טוב, עוד משחק

טוב, עוד משחק

במשחק הזה אני נותנת הגדרה כללית לעצם מוחשי או מופשט, וכל אחד צריך: 1. להחליט על עצם ספציפי מההגדרה 2. להגיד אם הוא היה רוצה לקבל אותו או לתת אותו 3. ולאיזה פורומיסט הוא היה נותן או לוקח את זה, ולפרט את הסיבה אם יש. לדוגמה, הגדרה- פרי. הייתי נותנת אבטיח לקסם, כאות להערכה שאני רוכשת כלפי השדיים שלה וכי היא אדם קיצי כמו הפרי. אפשרות אחרת - הייתי לוקחת מיחזקאלה(סתם דוגמה) פפאיה כי זה הפרי שאני הכי אוהבת, ולזונה יש עץ פפאיה בחצר. נו, הבנתם את העיקרון. אז הבה נתחיל. דיסק ספר בגד חיבוק כאפה מחברת משקה מציצה (חיחיחי אתם חייבים לענות. טוב נו תענו רק אם בא לכם) בע"ח בן משפחה איבר בגוף ירק רגש תנועה כלשהי קובץ (במחשב) כשרון/יכולת אובססיה חוויה טוב, נגמרו לי הרעיונות, אולי אני אוסיף עוד.

~ ואני עונה

דיסק - הייתי לוקחת ממשה את don't believe the truth שהוא סיים להוריד. גם לגיי יש אאת זה כמדומני
ספר - רציתי לתת לימיט את ג'אנק, אבל היא שכחה את זה כאן ><
בגד - השמלה הכוסית של לימורו!1
חיבוק - אני רוצה מצחי. אף פעם אין מספיק מזה!
כאפה - מגיעה לי מקטי כי אני כל הזמן מציעה שניפגש ואז איכשהו יש לי משהו אחר לעשות.
מחברת - כשאני מסיימת עם תנ"ך אני אתן לימיט את התנ"ך המאוייר לילדים מעל גיל 18 שהכנתי במהלך השנה.
משקה - אני זוממת לשכר את דקש
הוא בטח יסתובב וישבור כל מיני דברים ויגיד דברים מצחיקים
מציצה - אני.. אין לי איך לענות על זה. למה לעזאזל כתבתי את זה? ><
בע"ח - יש רשימה: אני רוצה את סימבה, את טניה, את החתול של הבציות, את קסם של אודי, והיה עוד אחד, לא?...
בן משפחה - יש לי הרבה, בואו קחו
איבר בגוף - מממ את העיניים של שניש. שיהיו לי בצנצנת בחדר, לקישוט, אני רוצה. (נכון חשבתם שאני אגיד חזה או תחת או משהו?)
ירק - הייתי רוצה לתת תירס לקטי לאות מנחה
רגש - לא הייתה מזיקה לי קצת פילנטרופיה, מאורה לדוגמה
תנועה כלשהי - אני רוצה לתת לקטי את הרמת הגבה שלי בשביל לראות איך היא כשהיא צינית
(אבל לא לתמיד, אני אוהבת את קטיה טרול כמו שהיא!
)
קובץ (במחשב) אני מניחה שכל קובץ מוזיקה היה מועיל לי בימים קשים כאלה.
כשרון/יכולת - הכריזמה של קסם טרול!
אובססיה - לקחת ממישהו את האובססיה למאנגה/אנימה כדי שאני לא אשתעמם כל הזמן
אולי מאופיר, הוא צריך להפסיק עם זה לאיזה חודש-שניים
חוויה - הייתי רוצה להעניק לשניש את חווית הסקס עמי. ממ לא חשוב. הייתי רוצה לחוות את הטיול בניו זילנד של שאקד!

mishmesh

New member
אה... לא מדובר עליי, נכון?

לא שיש לי בעיה עם זה במקרה שכן...

תגובה

בחר אחת מהבאות להלן: 1) יאללה אתה בא הצידה נתערבב?
2) כבר הרבה זמן שגילי מסרסרת אותך ברבים? 3) לא, זה החבר הדמיוני שלי 4) לא, זה הקרנף האפריקאי הדו ראשי שלי 5) לא, זה הבן שלי ושל גילי, אני צריכה לאסוף אותו ממנה בסופ"ש 6) לא, זאת הפרוטזה המשותפת שלי ושל גילי, היא הבטיחה לי אותה לסופ"ש 7) לא, זאת הכלבה השרמוטה של גילי. באחד הסעיפים כתבתי את כל בלי החיים שאני רוצה לאמץ לעצמי, וגילי התפלאה שחסתי על בת חסותה המשומשת. (גילי, תמסרי לאיציק שהכל מאהבה
אבל אמא לא מכניסה הנה כלבים ><)

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

אין לי אובססיה לאנימה
רק למנגה וגם זה ירד קצת... עכשיו חזרה אובססית הדיוידיז. אלי מקביל עונות שלמות 1-2 בדרך אלי יחד עם גולשים בזמן עונות 1-2

HuGo Hell

New member
הם לא עד כדי כך יקירים. ../images/Emo1.gif

באמת שלא... מה שדיי מפתיע.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמה שמזכיר לי, ממ,

לא הבטחת לי פעם כלמני עונות של עמוק באדמה?

שניש

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אמ,קחי את העיניים ואני אקח את השיער שלך ואשים אותו על מטאטא. אז אני אדביק תמונה של הפרצוף שלך על המטאטא וכל פעם שאתחשק לי אוכל לעשות איתך אהבה מתוקה. מממ...אמרתי את זה בקול
הו,וול. בואי ועשי לי ילדים הרבה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

דיסק>> הייתי לוקחת דיסק ישראלי רנדומלי מצחי, כי יש לי הרגשה שהוא לא שומע אותם גם כך, ולי אין כסף. (אה, אמ, אני עושה את זה גם כך. ייאי~) ספר>>הייתי נותנת לכל אחד מכם ספר, אם תבקשו, כל עוד תחזירו. כי לא אכפת לי. בגד>> הייתי לוקחת עוד בגד ממריאנה, כי- מה לעשות- היא אחת המתלבשות הטובות ביותר שיצא לי לפגוש. בשנה האחרונה. חיבוק>> זה שמור, כמובן, לנדב. בדר"כ, כי הוא גם מוציא לי קליקים בגב. כאפה>> לימור צריכה לתת לי כפה, כי הייתי מגעילה. ואני צריכה לתת לה גם, כי היא אפעם לא עונה לי:> מחברת>> הייתי לוקחת מסיגל את מחברת תנ"ך. אני אקח ממנה. וגם את הדפים בנפרד. משקה>> טוב, עולה לי רק שימי לראש (משוםמה) מציצה>> אם היו מחייבים אותי, הייתי נותנת לנדב (בעצם לתום, אתם לא מכירים, נמ.), כי הוא ביקש, אפחד אחר לא ביקש. וגם כי קיא אמור להיות נורא מגרה בשבילו, לא? :> בע"ח>> הייתי מביאה לסיגל את סימבה. שתיקח אותו, נו. בן משפחה>> הייתי נותנת את אחי, אלמוג, ללין. ביחד עם אמא. אפילו לא צריך לפרט למה, אבל בסוף אחד מהם ימות וזה יהיה טוב בכל מקרה. לא משנה מי. איבר בגוף>> הייתי נותנת לצחי שיער חלק ושחור (לאיודעת מאיפה), כי הוא רוצה >< ירק>> לקטיה, כמובן. הייתי נותנת לה עלה חסה טרי, כי נדמה לי שזה מה שכבשים אוכלות. רגש>> הייתי נותנת לנדב רגש. אין לו מספיק. תנועה כלשהי>> שוב סיגל. ממ. הייתי נותנת לה תנועת נוער מיד אחרי שהייתי מגלה שהיא בוגדת בי עם הומואים. קובץ (במחשב)>> הייתי לוקחת משניש את כל קבצי המחשב שלה ומחטטת בדבריה האישיים, ובכך מקסימה אותה כדי שתתאהב בי (נו, כמו בטלנובלה בע"מ
) כשרון/יכולת>> הייתי נותנת לעצמי את הכשרון והיכולת לנגן בחליל צד. (ואז הייתי עושה דוואט סוער עם קרן~!
) אובססיה>> הייתי נותנת לאופיר אובסייה שהיא לא מנגה/אנימה/יפנית. כל אובססיה. חוויה>> הייתי נונת לשתי הבציות חוויה טובה. ממש טובה. ז"א, שאיזה אמן מוערך שהן אוהבות יבוא להתגורר בביתן ויבצע להן הופעות כל ערב או טיסה מהנה לכל מקום שיחפצו בחו"ל, או כל דבר שישמח אותן
.

Kryptonite

New member
ייהההה../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

זה היה כל כך יפה עם הפיאה הזו!

:X לא משהו..

נראית כמו איזה בדואית משוגעת..oO אתה צריך שיער כמו בתמונה שאמרתי שאתה סקסי

למעלה