טוב..שאלה..

Sham 69

New member
טוב..שאלה..

(אני לא אוהב את השאלות שאני שואל ואני אנסה שזאת תהיה השאלה האחרונה) למבינים פה.. איזה דגם נחשב כדגם מתקדם וטוב יותר מבחינת סאונד (דיסטורשן\קלין), פיקפאים, גשרים, גוף.. בלה בלה בלה.. בקיצור מבחינת הכל RG או S ?

GCENTER

New member
אם אתה הולך על איבנז אז...

Ibanez RG520QS ללא ספק תשיג 4000 שקל ויש לך תגיטרה בין המדהימות לרוק שיש...

xflil

New member
היי היי היי!

איזי בנאדם! מה אתה מדבר? באמת אחלה של גיטרה... עד כאן הכל בסדר... אבל בין המדהימות לרוק שיש? יש עוד אלפי דגמים יותר טובים מהגיטרה הזאת... אם כל כך התלהבת מהאר ג´י הזאת אז מה תגיד על הדגמים אחריה? 2020X 3120 וכ´ו......? חוץ מזה שיש גיבסון ג´קסון פנדר ביסי ריץ´ בקיצור אין לי כך להתחיל לפרט....... הגיטרה אחלה! אבל בוא נשמור הכל בפרופורציה!!!

L i z a r d

New member
B.C. Richer?

ראיתי את גיטרה שלהם ויתא לי לשחק איתה קצת... כשהיא לא מחוברת למגבר בכול אופן היא הייתה נראת לי דגם דיי מחורבן שנועד ליופי... היא הייתה אדומה עם צורה כזאת "מיוחדת", משהו דומה לגיטרה של של הגיטריסט המהולל של סליפנוט. היא עלתה לו משהו כמו 1800 עם מגבר 15 וואט... אנחנו מדברים על אותו דבר? בין הגיטרות הטובות לרוק?

The Exorcist

New member
RG וS זה סדרות...

וקצת קשה לעשות את ההשוואה... אני מעדיף את הS, אם אתה מחפש יו תר דיסטורשן מקלין עדיף לך את הRG. אבל אם אתה רוצה גם דיסטורשן וגם קלין אז תקנה איזה דגם של RG (570 ומעלה) וכל דגם מעל 470 של S.

lost in school

New member
טעות!!!

אם אתם מחפשים גיטרת Ibanez שיש בה גם דיסטורשן וגם קלין חביבים פשוט תסתכלו טוב טוב על השם של המודל ואם בסוף השם תראו את האות X תדעו שלגיטרה הזאת יש שני מצבים. זאת אומרת: שתי כניסות לכבל PL שאחת מהן משמשת לדיסטורשן בעוד שהשניה משמשת לקלין. וככה יצרנו לנו פתרון קל מאוד (אבל אחרי הכל לדעתי ה-S.)

Shosh Nahum

New member
אני מוחה על הקביעה הזאת!

יש לי בבית איבנז RG550 עם קלין הרבה יותר מלא משל הRG570 וגם משל הS470.

למעלה