טוב, צ'מעו ../images/Emo5.gif
עכשיו סיימתי לסדר,לאבק, לזרוק,לקפל,להחליף מצעים, בחדר של הקטנה שלי. הרגה אותי עם החדר שלה., אז ביום שני האחרון, תיקתקתי לה את החדר, השבעתי אותה באמא שלה שהיא שומרת עליו מסודר ונקי, כך היה עד היום שבאה אליה חברה, אני הייתי עסוקה במטבח, והן בחדר,כשמידי פעם אני צועקת לה מהמטבח "שלי
לשמור על החדר מסודר" כך אמרתי בחיי והיא עונה לי "בטח אמא, החדר יהיה מסודר". אבל כשנכנסתי לחדר מאוחר יותר חשכו עיני, רציתי לבכות,בחיי
,כאילו לא עשיתי כלום, ויותר גרוע מזה, הכל חזר לעצמו, הבלגן, הצבעים,הניירות,הצעצועים,מה לא
?, ושוב השבעתי,אבל הפעם את עצמי,ואמרתי לה, היום כל הצעצועים,הפזלים, הלגו, הכל!!!!!!!!!! לפח!!!!!!!!! גם אם תבכי עד השמים!!!!!!!!. זהו החלטתי, הכל זורקת לפח, מצידי שתשב ותנסה לקרוא ספרים (היא בכתה א' המלעונה). אז אחרי ארוחת הערב, כולם הלכו לישון, ואני משעה 22:00 בחדר שלה, רוקנתי את כל המשחקים וכו', הכל בפח,זהו!!! לא מעניין אותי כמה עלה. עכשיו לא יהיה לה במה להפוך את החדר. אז עכשיו, החדר מסודר,ונקי, מצעים נקיים, שטיח מוברש היטב (שטיח מקיר אל קיר, ולא יכולה לשאוב,מפאת הבעל הצדיק ששומר שבת). זהו, ועכשיו אני רעבה ומתפוצץ לי הראש. תנחמו אותי
לילה טוב
עכשיו סיימתי לסדר,לאבק, לזרוק,לקפל,להחליף מצעים, בחדר של הקטנה שלי. הרגה אותי עם החדר שלה., אז ביום שני האחרון, תיקתקתי לה את החדר, השבעתי אותה באמא שלה שהיא שומרת עליו מסודר ונקי, כך היה עד היום שבאה אליה חברה, אני הייתי עסוקה במטבח, והן בחדר,כשמידי פעם אני צועקת לה מהמטבח "שלי