרדית זה מראה שיש לך אינטלגנציה גבוהה ויכולת חשיבה עצמאית צא החוצה תכיר את העולם(כמה שהוא יפה ומיוחד למרות כל הקשיים!) תקרא ספרים תכיר אנשים(עשית בשכל שניכנסת לפורום הזה) פה תוכל למצוא הרבה חברים שעברו אותו דבר ויבינו אותך מצויין אתה לא לבד אני אישית איתך ומחזיקה לך אצבעות!!!!!!!!!!!! (ממליצה מאוד לקרוא ספר חדש של סופרת יהודית רותם-חרדית לשעבר- "כולם צמאים לאהבה") מסופר על האדם חרדי- חנוק בתוך החברה של בני ברק -שמנסה לצאת מהמסגרת ומסתבך עם משפחתו הנקמנית כמה שזה אמיתי!!!!!!!!!!!!

אבזץ

New member
כן, אך אם פתאום תגלי שאת לא כ"כ

אינטיליגנטית, אל תפלי למרה שחורה(לא כל החרדים-לשעבר אינטילגנטים) אגב, הספר של יהודית רותם כמו גם הסופרת, הוא דוגמא טובה לחוסר אינטילגנציה מובהק.

למעלה