טוב...צריך ייעוץ :(((

ranushh

New member
טוב...צריך ייעוץ :(((

הכרתי לפני כמה ימים בחור בצ'אט. ויש קצת בעיה..ממ..ממ..הוא בן 24 :(( אמרתי לו דוגרי שאני לא מעוניין בסטוץ[בעעעעע] והוא אמר סבבה...והסכים לקשר רציני[כמובן רק אם זה ילך] שאלתי ידיד למה בן אדם בגילו רוצה קשר עם בן 16..והוא אמר "חחח..ברור סקס"....שאני חושב על זה הוא באמת צודק... אוףףף..אני לא יודע אם להמשיך או לא:\ כי בסה"כ הוא נראה בן אדם עם ערכים...והוא מתחשב במה שאני מבקש. אוףףף..מה אתם חושבים?..הוא באמת מחפש רק סקס??...זה פשוט ממש מפריע לי..אני לא יודע אם אני רוצה להמשיך בגלל הפחד הזה:( אני לא יודע אם להמשיך:(( צריך תגובות

פיה שלו

New member
אמממ אני יכולה רק לתת לך את דעתי

זכותך להסכים איתה וזכותך שלא. מנסיוני הרב.. בתחום ההכרויות בצ'אטים, אני יכולה לומר לך שהמטרה העיקרית של הגולשים בצ'אטים של רובם לפחות היא סקס. אה וגם יזיזות וגם שוב סקס:) קשר רציני אבל באמת רציני לא יתפתח משם. ניסיתי, מכירה הרבה שניסו, אבל בתכלס הכל שוב מסתכם בסקס. נפרדים לשלום, מפיצים שמועות אחד על השני וממשיכים לבא בתור. זה המצב. עכשיו, בחור בן 24 שמחפש קשר עם בני 16? לי זה ברור מאליו מה הוא מחפש - סקס כמובן... מנסיוני אוסיף גם ואקצין אולי אך גם מסוכן. אני מבינה שבגיל הזה[16] רוצים להכיר ולהיות בקשר שהוא יותר מסתם סקס אבל צ'אטים מירק וכל החרא הזה זה באמת באמת חרא, ודבר רע. גם אני בזמנו לא חשבתי ככה הייתי כל הזמן בצ'אטים הכרתי אנשים. למדתי על בשרי [כן כן עד כדי כך] וגם למדתי מהתנסויות של מכרים שלי. אולי עם היה מישהו שיזהיר אותי אז חוץ מהורי [הרי מי מקשיב להם?] אולי אולי כל זה היה נמנע. ולכן אני מבינה שאתה רוצה קשר, ובאמת קשה להכיר בצורה המסויימת הזו בלי להיחשף עד הסוף במקומות אחרים חוץ מהצ'אטים הללו. אך מקום יותר טוב הוא הפורום - פורומים. אשר אליהם ברובם לא באים רק לסקס. שם אתה מכיר בנאדם שקבוע מדבר אתה יכול להכיר אותו לפי התגובות וההודעות שלו לדעת עם מי יש לך עסק ופחות להסתכן. היה לי קצת קשה לבטאות את דעתי כאן אך אם תרצה אשמח לדבר איתך על זה באופן פרטני ולא כאן. יום טוב, מקווה שלא הפחדתי, או משהו כזה. מנסה להזהיר ולמנוע. רק לטובתך. :) להת' ליר

גם אני יכול לתת לך רק את דעתי..

ולדעתי אתה צריך לראות מה אתה מרגיש לגבי להפגש איתו, האם אתה מרגיש שזה טוב לגבי הרעיון להפגש איתו, האם אתה מרגיש שזה נכון לך? כי לפעמים מרוב הרצון לקשר אנחנו כל כך ממהרים, שאנחנו עושים החלטות חפוזות שמתבססות על פחד (כמו לדוגמא הפחד שתישאר לבד...) ואנחנו לא עוצרים רגע וחושבים, רגע, האם זה מתאים לי בכלל? והדבר השני שרציתי לומר לך זה שאפילו אם אתה נפגש איתו ואתה מגלה שמה שהוא רוצה זה רק סקס, יש לך את כל הזכות לומר לא! זה הגוף שלך ויש לך את כל הזכויות עליו, אז אל תפחד! אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

James Hammerton

New member
הוא פחות או יותר

נתן לך את התשובה בעצמו. הוא כביכול הסכים לקשר רציני, אבל בעצם ההדגשה על "רק אם זה ילך" מובלעת ההנחה שאין לו שום כוונה לכך. לבחורים בגיל 24 איש (ב99.9 אחוזים מהמקרים) כל רצון לפתח יחסים עם בני נוער: תחומי העניין, השקפת העולם, הרצונות וכו' שונים (וזה גם 8 שנים הפרש - המון המון במונחים של הגילאים האלה). אני מציע לך שלא להמשיך בכל מקרה (אלא לידידות - אם שניכם מעוניינים). אם הוא מחפש סקס, אז גם זה לא מתאים לך וגם זה לא חוקי. אם הוא מחפש מערכת יחסים במקרה, אז אני חושב שזה לא יכול ללכת בהפרש גילאים כזה, אתה רק תפגע והוא עשוי לנצל אותך...

SarcaSeriouS

New member
אני מסכים עם כולם. עכשיו בניסוח שלי

מה גבר בין 24 רוצה מבחור בן 16? תראה, זה נכון שצ'אטים הם ה-מקומות למפגשי סקס אבל אני מאמין (מנסיון) שיכולה לצאת משם גם מערכת יחסים. השאלה אם תקנית. במחשבה ראשונה, אנחנו ישר מסיקים שכוונותיו לגביך הן מיניות בלבד שהרי איננו מוצאים כל תחומי עניין משותפים בין הגילאים שלכם. מחשבה שניה (שהיא פחות נראית לנו הגיונית) היא שכוונותיו אליך הן רציניות. כן, כן, גבר בן 24 שמתחיל עם נער בן 16 נשמע קצת דמיוני אבל יש מצב. הוא לרוב חסר בטחון ומתקשה למצוא לו שותפים בני גילו, אז הוא הולך על צעירים ומנוסים פחות (ולא שאני יודע עד כמה אתה מנוסה...). תחשוב על זה שבן אדם יכול להציג עצמו בצ'אט\איי סי קיו כראות עיניו. אני לא מדבר על יופי חיצוני. אתה לא יכול לדעת מי הוא באמת כך שכלול פה גם הסיכון להפגש עם מישהו יותר מבוגר וחזק ממך (ולא שאני יודע עד כמה אתה חזק...) שיוכל להכריח אותך לעשות דברים. מה גם שעפ"י החוק, הוא עובר עליו ברגע שיקיים עמך כל מגע מיני לפני הגעתך לגיל שבו אתה הופך לחוקי. השאלה היא אם מה שמניע אותך להפגש איתו הוא הפחד להשאר רווק (תנו לי להתפרע קצת: זקן ואומלל שחי בבית ישן עם מלא חתולים?) ? ? ? אני לא מכיר אותך ואין לי מושג עד איזה שלב הגעת בחקירת המיניות שלך, אבל אני מציע לך להפגש עם אנשים בני גילך, איתם אולי תרגיש יותר בנוח. שתדע, שלא משנה מה תבחר, כל הפורום עומד מאחוריך כך שאם הוא אכן ינסה משהו, נבוא אליו הביתה ונגרום לו להשתין מהתחת (בנות, עמכן הסליחה!). בהצלחה! מסור לו ד"ש.

Xboy123

New member
רנוש.. תגובה שלי :)

לדעתי לא כדאי לך.. צ'אטים זה דבר ממש מסריח ולא כדאי בחיפוש קשרים רציניים... אני יכול לההבטיח לך ב98% למרות שתמיד יש יוצא דופן. מקום קצת יותר בטוח זה אטרף.. אבל גם שם יש את החסרונות שלהם.. פה זה באמת מקום בטוח להכיר בנים לקשר רציני.. מאותה סיבה שציין/ה פיה שלו
בכל מקרה המלצה ממני זה שתמשיך קודם בקשר וירטואלי עם אותו אחד שמחפש "קשר רציני"... אני צריך להכיר לפחות חודש או חודשיים ואז לחשוב על זה... אז החלטה שלך חבוב

למעלה