|טוב||רע| רביעי ומעלה

theEscapist

New member
../images/Emo31.gifאני נאכלת חיה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יתושים ארורים
גיליתי שלהפעיל את המים הכמעט-כמעט-רותחים במקלחת ולשטוף ככה את כל העקיצות (יש כ"כ הרבה
) זה מטהר ומדהים. ואני מגלה בעצמי ניצני מזוכיזם.
"שוליית המכשף" סרט חמוד לאללה, וחוצמזה- ניקולס קייג' סקסי
כל הסרט הרגשתי מוזר שה"זקן" לכאורה ממש עושה לי את זה, ואז ברגע שאמרתי את זה גם אחותי הסכימה
מחר אני רואה חברה שלא ראיתי מיליון שנה בערךD: וחוצמזה- הבטחתי להשוויץ
סרטון מעולה, באמת, אני בכלל לא משוחדת.... העורך של הסרטון פשוט מוכשר ברמות מטורפות. http://www.youtube.com/watch?v=Fvm5-zTBH2U היה כיף לגמור ככה בצפר!

יתושים זה נורא../images/Emo16.gif

איזה סרטון נחמד D: ראיתי אותך בתמונה אחת D: עם שיער אדום :0 (ראיתי גם את אנאל, שהכרתי באיזה מיון לש"ש. היה עוד בחור שהכרתי במיון אבל אני לא זוכרת איך הוא נראה אז...
את בר לא הצלחתי למצוא)

theEscapist

New member
חה, את מכירה את אנאל?../images/Emo6.gif

עולם קטן תמיד מצחיק אותי בר בטוח היתה איפשהו, כולנו היינו אמורים להיות, אבל היא בטח הסתתרה

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gifכן|Ensiferum באים לישראל!!!!!!!!!!!

בנובמבר!! אני לא מאמין שזה קורה לי!! בדיוק ביום הולדת שלי אני מגלה את זה!! פאק!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשישי../images/Emo221.gif

העניין של המחסור בשינה אצלי רק מחמיר. עכשיו במקום להצליח להרדם ב3:00 ומשהו, אני לא נרדמת בכלל. כבר 4 ימים זה ככה ובא לי למות. שיהיה לכם סופ"ש מעולה

בוקר טובי

אתמול כשהלכתי לישון שמעתי שיר נורא נעים ואווירתי שכזה באייפוד, וראיתי את הירח שהיה גדול (לא מלא אבל), צהוב וממש זוהר, וזה היה מה זה יפה ומרגש *-* ואז נגמרה לי הבטריה באייפוד והוא כבה באמצע השיר

larisa125

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

לא מנכים ביטוח לאומי וביטוח בריאות ממשכורת של בני נוער!!
|רוצהלהרוגמישהו|
אמא עברה ניתוח צנתור ביום רביעי ותודה לאל שהכל בסדר

shirlapes

New member
מה?! חצופים! את חייבת לפעול נגדם

אסור להם לקחת לא מבני נוער, לא מחיילים ואני חושבת שגם לא מסטודנטים. וואו, חבורה של חצופים
רפואה שלמה לאמך. תשגיחי שהיא לא תאכל שטויות

larisa125

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל מה כבר אני יכולה לעשות, לתבוע אותם? אז אני אהיה בלי עבודה

shirlapes

New member
לא צריך למהר לבית משפט

כדאי להתחיל מבירור טלפוני. ייתכן שהם יבקשו ממך להתייצב אצלם.

:0

זה נשמע לא חוקי, תשיגי מישהו שיעזור לך לטפל בזה. זבלים :S החלמה מהירה לאמא שלך, אני שמחה שהיא בסדר

למעלה