טוב, צ'מעו

alexit

New member
מוצי,כל הכבוד לך,../images/Emo140.gif

אני בטוחה שהיא תלמד. אל תתבאסי,זה שיעור מצויין. יש ילדים שנגד הבלגאן שלהם זה כנראה הדבר היחידי שעובד. אוהבת אותך ושיהיה לך יום נפלא.

מוצרלה

New member
אלכסית ../images/Emo24.gif תודה

למרות שכאב לי הלב לזרוק את כל מה שקניתי לה,בכל זאת עלה לא מעט כסף, אבל אין לי ברירה,כדי לשמור על שפיות, הייתי חייבת לעשות את זה, מה גם שכבר הרבה זמן אני מזהירה אותה מהרגע הזה,אז הרגע הגיע. עכשיו נראה איך תשמור על החדר שלה. ותודה על האיחולים של הזכיה

מירבלי

New member
../images/Emo124.gif מוצי !!

מורידה בפנייך את הכובע
(אין אייקון של כובע)
איזה בייצים יש לך לעשות זאת באיזה גודל הם
נראה לי הכי גדולות שיכול להיות
וואלה לי לא היה אומץ לעשות זאת כל הכבוד לך
למרות שאני מרחמת על הקטנה המתוקה שלך

מוצרלה

New member
הגודל של הביצים שלי????

אצלי יש ביציות, והרבהההההההההה!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח כשאין ברירה אז אין ברירה. ו..... ברוכה הבאה בצל קורת עקרות הבית.

מירבלי ...אלכסית ../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות אתכן כאן ..... אתן מוזמנות להיות חלק ....מה שבטוח זה שאין כאן רגע דל ....

מוצי - כל הכבוד לך

הבית שלנו מפוצץ בצעצועים, בחדרים וגם בסלון, וגם אני מאיימת על הילדים שאני אזרוק להם את הכל לפח, פה ושם אני זורקת אבל כואב הלב לזרוק את הכל, זה עולה כל כך הרבה.

מוצרלה

New member
נויה, שבי עם עצמך ועשי חשבון נפש

מה עדיף צעצועים שעלו לנו כסף ומאיימים להוות מכשול בכל הבית, ולקבל התקפת עצבים בכל פעם שרואים את זה? או שלוות נפש ורוגע?

יש בזה משהו!

אני פשוט מסדרת כל יום כל היום!! צריך גם להעסיק את הילדים, הם קטנטנים...

מוצרלה

New member
לפני שמנסים להעסיק את הילדים, צריך

לנסות ללמד אותם לשמור על סדר אחריהם, לא תמיד זה הולך (עייני ערך מוצרלה). וכשכלו כל הקיצין, צריך לעשות את הצעד הדרסטי הזה, ושוב, לא נהניתי לזרוק הכל, באמת חבל על כל הכסף, אבל, החלטתי שלא בא לי למות צעירה ומעצבים.יש גבול.

בואו נהיה כנים...

כמה הם כבר משחקים עם הצעצועים שלהם? אצלי לפחות, הם מאוד אוהבים לפזר צעצועים ואח"כ ללכת להציק לכלב, לרוץ בחצר או לרדוף אחד אחרי השני... הקטן מאוד אוהב בצק, וזה מלכלך, מתייבש ומזעזע באופן כללי, אבל הוא אוהב את זה מאוד, אז אני מוותרת מראש. הגדולה אוהבת לרקוד ולשחק בברביות. כל שאר המשחקים די נטושים...

הם משחקים

אבל לא אוהבים לסדר. אבל אחרי שתים-שלוש צעקות - אין להם ברירה...

מוצרלה

New member
אצלי כבר עברנו את שלב הצעקות

וגם עם איומים של סנקציות ואי מתן סיוע בשעת מצוקה לא עזרה לי

מוצרלה

New member
../images/Emo45.gif

אצלי בעיקר היא אוהבת לגזור, והכל!!!!!!!!!!! כל מה שרואה גוזרת. אפילו את הרשת בחלון שלה גזרה המלעונה. כבר אין לי כח אליה,כל היום אני צריכה להיות כמו בלש אחריה, שלא עשתה נזק נוסף בבית.

מריני

New member
מוצי, כל הכבוד לך על האומץ../images/Emo47.gif

עשית מה שכל אחת מאיתנו בסתר ליבה היתה רוצה לעשות. שיחקת אותה
אני זוכרת שאמא שלי תמיד היתה אומרת לי שהיא תזרוק לי את כל הנעליים, כי לא הייתי מחזירה אותם למקום, אבל כנראה שלה לא היה האומץ שלך יש...

מוצרלה

New member
אחחחח ../images/Emo10.gif חיפושית

אילו אחד מהדברים שכתבת עלי פה היה נכון
מילא אופה אבל פצצה? (אולי אחרי הפצצה) מילא יפה אבל אמיצה? (מאחורי שולחן או כסא,אני אמיצה) חחחחחחחחחחחחחחחחח תודה מתוקה שלי

למעלה