|טוב||רע| רביעי ומעלה

Brombit

New member
כתבתי המון, רק שתדעו. וזה היה מאוד מעניין

אני אכתוב רק את מה ששכחתי קודם. ראיתי פודל גדולגדול, זה מגניב הבטיחו לי שבכיכר המדינה יש דיסקים. כצפוי יש רק בגדים ותכשיטים, כמו כל כיכר שמכבדת עת עצמה

Brombit

New member
והפודל[ית] היתה מסופרת רגיל!

בלי רעמה/פונפונים, סתם פרוה מקוצרת בכל הגוף

../images/Emo175.gif

בת דודה שלי הייתה פה קצת עם הילדים שלה. הם כאלה חמודים D: אבל אמג הקטן הוא הדבר הכי מלחיץ ביקום O_O הוא בן שנתיים והוא חתיכת נזק פסיכי שד טזמני
לא משנה מה הוא עושה - זה מלחיץ. הוא הצליח פעם לשבור טלויזיה(!), ואין רגע שבו הוא לא עושה משהו מסוכן/מסכן משהו שביר
אבל הוא סופר חמוד והוא קורע אותי מצחוק. ראיתי היום את הhappy dance שלו, זה גדול!
כבר שני ערבים ברצף שהתאפקתי לא לאכול קוטג' בסלט למרות שזה טעים לי ואני קצת גאה בעצמי. P: (אבל גם יומיים ברצף שאכלתי פסטה עם גבינצ... :X ואתמול אכלתי מן עוגת שוקולד והיום אכלתי גלידת וניל עוגיות(
)... :X)
השבוע כמעט נגמר והזמן נזל לי בלי ששמתי לב X_X ביום ראשון חברה שלי נוסעת לאילת לכמה ימים וכשהיא חוזרת היא תהיה ממש עמוסה ועסוקה עד שהיא טסה לשנה שלמה בעוד שבועיים וחצי, והייתי אמורה להיפגש איתה הרבה השבוע ולא נפגשתי איתה בכלל. X_X

Brombit

New member
היום בלילה אני טסה ../images/Emo115.gif

איטלה, 13.5 ימים אל תתגעגעו
(סתם, תתגעגעו המון)

Brombit

New member
צפון באופן כללי

מאג'ורה, גארדה, דולומיטים, אורטיסיי, ונציה. זה מה שאני זוכרת כרגע

bachner1

New member
ונציה ../images/Emo99.gif

לא שהייתי שם, אבל היא נשמעת ממש מדהימה+אמא שלי הייתה שם לא מזמן. (זה המקום היחיד שזיהיתי ממה שכתבת
)

הצפון../images/Emo23.gif

הייתי שם לפני כמעט שלוש שנים, היה מדהים
את אורטיסיי אני לא מכירה אבל בשאר הייתי. איזה כיף, את ממש תהני. :)

../images/Emo45.gifאמא הכינה יויו *_*

כל החיים שלי סובבים סביב האם יש בבית יויו או לא
(סתם, זה לא באמת ככה
)
מצאתי עוד ניצן שמחכה לצמוח בקקטוס שפורח כרגע!
הפרח שלו בטח יבול בעוד כמה ימים שכזה, ובקרוב הניצן הנוסף יגדל ועוד כמה שבועות יהיה לי עוד פרח!

אני לא אגור בבת ים!!!

נשאלת השאלה מה יותר גרוע - בת ים או יפו...
סתם, זה טוב! הדירה שלנו נמצאת ברחוב של בית הנוער, אולי 2 דקות הליכה אחד מהשני. זה אחלה שזה לא רבע שעה באוטובוס (כולל לחכות לאוטובוס ולהגיע לתחנה וכו' וכו'), וזה טוב שזה לא "מרחק הליכה" של איזה 10 דקות על הבוקר/בסוף היום, גם כשחם ומזעזע. וזה לא בת ים אז זה לא שני אוטובוסים ואיזה שעה נסיעה אולי למקום מסוים בת"א אלא... שני אוטובוסים וקצת פחות נסיעה...
ותראוווווו! אם כבר יש לזה כמעט 14,000 צפיות נראה לי שאני יכולה לפרסם פה
זה הקליפ של המחנכות של הגוש שלי למסיבת הסיום (זה הוקרן שם). הן לא שחקניות ממש טובות אבל זה קורע מצחוק P: http://www.youtube.com/watch?v=GLBVa7YxsKs&feature=player_embedded

theEscapist

New member
הו, מזל טוב! את יחסית קרובה../images/Emo9.gif

וזה סרטון ממש חמוד
אולי אני עוד מעט אשויץ, אם וכאשר אני אמצא את סרטון הסיום של השכבה שלי

כן, זה ת"א-שקר אז זה קרוב לת"א../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

בטח הסרטון שלכם ממש טוב כי כולם אנשים חכמים ו/או יצירתיים בתיכון למדעים ואמנויות XD

למעלה