טוב שאלה לכולן/ם מה בחיים לא תראו אותי לובש/ת
ע עגלגלה המקורית New member 30/9/03 #2 טוףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo122.gif לא תראו אותי לובשת חולצת בטן או חצאית מיני......... כל השאר, נתון לדיון. גל
טוףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo122.gif לא תראו אותי לובשת חולצת בטן או חצאית מיני......... כל השאר, נתון לדיון. גל
L lee_1 New member 30/9/03 #3 נתחיל ../images/Emo9.gif גופיות, חולצות בטן, חולצות עם מחשוף, מכנסי דפוק-אותי, חצאית מיני... נראה לי שזהו... אההה, ובגדים שלסבתא שלי יהיו מבוגרים מידיי
נתחיל ../images/Emo9.gif גופיות, חולצות בטן, חולצות עם מחשוף, מכנסי דפוק-אותי, חצאית מיני... נראה לי שזהו... אההה, ובגדים שלסבתא שלי יהיו מבוגרים מידיי
S silvey New member 30/9/03 #5 אותי לא תראו עם שמלה, חצאית, גופיה ומכיון שאני בגיל של הסבתא של לי1 אז לא תראו אותי בלבוש חשוף של לוליטות סקסיות. אם תשאלו אותי:-"אז מה כן"? אז לא נשאר כמעט כלום!!!
אותי לא תראו עם שמלה, חצאית, גופיה ומכיון שאני בגיל של הסבתא של לי1 אז לא תראו אותי בלבוש חשוף של לוליטות סקסיות. אם תשאלו אותי:-"אז מה כן"? אז לא נשאר כמעט כלום!!!
D DREAM111 New member 30/9/03 #7 טוב אני לא ילבש חולצות בטן אצלי יש מלא צלקות מהקיצור קיבה אבל בלי קשר, לא אוהבת את המודה הזאת בכלל. חצאיות מיני מזעריות גם אין סיכוי לעולם. ודבר אחרון זה חולצות/סוודרים עם צווארון גולף.
טוב אני לא ילבש חולצות בטן אצלי יש מלא צלקות מהקיצור קיבה אבל בלי קשר, לא אוהבת את המודה הזאת בכלל. חצאיות מיני מזעריות גם אין סיכוי לעולם. ודבר אחרון זה חולצות/סוודרים עם צווארון גולף.
ה החורזת** New member 1/10/03 #9 אותך? אין לי מושג. ../images/Emo6.gif אותי? אני לא אגיד בחיים, אבל דברים שאני לא לובשת: שמלות וחצאיות, מכנסיים קצרים (אלא בבית או על שפת הים), בקיני, חולצות בטן ונעלי עקב
אותך? אין לי מושג. ../images/Emo6.gif אותי? אני לא אגיד בחיים, אבל דברים שאני לא לובשת: שמלות וחצאיות, מכנסיים קצרים (אלא בבית או על שפת הים), בקיני, חולצות בטן ונעלי עקב
F FrooTeLa New member 1/10/03 #11 כמובן חולצות קולר... החלום שלי.. איך שיהייה לי גוף נורמלי (כאילו שזה יקרה...) אני קונה שמלה שחשופה בגב וחולצת קולר שחורהה!!
כמובן חולצות קולר... החלום שלי.. איך שיהייה לי גוף נורמלי (כאילו שזה יקרה...) אני קונה שמלה שחשופה בגב וחולצת קולר שחורהה!!
F FrooTeLa New member 1/10/03 #12 אה וגם... חחח שיגעתם אתכן.. אבל גם חולצת סטרצ' כזאת, דקה... אממ שכחתי איך קוראים לבד... פאקקק. קיצור- בצבע לבן.
אה וגם... חחח שיגעתם אתכן.. אבל גם חולצת סטרצ' כזאת, דקה... אממ שכחתי איך קוראים לבד... פאקקק. קיצור- בצבע לבן.
A Agnetta New member 2/10/03 #13 ברור...רק חולצות בטן אולי בגילגול הבא....אבל האמת??. זה לא סטייל בכלל, אז זה לא נושא לדיון בכלל.
ל לינוי האחת New member 2/10/03 #14 טייץ, חולצות שחושפות את הבטן, חצאיות קצרות מידי.... וכל דבר שצמוד מידי לגוף!