טוב, שאלה

McDVD

New member
יש בזה משהו

אך אני עדיין חש שבפרק של ההעתרבות כל הצוות של סיינפלד עשה מעל ומעבר.

JOE KALIBER

New member
אני שונא את עצמי ואני מרגיש מושפל

הפרק היחידי שלא ראיתי של סיינפלד היה ההתערבות ואגב הבבל בוי הוא הרבה יותר מפרק נחמד, וגם הסופ נאצי שניהם גדולים ואני מבקש לא להרוג

מזה הנורה האדומה?!@?!?!?

תרעננו את זיכרוני!!!!!!!! חחח עוד פרק חמוד שלחברה של גורג היה קונצרט על פסנתר או משו וגרי שם על הרגל של איליין סוכריות פז....

epitaph

New member
פרק גדול....

הפרק עם הנורה האדומה האדומה זה הפרק שבו מתקינים במסדת עופות מול הדירה של קריימר את השלט ניאון האדום ואז הוא וג´רי מחליפים דירה (ואז ג´רי מתחיל להתנהג כמו קריימר)...וקרה עוד משהו בפרק אבל שכחתי...

Rocketshipper

New member
זה הפרק שקריימר משתזף עם חמאה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז רואים אותו עם כזה גוף של עוף זה קרע אותי!!!!!!!!!!!

helpout

New member
שלום אני חדש פה....

ןאני יהיה חייב להגיד שיש מלא פרקים שלא מפסיקים להצחיק, אבל מה שאני יכול לזכור עכשיו זה הנאצי המפורסם. אני חולה סיינפלד וראיתי את כל הפרקים, וזה אף פעם לא נמאס!!!

helpout

New member
סליחה, לא שמתי לב....

מצטער, וזוהר אם אני רוצה להגי לך משהו אישי, איפה אני עושה את זה?

שאלה בקשר לסופ נאצי

אולי ראיתי אותו (רוב הסיכויים) אבל לפי השם אין לי מושג על מה אתם מדברים... תקציר?!? תודה יעל

אוקי אוקי... נזכרתי....

שאיש אחד פותח חנות למרק אבל יש לו חוקים מאוד נוקשים ומי שועבר עליהם אסור לו להיכנס לחנות.. ואיילין מושעת מהחנות או משהו כזה. והיא קונה איזה שידה וקריימר אמור לשמוא עליה אבל משהו קורה לה וקיימר מספר לנאצי על השידה הזאת והוא נותן לו אחת אחרת, איליין מגלה שיש מתכונים למרק בתוך השידה ו"הורסת" את הסופ נאצי... חברה שלי הזכירה לי..... יעל נ.ב- עוד פרק שאהבתי היה זה עם הראש של המאפין.... יעל

feelin^lost

New member
זה פרק שבו הם הולכים למסעדה

איראנית או משהו בסגנון והמוכר מתעצבן על ג´ורג´ ולא מוכן למכור לו מרק...ושם באה ה-שורה No soup for you!

JOE KALIBER

New member
אני מצטער מאוד להגיד לך

אבל זה פשוט פרק גאוני טוב כל הפרקים גאוניים אבל לא חשוב וגם אם הוא לא הכי טוב הוא ללא ספק מהפרקים הכי טובים שיש

למעלה