טוב, צ'מעו

liat ליאת

New member
יואווווו מסכנה הקטנטונה ../images/Emo10.gif

למה? למה לעשות לה כזה דבר? היא בסה"כ ילדה! אצל ילדים הדבר הכי כייפי זה בלגן מסביב. תאמיני לי, אני הייתי וואחד בלגניסטית, ואמא שלי לאט לאט לימדה אותי איך לשמור על הסדר. אבל למה לזרוק לה הכל?
יאאאא רחמונס. עכשיו אני על באמת
מוצי, תאמיני לי שגם אני לפעמים מרגישה שבא לי לעשות כך. אבל אין לי לב! באחת הפעמים החבאתי לה את כל הצבעים והלורדים לשבוע שלם!!! אבל בסוף הוצאתי לה אותם והיא למדה שיותר הם לא מפוזרים ב
. היום היא יודעת שעד שלא אוספים משחק אחד - לא מוציאים אחר! אבל הכל בסבלנות ובלי עצבים. מה שעשית - זה לא ללמד אותה איך כן לשמור על הסדר, אלא פשוט בל תשחית אחד גדול
לדעתי, קחי אותה מחר, תסבירי לה שכבר לא יכולת וזה מה שקרה, את בעז"ה תקני לה חדשים אבל היא תצטרך ללמוד שבבית צריך להיות סדר. ותאמיני לי שזה לא יהיה לה קל - אבל היא תלמד בסוף! שבוע טוב לכולנו

מוצרלה

New member
ליאתוש ומה את חושבת שעשיתי היום?

למרות שהיא לא בכתה ולא ממש התלוננה, אמרתי לה, כשאראה שהיא שומרת על סדר מהיום ותוכיח שמסוגלת לשמור על הסדר, אני אקנה משחקים חדשים, אבל היא חייבת ללמוד לסדר אחריה. ואני לא
בגלל זה, ולא עומד לי על המצפון, יש גבול למה שאני יכולה להעמיס על עצמי, אחרי הכל, אני לא המשרתת ולא הפיליפינית של אף אחד, ובבית שאנחנו גרים בו יש כללים, ומי שלא עומד בכללים, לומד על בשרו. לא, אני לא קשוחה איתם ולא רעה, פשוט אחרי כל כך הרבה בקשות, נסיונות, והסברים הדברים לא עובדים, אז ככה ילמדו. נקודה. (אוף,גרמת לי להרגיש רע עם עצמי עכשיו
)

r66

New member
מוצק'ה../images/Emo23.gif

אין לך סיבה להרגיש רע, את לא לבד. גם לי היו מקרים שהחרמתי צעצועים וכל-מיני. וגם רגעים שאמרתי שאני זורקת הכל לפח. אולי אני קמצנית, אבל לא זרקתי
.... די מהר החזרתי להם, אבל נראה לי שזה עושה משו...לא חבל לזרוק
לא, סתם - באמת הרגשתי עצוב יחד עם הילדה... כאילו, מה היא אשמה
זה האופי שלה... או שנולדים ייקים (פוצים, אגב) או שנולדים בלגניסטים. אני מהסוג השני.... ואוי ואבוי למי שיגע בבלאגן שלי, רק אני מוצאת שם מה שצריך

liat ליאת

New member
מוצרלושששששששש

לרגע לא התכוונתי שתרגישי רע עם עצמך! את אישה מקסימה ואני יודעת שהכוונות שלך הן תמיד לטוב! אבל לפעמים ברגעי לחץ ועצבים לא חושבים נכון ואז עושים דברים פזיזים. ולכן רשמתי את מה שרשמתי. אני באופן עקרוני - כשאני עצבנית, אני מסוגלת אפילו שעה להסתגר עם עצמי בחדר עד יעבור זעם ורק אז לצאת ולפעול במה שצריך, כדי שהפעולות שלי לא תהיינה תחת השפעת העצבנים שלי. אני מבינה אותך מאוד ומסכימה איתך שהם צריכים ללמוד את הכללים. אבל צריך לדעת איך ללמד אותם את זה ברמה שלהם, שהם יפנימו באמת. וגם צריך לקחת בחשבון שבתור ילדים - לא הכל אפשר לדרוש מהם, גם אם זה עולה לנו בריאות. אין מה לעשות - ילדים זה שמחה, ובאותה נשימה - ילדים זה בלגן ולפעמים גם הרבה מעבר לזה. רק שיהיו לנו בריאים, עם כל השאר אנחנו יכולם להסתדר בעצמנו
שולחת לך מלאן
ו
, אני יודעת שאת אישה משכמך ומעלה שעושה הרבה מאוד, ומאחלת לך שבוע מקסים ומוצלח, ושתדעי רק טוב!

מוצרלה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo5.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

למעלה