טוב . רוכבים עזרה.....כנסו

bighit1

New member
טוב . רוכבים עזרה.....כנסו

אני מחפש לקנות קפיץ שמתאים לביג היט שלי . יש לי ונילה RC ויש עליו קפיץ 2.8*500 בסה"כ. אני מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג קפיץ בסדר גודל שלפחות 700 או יותר? מהיכן ? רק לא מקנונדייל בגלל שאני ממתין לקפיץ שם כבר 3 חודשים ולא נראה לי שזה אפילו בדרך. ואם משהו מכיר קישור לאתר בארץ או משהו בנלאומי אז אני כאן. ממתין בקוצר רוח לתשובותיכם....

bajayo

New member
כנס

לא ממש יודע איפה להשיג רק קפיץ, אבל ב SUPERGO יש מכירת חיסול של RC ב 189$ יש שם עד 600 http://www.supergo.com/itemdisplay.asp?parentid=20098&secid=24&subid=7582

aviadbns

New member
700???כמה אתה שוקל?????

אני שוקל 87 קילו ויש לי קפיץ של 650 שאני מחפש להחליף אותו ל550 , אולי אפשר לדבר...

אביעד

אתם לא מדברים על אותו בולם! הוא מתכוון לבולם כמו שלי (הוא יותר ארוך וגם יותר רחב...)

etal2

New member
תנסה להזמין מהאתר הזה

הם מתמחים בפרירייד ודאון היל. קפיץ חלופי ל-Vanilla RC עולה אצלם 35$ ארז

orgol

New member
כנס!

BIGHIT1! יש בבית אורן קפיצים "ספייר". יש לך מושג מה אורך הקפיץ שאתה צריך? תרים טלפון מחר (זה כבר היום)- 048307340 או 053897747 (הסלולרי הפרטי שלי), תבקש את אור. אני שם עד 1500 (שלוש בצהריים) ואשמח עזור. אור. ******הכותב עובד ב"סינגל טרק" ורק רוצה לעזור...****

gnurider

New member
כנס

זה די פשוט, על כל קפיץ תמצא שני מספרים, לדוגמא 500X2.8 . משמעות המספר הראשון היא הקשיחות, שנמדדת בלברות ואינצים כלומר: בבולם הנ"ל תצטרך להפעיל כוח של 500 LB כדי לדחוס אותו אינץ' אחד משמעות המספר השני היא יכולת הכיווץ הכללית של הקפיץ ,שוב באימצ'ים (שצריכה להתאים לאורך הזרוע של הבולם.)

למעלה