טוב...שאלה

טוב...שאלה

אז כפי שידוע לכם אני כנראה אדריך בשבט אופק..עכשיו בגלל שזה עוד לא שבט מאורגן והכל, אין דבר כזה שנקרא שיבוצים כל כך, יש מעט מדריכים לכל 2 שכבות גלי... עכשיו, מה כדאי לי לבקש?? רוב הסיכויים שזה מה שאני אקבל.. תראו. ג-ד קטנים מדי. ה-ו זה הגיל שבנות ובנים נגעלים אחד מהשני. בא לי ז' ח' אבל מוזר שמדריכה בט' תדריך ח'!!!!!!!!!!! ואיתם אפשר לעשות הכי הרבה דברים וזה... ורוב הפעולות שלי עד עכשיו לא מתאימות לג' ד'. נו אז מה לעשות? ה' ו'? לא הם מעצבנים אותיייייייי אוף לא יודעת. בכלל אני הולכת להסביר להם מזה גדודים חחחחחחחחחחח אז אולי אני אבטל תקטע של שתי שכבות גיל יחד...נראה כבר

ג-ד קטנים, ז-ח, ממש לא, קחי ה-ו!

בחיים אל תבקשי להדריך ז'-ח', להדריךילדים קטניםממך בשנה, בשנת הדרכה הראשונה שלך? זה טירוף!!! אפילו רק ז' זה קצת יותר מידי... ה'-ו' זה סבבה... אם אפשר רק ו' - עוד יותר טוב! זה כמו שישיסט שמדריך ז', וזה ממש כיף! ג-ד- - קטנים מידי... מילא ד', אבל ג'????

2003 SkiPeR

New member
אני אומר: לכו תדעו??......!!!

לא יודע....... בארץ
הייתי אומר לך שרק אל תקחי ז'-ח'. אבל אני לא יודע איך זה שם... אני אישית מאוד מתחבר ל: ה-'.. כי זה הרי מה שאינ מדריך... אבל אין לי שמץ...... בכל מקרה.... יהיו לך את כל הפעולות שאנחנו עושים כאן..
ד"א... כמה שבטים יש בהנהגה???..........

למעלה