טוב, צ'מעו

מוצרלה

New member
טוב, צ'מעו ../images/Emo5.gif

עכשיו סיימתי לסדר,לאבק, לזרוק,לקפל,להחליף מצעים, בחדר של הקטנה שלי. הרגה אותי עם החדר שלה., אז ביום שני האחרון, תיקתקתי לה את החדר, השבעתי אותה באמא שלה שהיא שומרת עליו מסודר ונקי, כך היה עד היום שבאה אליה חברה, אני הייתי עסוקה במטבח, והן בחדר,כשמידי פעם אני צועקת לה מהמטבח "שלי
לשמור על החדר מסודר" כך אמרתי בחיי והיא עונה לי "בטח אמא, החדר יהיה מסודר". אבל כשנכנסתי לחדר מאוחר יותר חשכו עיני, רציתי לבכות,בחיי
,כאילו לא עשיתי כלום, ויותר גרוע מזה, הכל חזר לעצמו, הבלגן, הצבעים,הניירות,הצעצועים,מה לא
?, ושוב השבעתי,אבל הפעם את עצמי,ואמרתי לה, היום כל הצעצועים,הפזלים, הלגו, הכל!!!!!!!!!! לפח!!!!!!!!! גם אם תבכי עד השמים!!!!!!!!. זהו החלטתי, הכל זורקת לפח, מצידי שתשב ותנסה לקרוא ספרים (היא בכתה א' המלעונה). אז אחרי ארוחת הערב, כולם הלכו לישון, ואני משעה 22:00 בחדר שלה, רוקנתי את כל המשחקים וכו', הכל בפח,זהו!!! לא מעניין אותי כמה עלה. עכשיו לא יהיה לה במה להפוך את החדר. אז עכשיו, החדר מסודר,ונקי, מצעים נקיים, שטיח מוברש היטב (שטיח מקיר אל קיר, ולא יכולה לשאוב,מפאת הבעל הצדיק ששומר שבת). זהו, ועכשיו אני רעבה ומתפוצץ לי הראש. תנחמו אותי
לילה טוב

r66

New member
בואי, מוצק'ה ../images/Emo24.gif

נשאר לי המון אוכל... רוצה לדעת מה??????

r66

New member
טוב... אז

נשאר סיר מלא אורז בעשבי תיבול הודיים, קצת עוף ותפו"א בסילאן (זה למה נשאר האורז, הבת שלי שאלה אותי למה הכנתי גם אורז גם תפו"א
לא שמתי
).... וסיר מלא מרק אפונה טעים-יאמי... ועוד כלמיני.. מה בא לך
ומה את אוכלת בשעה זו

מוצרלה

New member
סאאאאאמק ../images/Emo3.gif

כרגע בלעתי את הביס האחרון מפיתה שהכנתי בצהרים, הפיתה התימנית,סלוף. ועכשיו ממתין לי נס קפה עליז

r66

New member
ולי ... מתאים

לשים תראש על הכרית... אני מחכה שהשיער יתייבש ואז אני צונחת. מחר אני עובדת.. אוף.... יש לנו מתכון לסלוף

r66

New member
מוצי.. כואב על הילדונת שלך...

מה היא אשמה שאת חולת נקיון? החדר של הבת שלי - חדר יצירה. מלא ניירות, לורדים מה שאת רוצה. הסלון שלנו מלא צעצועים. נמאס לי, אז אני משאירה כמו שזה ושישחקו כמה שבא להם. למה לזרוק? ומה אתה? היא בטח תעלב נורא, כשתקום בבוקר...

מוצרלה

New member
אני ממש לא חולת ניקיון, אבל כשאת

רוצה להכנס לחדר שלה,זה בלתי אפשרי עד מגעיל,היא גם הופכת כל מקום אחר בבית שהיא נמצאת בו, אם בסלון, או בחדר שלי, אפילו בשירותים.זה זוועה. שתעלב, ואני לא אקבל התקף לב.

תאמיני לי...

יש לך וואחד אומץ, מסכנה המלעונה
בבוקר תתעורר, תתאכזב לאללה. אבל מצד שני, אין כמוני שיכולה להבין אותך, החדר של הילדים שלי מתפוצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ צעצועים ונועה בכלל ילדה יצירתית בדרגה שאי אפשר לתאר, כל היום רוצה רק יצירות ואין לי כבר מה לעשות עם כל זה ואני זורקת לה אותם שהיא בבית הספר, גם לי אין עצבים וכוח ותמיד אני מאיימת עליה שהכל ילך לפח ורק אז היא רצה לסדר.

מוצרלה

New member
לא אכפת לי שתהיה יצירתית

אבל שתדע להיות יצירתית בסדר וניקיון, זה פשוט בלתי נסבל. אני יודעת שיהיה לה קשה בבוקר,אבל היא תלמד לקח, ואם תוכיח את עצמה,אני אקנה לה דברים שמתאימים כבר לגיל שלה.,אז היא גם הרויחה מזה, לא?

צודקת, נכון

גם אצלי זה בלתי נסבל עם כל חומרי היצירה שיש לי כאן בכמויות, אמרת שהיא בכיתה א' נכון? מה לדעתך אפשר לחדש לה?

מוצרלה

New member
לחדש לה?

נחפש לה חבר,חחחחחחחחחחחחח סתם,סתם,יש פאזלים מעניינים, להפעלת המחשבה. דיסקים למחשב, עם כל מיני לומדות, נמצא כבר משהו

סידרת?

כיף לך אצלי כמה שמסדרים אף פעם לא מסודר כל יום שוטפים מנקים מסדרים וכאילו לא סידרו חודשים והקטע שכל פעם אני זורקת להם מלאאאאאאאאאא משחקים ואת כל היצירות מהגן, אבל זה כמו בור בלי תחתית. תמיד נשאר מלא משחקים. למזלי, הבת הגדולה שלי, כשאני מבקשת ממנה לסדר, למרות שהיא עושה את זה באיזי ולוקח לה שעות, בסוף היא מסדרת את החדר

מוצרלה

New member
הקטע הוא שהבן שלי

(הוא הגדול יותר) שומר על סדר בחדר שלו, והבת, רחמנא ליצלן, איזה בלגניסטית השבוע נכנסה לשירותים, לקחה איתה כל מיני דברים, כשסיימה, נכנסתי אני,חשכו עיני, היא הספיקה לגזור כל מיני דפים של משחקים, כל מיני תמונות, ושלא תגידו שלא צריך אותם,צריך גם צריך,בקיצור הרסה לפחות 3 משחקים טובים.

מוצרלה

New member
הקטע הוא שהבן שלי

(הוא הגדול יותר) שומר על סדר בחדר שלו, והבת, רחמנא ליצלן, איזה בלגניסטית השבוע נכנסה לשירותים, לקחה איתה כל מיני דברים, כשסיימה, נכנסתי אני,חשכו עיני, היא הספיקה לגזור כל מיני דפים של משחקים, כל מיני תמונות, ושלא תגידו שלא צריך אותם,צריך גם צריך,בקיצור הרסה לפחות 3 משחקים טובים.

מוצרלה

New member
וואלה שרוני, זה מה שפחות או יותר

זרקתי לה אתמול,למעט הבובות,אותן השארתי כי אי אפשר לגזור אותן (בינתיים
)ולפזר את הגזירות על השטיח את הלגו הגדול והקטן, העברתי לשכנה, כשתחזור הערב מאמא שלה תמצא קופסאות נחמדות לקטנה המדליקה שלה (הילדה שלה בת 2, ואתן צריכות לשמוע איך אומרת את השם שלי, האמיתי, לאכול אותה). כל השאר, כלאחר כבוד בפח האשפה. והבוקר כשהתעוררה שמעתי אותה אומרת לאבא שלה "אבא- תראה איך אמא סידרה לי את החדר? אבא שלה, הרביץ בה תורת שימור וסידור החדר לעתיד, וזאת אמרה שמעכשיו תחזיר כל דבר למקום (חחחחח אבל כבר אין לה מה להחזיר בעצם, הכל בפח)נראה לי שלא עיקלה שאין לה יותר צעצועים.. וואי, אני עוד עייפה

למעלה